icon

Hľadám biologickú matku, ktorá mala anonymný pôrod v Humennom

mbsbh
24. júl 2022

Zdravim vas vsetkych hladam matku ktora dala svoje dieta na anonymny pôrod v humennom 20.4 2009 v humennom nemocnica alena udajne mala 7deti a 8 by nezvladla no to povedala sestricka doktorka povedala ze bola pekna mlada zena .no ale preco by 8 nezvladla ked mala 7 deti pred tym takze ak o niecom takom viete prosim napiste spravu alebo viete ako sa vola nevahajte ma kontaktovat dakujem

tecko28
24. júl 2022

@mbsbh zaznamy o tejto matke su uchovane a zapecatene, ak si ty to dieta, tak sa k tomu po dosiahnuti dospelosti dostanes, zial nikto iny nie

sara07
24. júl 2022

tu vidíme v praxi anonymné pôrody na slovesnku, ano aj v mojom okoli anonymné pôrody boli presne na základe sestrička/mudr povedala a už to šlo

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
gertrudaosem
24. júl 2022

@zdenka11081983 čo ak sú to práve že veci, ktoré sa jej týkajú? Odkiaľ by mala také info? Trošku sa zamyslím...

gertrudaosem
24. júl 2022

@zdenka11081983 a ty prečo nestrkas nos do svojich veci? 🤣 Ty si strašne protirečis... To ta smradľavá vechet z tvojho života zapríčiňuje 👍

loginexistuje
24. júl 2022

od matky je to slachetny cin dala mu to najcennejsie co mohla - zivot a to ze to je anonymne znamena ze dieta sa rychlejsie dostane do novej rodiny

loginexistuje
24. júl 2022

a zadavatelka ty to tu okamzite smaz to je na okmzity vyhadzov tej aestrocky/doktorky co ti to povedala

nikpa
24. júl 2022

@stanulienkat to veru nie je romantický film ale život. Stojím si za názorom, že dieťa má dostať možnosť aspoň vedieť kto je jeho matka. A ak toto je jedna z možností ako sa to dozvedieť tak nech to skúsi. Či to prospeje alebo nie, je už jej vec.

tecko28
24. júl 2022

@loginexistuje Povedat ako vyzerala nie je na vyhadzov, tym nikto nic neporusil. To su uplne bezne veci, ze tento zaklad adoptivnej rodine povedia- mlada, starsia, vysoka, nizka, chuda, pevnejsia, farba vlasov, oci, ci bola zanedbvana, alebo sa o seba starala. Z vlastnej skusenosti viem, ze pri prvej interakcii s dietatom z utajeneho porodu v CDR povedali anamnezu matky, co vsak neznamena, ze by odhalili jej identitu.

sara07
24. júl 2022

@tecko28 žial nie je
oni nemaju čo hovoriť , si predsa pospajaš jedno s druhym a máš presne že kto zvlášt v menšom meste uplne bez problemov

sara07
24. júl 2022

@loginexistuje nie je na vyhadzov, nevyhodia nikoho lebo ich je malo, ideš sa stažovat na teda iné veci ohladne starostlivosti k vrchnej sestre a ona ti povie že nič im nemôže povedat aby neodišli, ešte že na nu sa chodia na riaditeľstvo stažovat že šialenost

tecko28
24. júl 2022

@sara07 taka co si dopredu takto zodpovedne naplanuje anonymny porod nerodi na 99% vo vlastnom meste.

sara07
24. júl 2022

@tecko28 25 km vo vedlajšom, ráno vo vlaku v bude drbu sestričky mena diagnozy čo len chceš stačí počuvat,
čo dochadzaju 30 km iné mesto detto
neutečieš
ale tu ide o profesionalitu jednoducho to je niečo čo sa nenosí na slovensku a nikdy žial nikdy nenosilo, v malých mestach je to fakt šialenost aby ta niekto stretol pred nemocnicou a prva veta že vraj si sa riadne dotrhala ,wft ? a ty ideš čerstvo nikomu si to nepovedala a pozeraš ako puk
to isté nikomu sme nepovedali prvé , že ked bude mat 3m a známa gratulujem a potom hysaky že sa to musia dozvediet od cudzich svokrovci
?????????

anavixy
24. júl 2022

Konkretne anonymne porody odporuca zenam “socialka”, pretoze je ovela jednoduchsie take dieta adoptovat, nez dieta co “ma” matku. Novorodencov na adopciu mavame pomerne casto a takmer kazdy (skutocne drviva vacsina) odchadza z porodnice s novou rodinou. Samozrejme ze okolie vie, ze zena bola tehotna a dieta nema, ale v porodnici jej meno skutocne nepozna takmer nik. Vsetko ostava v zapecatenej obalke.

