4 roky snažilka
Ahojte babulky..som tu v podstate nova..ale aby ste ma pochopili, mam 5 rocneho synceka. A tak som si niako uz par tyzdnov po porode uvedomila ze by som chcela dalsie babatko. Jasne zaciatky su tazke, hormony mnou lomcovali ale tento pocit pretrval. A napriek tomu ze sme si nedavali pozor, ani nijak netlacili na pílu doteraz nic.
Lekarka povedala ze je vsetko ok, endokrinolog tiez. Kazdou dalsou mrchou sa umocnuje ta tuzba (hlavne ked sa ma maly spyta kedy bude mat aj on bratceka alebo sestricku ☹..), skusala som uz vsetko mozne, tento mesiac to bolo take ze som uz v podstate caka dve // a mozno som si nahovarala vsetky tie naznaky "ze uz" ale mrcha dosla ale cudna..prvy den taka ze no vsak dajme tomu, druhy den silna ako fras a dnes cely den nic...mam tlaky v podbrusku ale nemyslim si ze by to mohlo byt "uz".. neda sa nad tym nerozmyslat myslim ze mi da za pravdu kazda snazilka..mozno sa naozaj moc sledujem a rozmyslam nad tym..ale chcem vediet co si o tom vy myslite..dnes som precitala vela o inofolicu a vela bab tam pisalo ze do mesiaca otehotneli, myslite si ze je to mozne? dakujem za odpovede
@bienennest dakujem, vies mi prosim zo skusenosti odporucit niaky ktory by mohol byt v pohode?priznam sa ze obcas som si v zachvate "tehotnosti" kupila ale nikdy som ich nestudovala a hlavne boli vzdy negativne kedze to bol taky ten moj chtíč v hlave
@ipetka prepac moja, ale zijem v nemecku, tu si ine znacky ako na slovensku. Ale u gynekologa mi vzdy testovali tymi najlacnejsimi pasikmi a vysli dobre.. takze asi na znacku nedojde.. treba len si precitat o ich citlivosti na obale. Mozno ti ale ine zienky vedia poradit nejaku 'zarucenu' znacku 🙂.
@bienennest dakujem aj tak 😊 skusim sa opytat v lekarni 😊
no závisí aj od toho jakého máš chlapa keď je to voľajaký šuflikant čo jazdí na oktávke kombičko s deckými sedačkami už nachystanými každý deň do práce,, tak to bude asi problém
@germaniawerks zaujimavy poznatok naozaj musim uznat, ty musis mat neuveritelne nudny zivot ked sa zapajas do diskusii o ktorych vies ..... ale zabav sa opisovanim svojho zakomplexovaneho zivota suflikanta bez uznania ked ti to pomoze vylepsit den 😊
Povedali/spravili sorry
@germaniawerks Moj muz ma audi tak preco este nemam decko? Zalezi od kubatury ci od typu karoserie? Prezrad mi.
Preco nieje ten Miracle v Ke? 😀
@juliet86 ich stranke najdes co obsahuje seminar. Mali sme tam aromaterapiu, cviky na chrbticu, endokrinJogu zameranu na zenske problemy a mojzisovej cviceni. Ja som dovtedy skusala doma cvicit ale tam presne vysvetlili co a ako. Cvicila som aj doma... bola som tam v septembri. Mali uz 3 seminare ( po cca10 zien) a.uz mnohe z nich su tehotne...za skusku clovek nic neda. Ja to mam tiez do blavy daleko ale skusila som.
Dievcata...som sokovana..prave teraz v tejto chvili 4 dni mi meska ms-uz som zufalo cakala kazde rano ze pride- kupila som si uz len zo srandy test neocakavala som od toho nic predsa som sa uz tolko krat sklama za toho 4,5 roka a zrazu su tam // ja neverim naozaj neverim biju sa vo mne pocity stastia strachu proste vsetkeho..to po com som tak dlho tuzila je zrazu tu a ja sa trasiem od stastia..moze to byt falosny poplach?moze to byt chyba?ja viem ze lekar vsetko potvrdi ale ved vieme ake su sviatky..ja sa tak bojim teraz ci je to naozaj pravda alebo sen..
@renimac no vtedy mi zistili myslim tu znizenu funkciu stitnej zlazy to bol koniec januara..uzivala som euthyrox 50 vlastne vyse mesiaca a v marci som otehotnela..medzi detmi mam rozdiel presne 6 rokov a 2 dni 😃 bolo hned jasne ze to prislo v marci lebo som mala odledovany menzes nie ze na den ale na hodinu presne a ten neprisiel..

@ipetka Musis si precitat na teste jeho citlivost (je to vacsinou napisane na obale), vacsina testov meria od 20mIU/ml, tie testy co som ja spomenula sa volaju ultra sensitive a meraju hodnotu hcg uz od 10mIU/ml.