Výmena vrecúškových aktivít
Baby, presuvam sem temu 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/hry-a-sportove-potreby-pre-najmensich/vymena-vrecuskovych-aktivit/
Skusim to poslat este raz vsetkym 🙂
@kvojtanikova tebe tam nechýba náhodou v zozname obec? je tam len ulica 😕
@angika tak už len jedna adresa chýba teda?
@pusinqa ano uz len @lumarque nam chyba... a pri @kvojtanikova, ano, poslala mi to bez obce a zabudla som kuknut aka to je obec... aha, vypada to na Košice
@angika ano, Košice. ja ako som vravela cez vikend to porobim a na buduci tyzden mozem posielat. teraz som len zriedka na PC, sme na prazdninach u rodicov.
ja idem pomaly adresy vypisovať dúfam že to tam je všetko správne a že to v poriadku dorazí 😉
ja uz mam tiez material pokope, takze mozno uz dnes vecer by som sa do toho pustila... 😉
Kocky ja uz tiez pomaly koncim, este zalaminatovat a mozem posielat.
baby, ja som už poslala, tak si idem držať palce aby vám to v poriadku došlo, lebo jedna obálka sa jej rozlepila už ako ju rvala cez ten stroj, aj ju vzala rozlepenú a hodila do košíka 😕 ale som ju slušne poprosila tak ju prelepila dáko naveľa tak budem tŕpnuť nech nikomu nič z obálky nevyletí 😨
@pusinqa a ako si to posielala? Ja sa uz velmi tesim
ja som len normálka obyčajne
@pusinqa Ok, tesim sa
Baby, prave som dokoncila wordovsku pracu, hotova maturita 😅 ale manzo pomohol, tak snad to bude k svetu. Obrazky som sa snazila vybrat tak, aby boli co najrealnejsie, nie nejake smiesne figurky alebo detske, tak dufam, ze nebude vadit, ak to bude posobit trochu stroho. ale chcela som, aby to deticky spoznali, pripadne mensie sa na tych kartickach konkretne zvieratka mozno aj naucili. takze zajtra nesiem zalaminovat, som zvedava, ako to bude vyzerat na papieri. 🙂
Ahojte kočky, nám tiež včera prišiel prvý balíček- farebné šablónky so spinkami, ďakujeme 🙂 na dúhe sa pracuje, máme doma materiál, ešte zháňam zalaminovanie, nech to niečo vydrží. 🙂 😉
@nika.r to je super, obrazky by mali byt paveze take co najviac "verne"
@lumarque v poho, len aby sme vedeli ze zijes, este mi ten mail posli
@pusinqa a porobila si aj fotocky? potom na ne nezabudnite, spravime si pekny fotoalbum, aj na FB ho mozem dat ak suhlasite 🙂
Ja uz mam material pripraveny, este musim zohnat kvalitny podklad, ten nastrihat a ide sa lepit 🙂
mne este nedoslo, hadam zajtra, uz sa tesim

@kvojtanikova vsak jasne 🙂 prepac, ale bolo to reba aj kvoli pohlaviu, ci sa ma robit filcova babika alebo auticko. a uz by si mala mat mail so zoznamom, ak Ti niekto este chyba, napis
Ja som sacky uzatvaratelne kupila v Tescu, mali pri normalnych sackoch (deiatovych).
Baby, este ak sa Vam da, skuste ozaj pofotit nielen hotovy vyrobok, ale aj postup vyroby, tak na 5-6 fotiek, potom z toho spravim fotoblog 🙂