Výmena vrecúškových aktivít
Baby, presuvam sem temu 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/hry-a-sportove-potreby-pre-najmensich/vymena-vrecuskovych-aktivit/
@kvojtanikova Ja som sa prihlasovala posledna, tak mozno ja ti chybam 🙂
@mima1311 smirglove cislice nalepene na papieri, vhodne na ucenie pisania cisel - dieta obtahuje kuk sem: http://www.montessorioutlet.cz/katalog/montesso...
Baby, posielam Vam v IP adresy a komplet udaje za nas vsetky... dufam ze teraz uz bude mat kazda vsetky udaje 🙂
@mima1311 originalne je to drevena dosticka a na to nalepene cislice zo smirgloveho papiera. tieto cislice sa obtahuju prstom, dieta vnima inu strukturu oproti hladkemu povrchu dosticky. Ja to bud budem lepit na karton alebo na zalaminovany papier. uvidim, co sa mi viac bude darit 🙂
Baby a mozem dat zalaminovat aj postrihane male kusky,ci len A4 alebo nejak v kuse? A to robia normal tam kde fax,kopy,mie?
Tak uz aj ja mam vsetko doma 😀 som dnes bola v papiernictve , stiahli mi to z CD , aj natlacili , zalaminovali na pockanie , kupene uz aj obalky , tak vecer budem strihat 😉
@mamusia ja mam zalaminatovane kusky, laminat trosku pretrca cez hrany papiera, neviem ci chapes co chcem povedat.
Ahojte tak ja som vam to dnes poslala tak dufam ze vsetko pride v poriadku a budu mat deti radost.
prišlo koliesko a štipce🙂
a prišli už aj obrázky zvierat☹ ale som strašne skalmaná ☹ majú odrezané hlavy alebo pol tela, nejako to poriešim, ale nebude ich asi tolko čo som plánovala ☹
no takže bude 6 zvierat, kôn, prasa, ovca, sliepka, krava a pes
@kvojtanikova bez dlzna
@blumka dakujem, ostatnym babam som uz dnes kococky poslala ( aj malicky darcek pre maminy a starsie deticky), tebe a frolunde poslem len co mi da aj ona vediet, bud zajtra alebo v pondelok. Zatial pridavam aspon zopar fotiek aby ste si vedeli predstavit, co vas caka🙂
Hrka napokon iba jedna kocka, lebo kedze museli byt vystuzene polystyrenom, tazko sa do neho vrtalo, ale aspon jednu som v kazdej sade dala hrkaciu, aby mali deticky radost.
@hannah78 nám dnes dorazilo, mladšia klasika tak strkať štipce do sáčku a dávať dole z kolieska ale skúšala aj pripínať len to ešte nevie štipec stisnúť ale staršia sa pekne doučí tvary, precvičí farby a čísla takže super, veľmi sa teším a ďakujeme je to krásne 😵 inak ja som pôvodne zo snv a tam aj menovcov tvojho priezviska z videnia poznám za hornádom tuším bývajú 😀
my štipce ešte nemlžeme používať lebo Gabriel ich nestláča ale tie konce roťahuje, takže ich likviduje 😀
@hannah78
@kvojtanikova baby, sedim na nete, vylozene nohy, Tomi stipcuje a Adelka sklada kocky a navyse su obaja ticho, lebo cmulaju cukriky 😀 vdaka za krasne aktivitky 🙂
A my sme este nic nedostali 😒 Vy uz vsetky mate?
@hannah78 nam este nedorazili stipce, dufam ze sa po ceste nestratili, ak nedojdu do stredy pojdem sa opytat na postu, uz sa na ne velmi tesime, aj ked zatial len pre starsieho, lebo Borca by ich tiez hned ponicila.
@mima1311 kraaasne uz sa velmi tesim.
@nika.r som rada ze kococky potesili, ja som bola trosku smutna lebo som to planovala aj s tym zvukom, ze kazda bude inak hrkat, ale keby to nebolo vystuzene, hned by sa to znicilo. Skusobnu hrkajucu a nevystuzenu verziu mi Borca zvalcovala za 20 minut, tato nam funguje uz tyzden zatial bez ujmy🙂

@kvojtanikova KUBKO