icon

4 roky snažilka

ipetka
25. nov 2016

Ahojte babulky..som tu v podstate nova..ale aby ste ma pochopili, mam 5 rocneho synceka. A tak som si niako uz par tyzdnov po porode uvedomila ze by som chcela dalsie babatko. Jasne zaciatky su tazke, hormony mnou lomcovali ale tento pocit pretrval. A napriek tomu ze sme si nedavali pozor, ani nijak netlacili na pílu doteraz nic.
Lekarka povedala ze je vsetko ok, endokrinolog tiez. Kazdou dalsou mrchou sa umocnuje ta tuzba (hlavne ked sa ma maly spyta kedy bude mat aj on bratceka alebo sestricku ☹..), skusala som uz vsetko mozne, tento mesiac to bolo take ze som uz v podstate caka dve // a mozno som si nahovarala vsetky tie naznaky "ze uz" ale mrcha dosla ale cudna..prvy den taka ze no vsak dajme tomu, druhy den silna ako fras a dnes cely den nic...mam tlaky v podbrusku ale nemyslim si ze by to mohlo byt "uz".. neda sa nad tym nerozmyslat myslim ze mi da za pravdu kazda snazilka..mozno sa naozaj moc sledujem a rozmyslam nad tym..ale chcem vediet co si o tom vy myslite..dnes som precitala vela o inofolicu a vela bab tam pisalo ze do mesiaca otehotneli, myslite si ze je to mozne? dakujem za odpovede

Strana
z3
bienennest
17. feb 2017

@ipetka Musis si precitat na teste jeho citlivost (je to vacsinou napisane na obale), vacsina testov meria od 20mIU/ml, tie testy co som ja spomenula sa volaju ultra sensitive a meraju hodnotu hcg uz od 10mIU/ml.

ipetka
autor
17. feb 2017

@bienennest dakujem, vies mi prosim zo skusenosti odporucit niaky ktory by mohol byt v pohode?priznam sa ze obcas som si v zachvate "tehotnosti" kupila ale nikdy som ich nestudovala a hlavne boli vzdy negativne kedze to bol taky ten moj chtíč v hlave

bienennest
17. feb 2017

@ipetka prepac moja, ale zijem v nemecku, tu si ine znacky ako na slovensku. Ale u gynekologa mi vzdy testovali tymi najlacnejsimi pasikmi a vysli dobre.. takze asi na znacku nedojde.. treba len si precitat o ich citlivosti na obale. Mozno ti ale ine zienky vedia poradit nejaku 'zarucenu' znacku 🙂.

ipetka
autor
17. feb 2017

@bienennest dakujem aj tak 😊 skusim sa opytat v lekarni 😊

germaniawerks
17. feb 2017

no závisí aj od toho jakého máš chlapa keď je to voľajaký šuflikant čo jazdí na oktávke kombičko s deckými sedačkami už nachystanými každý deň do práce,, tak to bude asi problém

ipetka
autor
17. feb 2017

@germaniawerks zaujimavy poznatok naozaj musim uznat, ty musis mat neuveritelne nudny zivot ked sa zapajas do diskusii o ktorych vies ..... ale zabav sa opisovanim svojho zakomplexovaneho zivota suflikanta bez uznania ked ti to pomoze vylepsit den 😊

juliet86
19. mar 2017

@illinka a co take tu tam lovedalu/spravili??? Preco sa potom pidarilo?

juliet86
19. mar 2017

Povedali/spravili sorry

ellsa
19. mar 2017

@ipetka ahoj, inofolic je blbost, otehotnia len tie ktore by otehotneli aj tak. Lekarka ti neskusala robit fokikulometriu?

ellsa
19. mar 2017

@germaniawerks Moj muz ma audi tak preco este nemam decko? Zalezi od kubatury ci od typu karoserie? Prezrad mi.

ipetka
autor
19. mar 2017

@ellsa niake vysetrenia mam za sebou podla nazvov neviem uplne presne idem tento tyzden tak sa opytam ked tak na to.Asi je to nieco co moze velmi zavazit je tak?

illinka
19. mar 2017

@juliet86 kde myslis? v miracle?

