icon

Môže 14 ročná dcéra chodiť sama do fitka?

12. aug 2026

Dcéra má 14 a teraz prišla s tým, že chce chodiť do fitka, lebo tam začali chodiť aj dve spolužiačky. Športuje normálne, nejde o žiadne chudnutie, chce hlavne skúšať stroje a cvičiť.

Len teda vôbec netuším, ako to funguje pri takomto veku. Pustia ju tam samu alebo musí byť s dospelým? A je 14 už v pohode na fitko?

Strana
z3
anonym_5f1509
14. aug 2026

Boze zeny, boli ste v tom fitku a videli tie kocendy tam? Vacsina z nich sa foti, scroluje na- telefone, okukava chlapcov a sem-tam nieco odcvici. A s urazmi - vsetko sa moze stat hocikedy, aj pod dohladom. Nie vsetci treneri - vacsina kondicnych je uplne mimo - nevedia ako pracovat s detmi (mam fakt dlhodobe skusenosti aj s vykonnostnimi trenermi ktori boli fakt ze uplne zle nastaveni)

anonym_c35b02
14. aug 2026
@anonym_c292f1

Ste tu niektore fest dramaticke - nie 14r dievca si nehodi 50kg na robenie mrtveho tahu ani na nohy. Zvycajne sa tam prehraju a aspon sa chvilu hybu, lebo ano je velmi jednoduche presvedcit 14-15r kozu, zeby mala ist behat ked ti radikalne povie, ze behat ani za toho. Ziadny skupinovy sport. Obcas bike a ani to moc nie. Naozaj som radsej ked sa dohodnu dve 14-15r a idu do fitka ako keby sa mali tulat niekde a chlastat.

@anonym_c292f1 Jediná dramatická si tu ty, ako keby existovala len varianta, že buď chodí decko do fitka alebo chlastá.

anonym_c292f1
14. aug 2026
@anonym_c35b02

@anonym_c292f1 Jediná dramatická si tu ty, ako keby existovala len varianta, že buď chodí decko do fitka alebo chlastá.

@anonym_c35b02 prosim ta drviva vacsina tu hovorite ako keby 14r nemohla ist cvicit do fitka. A ake je to skodlive. Skodlive je ked su 14r zatvorene doma a nic nerobia - to je skodlive a zle pre 14r

anonym_bb5f95
14. aug 2026
@anonym_5f1509

Boze zeny, boli ste v tom fitku a videli tie kocendy tam? Vacsina z nich sa foti, scroluje na- telefone, okukava chlapcov a sem-tam nieco odcvici. A s urazmi - vsetko sa moze stat hocikedy, aj pod dohladom. Nie vsetci treneri - vacsina kondicnych je uplne mimo - nevedia ako pracovat s detmi (mam fakt dlhodobe skusenosti aj s vykonnostnimi trenermi ktori boli fakt ze uplne zle nastaveni)

@anonym_5f1509 ved preve ja chodim teraz v ytch horucavach do fitka behat,ale vsimla som si ze tie baby tam vacsinou postavaju,nieco pocupia,podrepuju,potom mobil,potom sa prejdu take divne,mne sa celkovo silovy zrening nikdy nepcil ,ja sim skor zamerana na kondicku,a nie drepy.

Strana
z3