icon

15. deň cyklu a bolesti v podbrušku

koka231
5. okt 2014

ahojte dnes je 15ty den cyklu co mam a od rana ako som vstala z postele mam bolesti v podbrusku a pichanie v lavom vajecniku...moze to byt ovulacia alebo este len pride? mavam tieto bolesty kazdy cyklus zvycajne na pravej strane no tentrokrat to bolo na lavej a krce bolesti ...teraz je cca 17:30hod uz mam len take slabsie bolesti v lavej strane ...ak to bola nahodou ovulacia tak by bolo super lebo aj napriek tym bolestiam som "znasilnila" 🙂 manzelika 🙂 nebranil sa a uzila som si to fakt ze naplno 🙂 teraz uz len musim cakat co bude o dva tyzdne ci to vyde alebo nie ...uz tolko sklamania co som zazila by sa konecne mohlo nieco podarit 🙂 ale moc vto nedufam :-/ ....mate niektora skusenosti?

koka231
autor
6. okt 2014

@zuzka337 jaj no bodaj by si mala pravdu aby nas obisla 🙂

koka231
autor
7. okt 2014

@zuzka337 ahoj viem ze som asi urobila somarinu ale merala som si rano BT a mala som 36,4 nie je to trosku nizka teda nemeriam si ju vkuse tak neviem aku mam ale aj tak sa mi zda mala ta teplota :-/

zuzka337
7. okt 2014

@koka231 ahoj,prepac ja ano neviem poriadne na co je ta BT dobre :/ cize zial ti v tomto neporadim ;(

koka231
autor
7. okt 2014

@zuzka337 no nevadi ale som citala tu uz vselico a pomali prestavam dufat ze by som mohla byt :-/ skor sa mi zda ze to mohol byt prave ten anovulacny cyklus ci ako sa to vola :-/ zevraj tam ta teplota nestupa ani nic take tak neviem ...inak dufam ze sa nehnevas ze ti stale pisem a pytam sa ta nieco ale ja som taky lajk v tomto lebo nikdy som to neriesila niejakimi extra vysetreniami u doktora a tak ...tak radsej sa popytam

zuzka337
7. okt 2014

@koka231 jasne ze sa nehnevam ale zas zial ja sa tiez niako moc v tom nevyznam :( a neboj nemusi to mozno ani nic znamenat a kludne mozes byt hlavne treba mysliet pozitivne 🙂

momamo
7. okt 2014

@koka231 Ahoj v prvom rade ti drzim palce !!!
V druhom rade, ti chcem povedat aby si sa tak velmi na to snazilkovanie ako to tu nazyvate neupinala a nesledovala sa!!Vravim z vlastnej skusenosti. Najdolezitejsia je vzdy len psychika..Tak to bolo u nas pri prvej dcerke .. Co ma byt bude 😉
A to pobolievanie v 15DC moze znamenat ovulaciu, ja to mam taktiez, vzdy mna v strede cyklu pobolieva podbrusko a citim jeden aj druhy vajecnik. Vtedy je najvyssia sanca otehotnenia, ale samozrejme aj pred ovulaciu, nakolko muzske spermie dokazu v tvojom tele prezit az 3 az 5 dni! Ale hlavne milujte sa vtedy ked mate chut a nie len pre ,,robotu" .. Vela zien ti povie ze otehotneli hned ako to prestali riesit a nechali to na nahodu 😉
Este raz drzim palce, nech sa co najskor dockas vytuzeneho babätka 😅

koka231
autor
8. okt 2014

@momamo ale ja sa praveze vobec nesledujem nikdy som neriesila ten hlien ani bolesti ani nic take co si druhe sleduju mne to bolo jedno ked sme mali chut vtedy sme sa milovali a hotovo to len teraz v nedelu to bolo take som si kukla co to mam za asi bolesti no tak som ho znasilnila a teraz uz len pockam ze co sa bude diat 🙂

momamo
8. okt 2014

@koka231 tak sme na tom rovnako, ja som tiez po ovulke a uz len cakat 😅 Snad sa aj vam aj nam postastilo, drzim palce, potom daj vediet 😉

koka231
autor
8. okt 2014

@momamo jasne dam vediet chcem si skusit buduci tyzden spravit test tak uvidim

momamo
8. okt 2014

@koka231 nikdy si nerob test skor ako ti meska MS ..Viem to z vlastnej skusenosti z minuleho mesiaca.. 5 dni pred som sa testovala nakolko som bola uplne v tom ze som tehotna, test mi ukazal pozitivny vysledok, bola som happy, tak som si kupila dalsie 2 roznych znaciek (mamatest, lady secret, pepino a este jeden), kazdy vychadzal pozitivny, dokonca mi aj 2 dni meskala ms volala som doktorovi, nakolko som jedno rano zacala poriadne krvacat a bala som sa ze ide o spontanny potrat, nakolko mi stale testy ukazovala 2 ciarky a zistilo sa z krvy a roznych vysetreni, ze som tehotna nebola a hcg som mala negativne..A potom sa rozbehla ms .. Dr mi hovoril ze niesom jediny pripad, ze poslednu dobu ich je vela a je najväcsia hlupost sa testovat predtym ako ma ,,dojst ms. Cize u mna uz nehrozi sa testovat, ked mi bude meskat volam dr a on mi zoberie krv a potom objedna na sono... Predides sklamaniu ...