tecko28
24. júl 2022

@sara07 keby aj sestricky na plne usta niekde povedali, ze "Anicka Jahodkova" v noci anonymne porodila aka je pravdepodobnost, ze na tom mieste bude akurat niekto z buducej adoptivnej rodiny a zaroven si da v case ponuky od uradu do suvisu, ze toto dieta co mi ponukli je od tejto zeny. A myslis, ze by mali chut sa s nou stretnut, alebo co? Ako ju to akoze ohrozi?Resp. nechapem co chces svojimi komentarmi dokazat. Komu sa ublizi, co sa akoze stane?

nevenka
24. júl 2022

@missdiva a co ked bola znasilnovana svojim muzom? Nemala na antikoncepciu? Si myslis, ze len zena je na vine, ked ma tolko deti? Ovela viac je na vine chlap podla mna. Uzije si, znasilni zenu a ona sa chuda, potom musi starat...toto nevidis? Toto je podla mna realnejsi stav, nez tvrdit, ze je proste nezodpovedna a mala sa chranit. Mozno nemala inu moznost ☹

elizabet173
24. júl 2022
tecko28
24. júl 2022
misinka0611
24. júl 2022

Podľa štýlu písania cítim v tom nejakú zlosť. Ty si to dieťa?

elizabet173
24. júl 2022

@vlcik1 to si akymi myslienkovymi pochodmi prisla na to, ze sa najdu ludia, ktori si adoptuju dieta preto, aby ich mal v starobe kto doopatrovat? Kto alebo co tym ludom zaruci, ze ich doopatruju? Ze sa neodstahuju na druhy koniec sveta?Ze tie deti nezomru skor, ako rodicia? Ze aj keby byvali s nimi, tak sa starat nebudu? Toto predsa nemozes mysliet vazne

elizabet173
24. júl 2022

@tecko28 prepac, to bol omyl

zdenka11081983
24. júl 2022

@gertrudaosem asi som Ta dobre hevla keď ma vyhladavas v iných diskusiách 🙂 som rada, asi si pochopila, že Tvoje vyjadrenia sú hodne iqvaka... deti si treba chrániť, všetky. Niektoré ženy na to asi nikdy nedozreju...

sara07
24. júl 2022

@tecko28 poviem ti z môjho okolia nebol utajeny ani raz utajeny , prevalilo sa to, su krkavšie matky atd , drbny si zgustli a stále su to tie ...
tu ide o to že napriek snahe o utajení nie je utajené nič, vytrhavaš z kontextu
to že sestričky vynašaju veci čo nemaju je známe, profesionalita im nič nehovori

tecko28
24. júl 2022

@sara07 a? To, ze je zena tehotna si nevsimne len slepy a je v tom pripade jedno ako porodi. Pri utajenom ide o to, ako bolo spominane vyssie, ze sa dieta ma sancu rychlejsie dostat do adoptivnej rodiny a bio matka ostane v podstate pred nimi v utajeni. A aj keby zistili identitu tak co? Ja poznam identitu bio matky svojho dietata a co? Ona nevie, ze ja ju poznam , ona mna nepozna. Sme z jedneho kraja, ale nie jedneho mesta, napriek tomu som ju uz stretla a ona nevie, ze videla dieta co porodila-nema odkial vediet kde to dieta skoncilo, u koho.. Ked pises o svojom okoli, chces tvrdit, ze adoptivny rodicia bio matku kontaktovali?

annamalaga
24. júl 2022

@tecko28 a ako si sa cítila, keď si sa stretla s jeho biomatkou?

tecko28
24. júl 2022

@annamalaga nejaka mi bola povedoma, do par sekund mi docvaklo kto to je, lebo zaroven uz v case ked nam dieta ponukli bolo v socialnej anamneze kde sa bio zdrziava. A nic, videla som ju nazivo, emocie ziadne, len uvedomenie, ze tato porodila moje dieta

gertrudaosem
24. júl 2022

@zdenka11081983 vies čo? Ani som neriešila meno a ahla kto tu svieti. Takze asi tak. Nemám dôvod ťa vyhľadávať 🤣 prečo by som to robila? Takým ľuďom ako ty sa len vyhýbam, nič dobré z nich nevychádza. Len reagujem na to čo čítam bez ohľadu na to kto je za riadkami. Kúp si radšej lepší matros, lebo tento ti nerobí dobre 😉

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
24. júl 2022

@vlcik1 a co ked mali take pohnutky, kde maju zaruku, ze ich adoptovane dieta doopatruje? Je to taky isty predpoklad, ako u biologickeho dietata, vlastne este mensi, lebo ak je biologickych deti viac, je vacsia sanca, ze niekto z nich, alebo vsetci rodica doopatruju. Ze ty poznas takyto pripad neznamena absolutne nic, rodicia, ktori sa pre adopciu rozhodnu, maju podstatne ine dovody. Ja poznam v mojom okoli takych rodin sest, deti su uz u vsetkych okrem jednej dospele. Jedna si adoptovala dieta k svojmu biologickemu, druha dokonca k styrom svojim. A siesta rodina, ktoru poznam, ma prave vsetky tri deti z anonymneho porodu. Su este malicke, ci je to stav konecny, neviem

vlcik1
Odpoveď bola odstránená