icon

Výmena vrecúškových aktivít

mima1311
15. máj 2012

@nika.r no to teda hej pri takom mnozstve fuuuu ..prezrad 😉

emily_666
15. máj 2012

@nika.r
my hovor o cene, ten filc ma vysiel cez 15 eur, síce niečo zostane aj do budúcna

nika.r
15. máj 2012

@emily_666 nakoniec, ked to zmensili a upravili, vraj je to aj krajsie a uhrali to na 23 eciek, povodna cena bola 40 😝

nika.r
15. máj 2012

@mima1311 len Ti cenu nepoviem, lebo toto je cena za farebnu tlac a laminovanie dokopy

emily_666
15. máj 2012

@nika.r no pekná suma, ešte obálky a poštovné, čistý zisk, nie? 😀 aspoň že deťúrence budú mať radosť

angika
autor
15. máj 2012

@emily_666 a ja som pri tejto vyrobe zistila, ze aky je filc fajny material a da sa kadejako vyuzit 🙂

nika.r
15. máj 2012

@emily_666 ja sa tesim, lebo krasne aktivitky ziskame na vymenu, ide aj o ten cas, co kazda stravime vyrobou. Take, co robis Ty,
@angika neviem, ci by som niekedy vobec skusala robit. 🙂

angika
autor
15. máj 2012

@nika.r ano urcite to stoji aj peniazky, aj cas, aj trpezlivost, ale tiez sa tesim ze ked to vsetko rozposleme tak kolko aktivit budeme mat! A potom mozeme aj druhe kolo spravit 🙂 uz som zase videla tolko krasnych inspiracii...

kvojtanikova
15. máj 2012

baby aj ja sa uz tak tesim, ja som sa s mojimi kockami dnes "hrala" cele popoludnie, kym som navystrihovala tolko kociek z papiera tak sa mi az oci krizili. A peciatkovanie, kreslenie... Uz ste vsetci napisali mena na 5 pismen? velmi sa mi pacilo ako niekto napisal "TATÍK" namiesto mena dietatka, tiez som na to myslela ci sa nebudu otcovia citit ukrateni, ked sa slovo "mamka" bude dat poskladat a ich meno nie.

nanulik
15. máj 2012

no tak som to vyšpekulovala, u nás v meste je tlač dosť drahá, tak som obrázky v power pointe prerobila a dala som to vytlačiť ako fotky. Príde toho 75 kusov a to bude potom strihanie. 😀
ja len poprosím trošku o trpezlivosť, lebo mám teraz ešte skúšku tak sa učím ale do konca mája to snáď stihnem 🙂

nika.r
15. máj 2012

@kvojtanikova to my chceme tatika 🙂 kvoli tomu, ze deti mame dve, nemohla som len jedneho meno dat 😉

pusinqa
15. máj 2012

@mima1311 tuším euro A4 a fólia dáke centy tuším 18 u nás, niekde som už písala v tejto téme

pusinqa
15. máj 2012

@angika potom daj vedieť kedy bude treba aj fotky ti poslať 😉

zuzzka1
15. máj 2012

Ahojte bambulky, aj my sme pokročili - schéma je už hotová, vytlačená 16 x na farebnej tlačiarni, materiál objednaný, príde domov - tiež vyšiel vyše 10 euro (lacnejší filc sa mi nepodarilo zohnať). Čakám na dodanie a môžem posielať.

lucosko
15. máj 2012

baby, vy ste sikulky 🙂 ja mam na vas vsetky dotaz. Prave som sa dlhsiu dobu venovala spracovaniu karticiek na temu oblaky (vid priklad v prilohe). Mam rozpracovane karticky s fotkou a popisom k 10druhom oblakov v slovencine alebo cestine + vyrobila som kukatko na sledovanie a pozorovanie oblakov (format A4). Ak by ste niekto teda miesto smirglovych cisel 0-9 chceli tieto zalaminovane karticky a zalaminovane A4 kukatko, dajte mi vediet na mail lucosko@hotmail.com do konca tohto tyzdna. Dakujem a velmi vam vsetkym fandim. Lucia

nika.r
15. máj 2012

@lucosko jej, tie oblaky super 🙂

mima1311
16. máj 2012

@lucosko prosim ta a tie smrglove cisla su co ? mas foto ?

mima1311
16. máj 2012

@lucosko smirglove 😀 😉

kvojtanikova
16. máj 2012

@lucosko a ty si mi uviedla ze chces napisat meno dietatka - Kubko a Filip - ja musim vybrat len jedno tak ktore si prosis?
@lumarque od teba nemam meno dietatka na 5 pismen
@blumka @nanulik u vas to ma byt GABÍK/ JULÍK - s dlhym i alebo s kratkym?
@frolunda ma byt SIMON ci ŠIMON? nie je v tabulke diakritika, preto sa vas tolko vypytujem

kvojtanikova
16. máj 2012

a kto este patri do tabulky? lebo ja mam v tabulke len 13 mien okrem mna a niekto tu spominal ze nas je 16, tak mi este 2 mena a adresy chybaju

nanulik
16. máj 2012

@kvojtanikova napíš Gabko 😀 aj tak ho voláme Gabrielinko alebo aj Gabrielinečko :-d tak je to jedno čo bude na 5 písmen

nanulik
16. máj 2012

toto bol pôvodný návrh, len keby som to dala vo formáte A4 vytlačiť tak by som za to dala skoro 40 euro,
tak som to rozložila na menšie a príde mi to ako klasické fotky, niekolko násobne lacnejšie a bude to na fotopapieri

emily_666
16. máj 2012

@nanulik nádhera, toto sa nám bude veľmo páčiť

nanulik
16. máj 2012

@emily_666 to som rada🙂 lebo mám pocit že oproti tomu čo ostatné robíte si pripadám ako keby som to odflákla 😕

kvojtanikova
16. máj 2012

@nanulik ok, napisem Gabko.

nika.r
16. máj 2012

@kvojtanikova nam napis "Tomik" a "Adika", tak bude asi lepsie ako tatik a mamka, nech sa naucia najprv svije mena 🙂 takze namiesto mamky radsej nam poprosim dve mena deti. Dakujeeem.
@nanulik krasne 🙂

kvojtanikova
16. máj 2012

@nanulik a vobec si to neodflakla, kazda z nas urobila kus prace a verim ze vsetky aktivitky sa budu pacit. Ja uz tiez finisujem, aj by som pridala foto, lenze stary si vzal fotak do prace tak nemam ako, dneska narezeme polystyren a uz iba polepit dokopy a poposielat.

kvojtanikova
16. máj 2012

@nika.r jaaaaj uz som napisala Mamka a tatík.... a tak som sa z toho tesila, ze ako to je mile pre oboch rodicov. No nevadi, vyrobim teda nove planiky kociek a napisem to tak, ako chces. TOMÍK a ADIKA.

nika.r
16. máj 2012

@kvojtanikova nie nie nie, oki. Si zlata, nemusis vyrabat nove. Myslela som si, ze si este mena nepisala, ked nemas este vsetky. Urcite neprerabaj, aj tak to bude dobre. 🙂

nika.r
16. máj 2012

@kvojtanikova nie ze prerobis, oki? 😉 mrzelo by ma, ze som Ti vyrobila dalsiu robotu, aj tak si sa uz na tom narobila.