momamo
8. okt 2014

Ten strach ked som zacala krvacat neprajem nikomu, velmi sa sa bala ze som potratila a moje telo sa zacalo same precistovat. 1 den som cakala na vysledky z krvy a bolo to mojich najhorsich 24 hodin ..Cize nikdy netestuj pokym ti ms nemeska !!!!

koka231
autor
8. okt 2014

@momamo no sak uvidim teda pockam si ale dnes som mala taky dost silny biely vytok je to normalne?az nohavicky som mala mokre ale to cez den asi dva krat sa mi stalo ze nieco zomna vyslo raz, neskor druhy krat a teraz navecer zatial nic .... jaj ja som taka nedockava ale moc sa tesim ale s najvecsou pravdepodobnostou sa asi sklamem asi nebudem mat este take stastie na dve // :-/ zatial nehadzem flintu do zita 🙂 uvidim do buduceho tyzdna do vykendu kedy by mi mala dojst

zuzka337
8. okt 2014

@momamo ja som pred par nedavnom potratila a ten pocit naozaj nikomu neprajem ked zena uz vie 100% ze je tehotna a stane sa toto a hlavne ked zisti ze lekari zanedbali starostlivost ja sa priznam mne teraz tak z toho preplo kazdy den hovorim priatelovi o babatko dnes som si robila test samozrejme ze len jedna ciarka tam bola ☹ ,a ako ide cas tak som skoro ista ze sa nam to tento mesiac nepodarilo ale niekde v kuti dufam ze opak je pravda @koka231
slecny vam moc moc moc drzkam palceky nech vam to vide a ste stastne mamicky 🙂

koka231
autor
8. okt 2014

@zuzka337 ja tiez si myslim ze asi ani tento mesiac nam to nevyslo uvidim buduci tyzden ci budem mat pms ten mam vzdy a to uz viem ze nic ....aj mne prepina stoho od nedele sa rozpravam s bruchom a hladkam ho a rozpravam mu zedufam ze tam nieco bude ze by som bola stastna keby tam bolo nieco a tak 🙂 total prpinak 🙂 ale inak neskutocne ma bolia krize a to som nic namahave nerobila uz som chora stoho tento mesiac teda od nedele :-/ normalne uz to nezvladam len odratavam dni hodiny minuty ...zajtra bude len stvrty den co by som teoreticky mohla by tehu a to je malo len cakat treba ale raz sa nam to podari 🙂 verim tomu 🙂

momamo
8. okt 2014

@zuzka337 to mi je luto ..Prajem ti z celeho srdca aby si sa co najskor dockala babätka !!!!!

zuzka337
9. okt 2014

@koka231 ano mo nehovoor ja si tiez hladkam brucho a zas som si robila test ja neviem preco ale mam stale nutkania si ho robit...som si plne vedoma ze mi z toho uplne cvaklo v hlave ale neviem to ovladat hlavne ked vidim ine tehulky alebo deticky a hlavne ked si predstavim ze uz som mohla byt byt v niakom cca 15tt ☹
Dufam ze sa nam a aj vam podari co najskor mat krasne dietatko,moja mamina sa o mna snazila 6r to by som asi ja skoncila uz asi na lieceni po tolkych sklamaniach :(
@momamo dakujem ti velmi pekne,si zlata 🙂

koka231
autor
9. okt 2014

@zuzka337 som na tom podobne aj mne to prepina je mi tak vseliako ale to je este skoro na niejake priznaky :-/ zajtra to bude piaty den od mozneho oplodnenia strasne mi to ide pomalinky :-/ uz som nedockava aj ja by som si spravila ale viem ze tam bude len jedna / tak radsej nepokusam co ma prist pride 🙂 no ja neviem uz 5ty rok otehotniet ani naznak nic neviem ci je chyba vo mne alebo v manzelovi kedze ten nechce ist na vysetrenie ☹ uz som sa mu vseliako vyhrazala ale nepomohlo ☹ tak to nechavam len na nahodu a prirodu co spravia 🙂......ale drzim palce prsty proste vsetko aby sa nam uz podarilo mat krasne deticky 🙂 aj vsetkym snazilkam nech nam to uz konecne vynde 🙂

