Výmena vrecúškových aktivít
Baby, presuvam sem temu 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/hry-a-sportove-potreby-pre-najmensich/vymena-vrecuskovych-aktivit/
baby aj ja sa uz tak tesim, ja som sa s mojimi kockami dnes "hrala" cele popoludnie, kym som navystrihovala tolko kociek z papiera tak sa mi az oci krizili. A peciatkovanie, kreslenie... Uz ste vsetci napisali mena na 5 pismen? velmi sa mi pacilo ako niekto napisal "TATÍK" namiesto mena dietatka, tiez som na to myslela ci sa nebudu otcovia citit ukrateni, ked sa slovo "mamka" bude dat poskladat a ich meno nie.
no tak som to vyšpekulovala, u nás v meste je tlač dosť drahá, tak som obrázky v power pointe prerobila a dala som to vytlačiť ako fotky. Príde toho 75 kusov a to bude potom strihanie. 😀
ja len poprosím trošku o trpezlivosť, lebo mám teraz ešte skúšku tak sa učím ale do konca mája to snáď stihnem 🙂
@kvojtanikova to my chceme tatika 🙂 kvoli tomu, ze deti mame dve, nemohla som len jedneho meno dat 😉
Ahojte bambulky, aj my sme pokročili - schéma je už hotová, vytlačená 16 x na farebnej tlačiarni, materiál objednaný, príde domov - tiež vyšiel vyše 10 euro (lacnejší filc sa mi nepodarilo zohnať). Čakám na dodanie a môžem posielať.
baby, vy ste sikulky 🙂 ja mam na vas vsetky dotaz. Prave som sa dlhsiu dobu venovala spracovaniu karticiek na temu oblaky (vid priklad v prilohe). Mam rozpracovane karticky s fotkou a popisom k 10druhom oblakov v slovencine alebo cestine + vyrobila som kukatko na sledovanie a pozorovanie oblakov (format A4). Ak by ste niekto teda miesto smirglovych cisel 0-9 chceli tieto zalaminovane karticky a zalaminovane A4 kukatko, dajte mi vediet na mail lucosko@hotmail.com do konca tohto tyzdna. Dakujem a velmi vam vsetkym fandim. Lucia
@lucosko a ty si mi uviedla ze chces napisat meno dietatka - Kubko a Filip - ja musim vybrat len jedno tak ktore si prosis?
@lumarque od teba nemam meno dietatka na 5 pismen
@blumka @nanulik u vas to ma byt GABÍK/ JULÍK - s dlhym i alebo s kratkym?
@frolunda ma byt SIMON ci ŠIMON? nie je v tabulke diakritika, preto sa vas tolko vypytujem
a kto este patri do tabulky? lebo ja mam v tabulke len 13 mien okrem mna a niekto tu spominal ze nas je 16, tak mi este 2 mena a adresy chybaju
@kvojtanikova napíš Gabko 😀 aj tak ho voláme Gabrielinko alebo aj Gabrielinečko :-d tak je to jedno čo bude na 5 písmen
@nanulik ok, napisem Gabko.
@kvojtanikova nam napis "Tomik" a "Adika", tak bude asi lepsie ako tatik a mamka, nech sa naucia najprv svije mena 🙂 takze namiesto mamky radsej nam poprosim dve mena deti. Dakujeeem.
@nanulik krasne 🙂
@nanulik a vobec si to neodflakla, kazda z nas urobila kus prace a verim ze vsetky aktivitky sa budu pacit. Ja uz tiez finisujem, aj by som pridala foto, lenze stary si vzal fotak do prace tak nemam ako, dneska narezeme polystyren a uz iba polepit dokopy a poposielat.
@nika.r jaaaaj uz som napisala Mamka a tatík.... a tak som sa z toho tesila, ze ako to je mile pre oboch rodicov. No nevadi, vyrobim teda nove planiky kociek a napisem to tak, ako chces. TOMÍK a ADIKA.
@kvojtanikova nie nie nie, oki. Si zlata, nemusis vyrabat nove. Myslela som si, ze si este mena nepisala, ked nemas este vsetky. Urcite neprerabaj, aj tak to bude dobre. 🙂
@kvojtanikova nie ze prerobis, oki? 😉 mrzelo by ma, ze som Ti vyrobila dalsiu robotu, aj tak si sa uz na tom narobila.

@nika.r no to teda hej pri takom mnozstve fuuuu ..prezrad 😉