Výmena vrecúškových aktivít
Baby, presuvam sem temu 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/hry-a-sportove-potreby-pre-najmensich/vymena-vrecuskovych-aktivit/
ani ja este nic nemam
veru zvláštne dáko funguje táto naša pošta, dúfam že všetkým dorazí postupne 😉
@angika postup som už nestihla tak som len časti pofotila a baby ako sa hrali, potom pošlem, teším sa na albumík 😉
my sme tiež už spinky testovali zatiaľ mala farby a pripínanie spiniek v paži, naj je dávanie spiniek späť do sáčika a ich vysypávanie a takto dookola ale hlavne že sa baví dieťa 😀
A Vy uz tak rychlo posielate? Nedohodli sme sa na koniec maja? 😅 mne este inak nic neprislo 😕
Ani ja som este nic nedostala , tosnad nie je mozne ako posta funguje , mne jedna maminka tu na MK vcera posielala balicek a uz ho mam doma , tak potom ako to posielaju ? 😲
Ja idem iba v pondelok do mesta , tak to skusim dat urobit , sama som zvedava 😀
@pusinqa mne tiez doslo dakujem, uz sme sa hned aj hrali a kazdemu kto pride ukazuje, ze ma novu hracku, radost velka
baby kolko nas vlastne je ????? koho som zabudla ????
@pusinqa aj mne uz dorazilo prve vrecusko, dakujeme, zatial sme nestihli hrat, ale uz sa na to tesime. Ja budem posielat na buduci tyzden.
teším sa že drobce majú radosť a že vrecúška tak bodujú 😀 😉
@emily_666 krasne, uz sa tesim na babiky
no ja som konečne dala kartičky so zviratkami na USB a idem dnes pozrieť do mesta že by som dala vytlačiť, ale ešte pozriem či na nete nie je nejaká firma ktorá by takúto službu poskytovala. tak že ja im pošlem súbor mailom a ujo kuriér by mi už priniesol vytlačné obrázky,
no a ja to potom nastihám a pošlem vám🙂
inak je tam 10 bežných domácich zvieratiek,
@nanulik manzelovi vcera aj jednu stranu skusobne zadarmo vytlacili, preratali cenu za tlac a laminovanie, este mu aj pomohli trosku to upravit. Oplatilo sa vidiet to najprv, lebo zistili, ze velke obrazky boli trosku rozmazane, tak to este zmensili, aby to bolo pekne a tiez az ked to videl, zistil, ze boli karticky zbytocne velke, neohrabane.A aj to financne vyslo vela laminovat 60 stran.

@pusinqa ani mne dnes nic neprislo, tak dufam ze zajtra dorazi 🙂