majuskabobi
19. mar 2017

Preco nieje ten Miracle v Ke? 😀

ellsa
19. mar 2017

@ipetka no folikulometria je prve zakladne vysetrenie ked sa nedari. Vlastne ani nie tak vysetrenie ako meranie. Musis chodit zopar dni po sebe pravidelne k lekarke aona sleduje ci rastie folikul a ci dochadza k ovulacii.

juliet86
19. mar 2017

@illinka ano v miracle

ipetka
autor
20. mar 2017

@ellsa tak toto mam minuly rok mi to robili a podla tohto bolo vsetko v poriadku

illinka
20. mar 2017

@juliet86 ich stranke najdes co obsahuje seminar. Mali sme tam aromaterapiu, cviky na chrbticu, endokrinJogu zameranu na zenske problemy a mojzisovej cviceni. Ja som dovtedy skusala doma cvicit ale tam presne vysvetlili co a ako. Cvicila som aj doma... bola som tam v septembri. Mali uz 3 seminare ( po cca10 zien) a.uz mnohe z nich su tehotne...za skusku clovek nic neda. Ja to mam tiez do blavy daleko ale skusila som.

ipetka
autor
15. apr 2017

Dievcata...som sokovana..prave teraz v tejto chvili 4 dni mi meska ms-uz som zufalo cakala kazde rano ze pride- kupila som si uz len zo srandy test neocakavala som od toho nic predsa som sa uz tolko krat sklama za toho 4,5 roka a zrazu su tam // ja neverim naozaj neverim biju sa vo mne pocity stastia strachu proste vsetkeho..to po com som tak dlho tuzila je zrazu tu a ja sa trasiem od stastia..moze to byt falosny poplach?moze to byt chyba?ja viem ze lekar vsetko potvrdi ale ved vieme ake su sviatky..ja sa tak bojim teraz ci je to naozaj pravda alebo sen..

renimac
15. apr 2017

@ipetka no ak tam máš //, tak to chyba nie je 😉. Veľmi držím palce ✊🍀.

ipetka
autor
15. apr 2017

@renimac dakujem no naozaj sa mi tomu tazko veri po tolky h rokoch sklamaní...este som to nikomu nepovedala rozmyslam ako to muzovi poviem 😃😍

renimac
15. apr 2017

@ipetka viem si predstaviť ako sa cítiš. Ja som tomu neverila asi až do prvých pohybov. Nám to trvalo 3 roky. A manžel to vedel spolu so mnou, lebo by začalo byť veľmi rýchlo zle 😉. Ale ty môžeš pripraviť nejaké prekvapko 🙂.

ipetka
autor
15. apr 2017

@renimac rozmyslam ze sa vyberiem k lekarke a ked uz budem mat aj foto zo sona tak by som mu to dala do krabicky 😃 stale som z toho vyhukana lomcuje to mnou ze mu to poviem 😃

renimac
16. apr 2017

@ipetka keď som ešte nevedela minulý rok, že je to mimomaternicove, tak som mu dala darček detskú výživu a minidupacky 🙂. Teraz som prekvapko nestihla.

renimac
14. mar 2019

@ipetka prišlo mi akurát upozornenie z diskusie. Gratulujem, máme polročny rozdiel medzi detickami. Pomohlo niečo konkrétne? 🙂 hovorila som, že to príde 😉.

ipetka
autor
14. mar 2019

@renimac ahoj aj ja gratulujem 🙂) ja verim tomu ze u mna to bol ten endokrinolog..ale tak boh vie..mozno to bolo treba aby som sa tesila o to viac 😃

renimac
14. mar 2019

@ipetka A tam ti niečo zistili?

ipetka
autor
14. mar 2019

@renimac no vtedy mi zistili myslim tu znizenu funkciu stitnej zlazy to bol koniec januara..uzivala som euthyrox 50 vlastne vyse mesiaca a v marci som otehotnela..medzi detmi mam rozdiel presne 6 rokov a 2 dni 😃 bolo hned jasne ze to prislo v marci lebo som mala odledovany menzes nie ze na den ale na hodinu presne a ten neprisiel..

renimac
15. mar 2019

@ipetka krásne 🙂 nech ste zdraví 🙂

ipetka
autor
15. mar 2019

@renimac dakujem aj vy 😊

Strana
z3