icon

Výmena vrecúškových aktivít

angika
autor
5. máj 2012

@kvojtanikova vsak jasne 🙂 prepac, ale bolo to reba aj kvoli pohlaviu, ci sa ma robit filcova babika alebo auticko. a uz by si mala mat mail so zoznamom, ak Ti niekto este chyba, napis
Ja som sacky uzatvaratelne kupila v Tescu, mali pri normalnych sackoch (deiatovych).

Baby, este ak sa Vam da, skuste ozaj pofotit nielen hotovy vyrobok, ale aj postup vyroby, tak na 5-6 fotiek, potom z toho spravim fotoblog 🙂

mima1311
5. máj 2012

@angika mne sa v maile neda priloha otvorit ☹

blumka
5. máj 2012

@angika mne si poslala bez prilohy 😉

angika
autor
5. máj 2012

Skusim to poslat este raz vsetkym 🙂

blumka
5. máj 2012

@angika mam, dakujem 😉

pusinqa
5. máj 2012

@kvojtanikova tebe tam nechýba náhodou v zozname obec? je tam len ulica 😕
@angika tak už len jedna adresa chýba teda?

janea
6. máj 2012

@angika v poriadku preslo, priloha ide otvorit, vsetko ok🙂

angika
autor
6. máj 2012

@pusinqa ano uz len @lumarque nam chyba... a pri @kvojtanikova, ano, poslala mi to bez obce a zabudla som kuknut aka to je obec... aha, vypada to na Košice

mima1311
6. máj 2012

@angika dik , prislo mi to , no otvorit sa mi to aj tak neda 😢 nechapem tomu , ine maily otvorim v poho prilohy ....tato sa mi neda ani ulozit , ani nahlad , ani nic 😢

kvojtanikova
7. máj 2012

@angika ano, Košice. ja ako som vravela cez vikend to porobim a na buduci tyzden mozem posielat. teraz som len zriedka na PC, sme na prazdninach u rodicov.

angika
autor
7. máj 2012

@mima1311 no ja neviem ako Ti to mam inak poslat... vsetkym to slo zatial otvorit... nejaky npad?

Ja som vcera zacala vyrabat musim nastrihat 320 kuskov zakladu a 320 kuskov samotneho materialu, tak sa najblizsie dni nudit nebudem, a potom to vsetko polepit dokopy...

neviete este co je s @lumarque?

nika.r
7. máj 2012

@angika namakas sa 😅 ja uz mam pripravene obrazky, snad zajtra, ked bude manzo doma upravim velkosti a mozno v priebehu tyzdna dam aj zalaminovat.

angika
autor
7. máj 2012

@nika.r no namakam, ale bavi ma to 🙂

pusinqa
7. máj 2012

ja idem pomaly adresy vypisovať dúfam že to tam je všetko správne a že to v poriadku dorazí 😉

nika.r
7. máj 2012

@pusinqa tesime sa 🙂

blumka
7. máj 2012

ja uz mam tiez material pokope, takze mozno uz dnes vecer by som sa do toho pustila... 😉

svetlankat
7. máj 2012

Kocky ja uz tiez pomaly koncim, este zalaminatovat a mozem posielat.

pusinqa
7. máj 2012

baby, ja som už poslala, tak si idem držať palce aby vám to v poriadku došlo, lebo jedna obálka sa jej rozlepila už ako ju rvala cez ten stroj, aj ju vzala rozlepenú a hodila do košíka 😕 ale som ju slušne poprosila tak ju prelepila dáko naveľa tak budem tŕpnuť nech nikomu nič z obálky nevyletí 😨

svetlankat
7. máj 2012

@pusinqa a ako si to posielala? Ja sa uz velmi tesim

pusinqa
7. máj 2012

ja som len normálka obyčajne

svetlankat
7. máj 2012

@pusinqa Ok, tesim sa

angika
autor
7. máj 2012

@pusinqa jej super zlata si, dame vediet ked dorazi

blumka
7. máj 2012

@pusinqa super, tesim sa 😉

nika.r
8. máj 2012

Baby, prave som dokoncila wordovsku pracu, hotova maturita 😅 ale manzo pomohol, tak snad to bude k svetu. Obrazky som sa snazila vybrat tak, aby boli co najrealnejsie, nie nejake smiesne figurky alebo detske, tak dufam, ze nebude vadit, ak to bude posobit trochu stroho. ale chcela som, aby to deticky spoznali, pripadne mensie sa na tych kartickach konkretne zvieratka mozno aj naucili. takze zajtra nesiem zalaminovat, som zvedava, ako to bude vyzerat na papieri. 🙂

lumarque
8. máj 2012

@angika
Ahoj, prepac, bola som na dovolenke, takze ziadny net. Prestudujem, co ste tu zatial popisali

emily_666
9. máj 2012

@pusinqa mne už prišlo, ešte raz dakujem aj za sáčiky . krásny dník

pusinqa
9. máj 2012

@emily_666 super sa teším 😉

@lumarque adresu hlavne pošli 😉

zuzzka1
10. máj 2012

Ahojte kočky, nám tiež včera prišiel prvý balíček- farebné šablónky so spinkami, ďakujeme 🙂 na dúhe sa pracuje, máme doma materiál, ešte zháňam zalaminovanie, nech to niečo vydrží. 🙂 😉

angika
autor
10. máj 2012

@nika.r to je super, obrazky by mali byt paveze take co najviac "verne"
@lumarque v poho, len aby sme vedeli ze zijes, este mi ten mail posli
@pusinqa a porobila si aj fotocky? potom na ne nezabudnite, spravime si pekny fotoalbum, aj na FB ho mozem dat ak suhlasite 🙂

Ja uz mam material pripraveny, este musim zohnat kvalitny podklad, ten nastrihat a ide sa lepit 🙂

svetlankat
10. máj 2012

mne este nedoslo, hadam zajtra, uz sa tesim