2,5 roka sa nám nedarí otehotnieť
Ahojte, prišla som si po radu a skúsenosti lebo už som zúfalá.
Dva a pol roka sa snažíme o bábätko. Mám za sebou jedno biochemické tehotenstvo, potrat v 7tt. Absolvovali sme na reprodukčnej klinike všetky možné vyšetrenia. Partnera je c poriadku, ja tiež. Záver- neplodnosť z neznámych príčin.
Pred týždňom mi vysiel pozitívny test. Spravila som si ich viacero samozrejme a každý rovnako. Volala som svojmu doktorovi, nasadili sme Utrogestan, beriem vitamíny aj všetko ale dnes som si robila testy znova a tá čiarka je stále slabšia a slabšia a ClearBlue mi ukazuje už dva týždne stále pozitívny ale 1-2. Podľa výpočtov by som ale mala byt už v 6 týždni.
Máte niekto podobnú skúsenosť a vyšlo to nakoniec? Žijem v strese už vyše týždňa, bojím sa a doktor mi dal termín až o ďalší týždeň na ultrazvuk.
ako mozu diagnostikovat neplodnost, ked ste uz dvakrat otehotnela, teraz dokonca tretikrat.. AMH viete ake mate? Ako sa citite, ako zijete? To tiez ovplyvnuje moznost udrzania tehotenstva, kvalita zivota a vajicok.
ako mozu diagnostikovat neplodnost, ked ste uz dvakrat otehotnela, teraz dokonca tretikrat.. AMH viete ake mate? Ako sa citite, ako zijete? To tiez ovplyvnuje moznost udrzania tehotenstva, kvalita zivota a vajicok.
@pet888 neplodnost je stale aj ked je zena plodna 😉 len sa nedari... je to len lekarsky vyraz😃
Ahojte..snažíme sa s partnerom o bábo avšak trápia ma Výtoky/mykóza...doktorka mi odporučila Lomexin. Doma som si ale všimla že sa neodporúča ak som alergická na arašidy ( čo som) máte skúsenosti s týmto liekom? Alebo jeho vedľajšími účinkami ?
Ahojte..snažíme sa s partnerom o bábo avšak trápia ma Výtoky/mykóza...doktorka mi odporučila Lomexin. Doma som si ale všimla že sa neodporúča ak som alergická na arašidy ( čo som) máte skúsenosti s týmto liekom? Alebo jeho vedľajšími účinkami ?
@julkakratka ja som si ho dávala minulý týždeň /1 kapsula/ a nezabral mi tak mi Dr odporučila krém jenamazol 2% boli v ňom 3 aplikatory zatiaľ sa cítim dobre uvidíme o pár dni..
@gabika52 skus sa opytat lekara aj ci nemas brat na zrazanlivost krvi lieky... tie sa vacsinou po biochemickom tehotenstve nasadzuju. Utrogestan 200 vkladat 🙏 Drzim prsty❤️
@rubi007 ďakujem pekne. Toto som vôbec netušila a môj gynekológ ma poslal rovno na hematologicke vyšetrenie. Sám bol prekvapený, že ma neposlali z reprodukčného centra doteraz.
O tehotenstvo sme prišli tak snáď konečne dostanem odpoved kde je chyba 🙏🏻
Ahojte ..včera som mala mať menzes ale neprišiel. Mám bolestivé prsia a bolesť hlavy. Teraz ráno som robila test. Čo myslíte ?
@julkakratka pozit
@julkakratka pozit
@reela urobila som si teraz ešte citlivejsi a tam takto
@reela urobila som si teraz ešte citlivejsi a tam takto
@julkakratka pozit

@gabika52 len cakat