momamo
9. okt 2014

@koka231 sa uz 5 rokov snazite? To ste este za taky cas neriesili u doktorov 😕

koka231
autor
10. okt 2014

@momamo tak mna toreticky vysetril ale chcel najskor manzela a ten odmieta tak to nechavame teda ja to nechavam na nahodu uz nemam silu ani chut bojova s muzom takze sa milujeme naplo ale zatial nic ☹

zuzka337
10. okt 2014

@koka231 fu tak to mi je luto,musis najst niaku slabost a presvedcit ho aby tam isiel,to neboli a ani nic...moj svagor tiez nechcel ist a na koniec isiel a zistili ze ma velmi malu pohyblivost spermii cize mala sanca ze moja sestra bude mat s nim babatko,keby to riesili hned tak by sa dalo tomu predist ale on tie druhe vysetrenia odmietal ze nema cas a a nic a teraz uz moja sestra nema velku nadej ale snazi sa tiez 🙂naozaj by bolo dobre keby tam isiel neni to nic nezvicajne uz🙂hlavne drim palce a nech do konca tohto roka by sme vsetky snazilky tehulky 🙂

koka231
autor
10. okt 2014

@zuzka337 ahoj no co ako sa citis uz si si nerobila testy? ja este stale nie ale asi mi ani nebude treba kedze zacinam pomali citit predmenstuacne syndromi. prvy znich je ze mam nafuknute brucho mam strasnu chut na sladke stale by som jedla nieco a kazdy jeden cyklus cca tyzden pred mrchou ma zacne pobolievat tam ta dole dnes som ju velmi malinko citila :-/ takze esi nic nebude :-/ ale zatial vesat hlavu nejdem este mam na to tyzden tak pockam . nemam co stratit ...uz som zvyknuta a tu mrchu 🙂

zuzka337
11. okt 2014

@koka231 este zatial nie,tiez za necely tyzden by mi mala dojst mrchana tak uvidim...snad to konca tohto roku nam to vide 🙂i ked si myslim ze cim viac ja na to myslim tak tym mensia sanca :(ale ako si pisala nejdes fesat hlavu,nejdem ani ja (zatia) 🙂 kolkateho cca by si mala dostat mrchu ?

koka231
autor
12. okt 2014

@zuzka337 no mne by mali dojst okolo 18 -19teho buduci vykend .....dnes som si robila test a nic neodolala som ani ja 🙂 ...sklamana nie som vedela som ze tam nic nebude ale skusila som

zuzka337
12. okt 2014

@koka231 mne by tiez mala dojst okolo toho 18-19 😀 ja som si zas robila dnes a nic,i ked som vedela ze nic nebude ale niekde v kútiku som dufama ze hej 😒 😒 😒

momamo
15. okt 2014

@koka231 ak si si robila test takto skoro, tak je jasne ze ti nic neukazal, ked ms mas dostat cez vikend, to je este skoro!!
Ak ti cez vikend nepride, tak si sprav test

koka231
autor
15. okt 2014

@zuzka337 ahoj no co ako sa citis? Ja take dva dni citim ze mam take mensie bolenie v podbrusku take tlaky alebo ako sa to da opisat take divne nieco a dnes ma neskutocne krize bolia ..ale spozorovala som ze nemam vobec niejaku extra velku chut na cokoladu co ja pred ms zvyknem mat vtedy by som aj vrazdila teraz v pohode tak uvidim po vykende ci dojde alebo sa omeska na 9mesiacov 🙂

anitu
15. okt 2014

Baby vidim tu sa diskutuje..moze meskat menzes kvoli zapalu,mykoze?ani neviem ci mam vobec..ale pms ja mam kazdy mesiac.a teraz nic,aj ked mi meska,by pms mal byt nie?tak to bolo aj minuly mesiac.5dni meskal,a pms som mala.

anitu
15. okt 2014

@koka231 ahoj.nevies nahodou odpoved na moju predoslu otazku?

koka231
autor
15. okt 2014

@anitu ahoj to ti veru neviem odpovedat :-/ jasom mala zasa minuly tyzden taky slaby pms ale teraz skoro ziadny len mierne bolesti tlaky alebo co v podbrusku inak mavam taky pms ako vysity este ma aj ta moja dole zvykne boliet a teraz nic ...ale veru neviem ri odpovedat

zuzka337
15. okt 2014

@koka231 ja som tiez mala niake bolesti v podbrusku,a vobec mi nechuti jest za cely den som si dala salat(cherry,syr,uhorka)detsku vyzivu a teraz chlipkam paradajovu v pohari :D a mala som kebab ale ani polku som nezjedla som dala drahemu a ja inokedy idem zjest aj zakaznikov :D ale mam taky pocit ze mrchana dorazi:( i ked by si mohla dat pohov tiez na 9mesiacov :D