5DPO - podporme sa navzájom
Pridajte sa ku mne, koľké ste 5dpo a čakáte na deň či príde ms alebo nie? 🙂 Poďme sa podporiť aby sme mali krásny vianočný darček ❤️🎄🤰
mne prisla ms dnes po 28 dnoch cyklu 🙂.. zacala som pit alchemilku,posledny rok som mala 33-41 dnove,vacsinou okolo 36.. mohlo to pomoct alebo je to nahoda? 🙂
@miky25117 akurát včera aj ked sa divim tej teplote ze skocila sice dole, na druhý den skocila hore to prišla aj ms a dnes zase je hore. Sice nie hore ako v tych vyšších teplotách ako mam stale ale vacsinou mavam pri ms nizke pod 36,20 a teraz mam 36,5 takze vidno zw sa nedá 100% riadiť teplotami že ked klesne príde ms už.
@jaaty1 neviem o tom zeby vitaminy sposobili nejake spinenie nakolko spinenie je hormonalneho charakteru. Cize ja by som si spravila rano test ale ak je vykyv hormonov tak zvyknu mat zeny vraj spinenie pred ms aj par dni. Na to je dobry ten Gynex napr. Vyrovnava hladiny hormonov alebo Vitex napr, Maca. Ja odkedy tieto veci beriem nemam ziadne spinenie ani pred ani po resp po sa mi skratilo a nie je to take uz. No skusit test mozes podla mna uz by cosi mohlo ukazat 🙂
Chapem no ja som doteraz nemala problém so žiadnym spinenim a hlavne nie 3 dni a bez kŕčov a naladosvosti..jedine ak na to majú ozaj vplyv tie vitaminy ale keď vravíš ze by nemali mať tak skúsim rano test, dám vedieť ako dopadol 🙂 bojím sa si robit nadej lebo z milion testov som ešte žiadny nemala pozitívny ale aspon to budem môcť vypustiť z hlavy ak sa nic neukaze 🙂
@milka1988 tak mne sa nakoniec v piatok rozbehli uz aj s krcmi na ake som zvyknutá..citala som ze to môže byt tými vitamínmi ale aspon viem, ze uz pôsobia na moje telo tak uvidíme kedy zaberu uz na mimco 🙂 plánujem ísť aj ku gynekologovi a ten by ma chcel poslať do nejakého centra kde majú iné prístroje tak nech ma prezru mozno sa uz aj nieco nove dozviem ako zatiaľ viem len to ze dovod neznámi preco sa nedari😃
@milka1988 je to tam... Konečne sa zadarilo... Dnes v noci sen s dvomi tehotenskými testami... Oba pozitívne... Ráno mi to nedalo,tak čo mi zostali testy,reku idem skúsiť... Síce som si myslela že tam nič nebude, že to bol iba sen a bum koľajnice... Slzy mi vyhŕkli normálne, že to nemôže byť pravda
@christinka1 gratulujeem😍😍 vidis a tak si neverila🤭 tesim sa s tebou☺️☺️
@danusa64 neverila už naozaj... Vidíš prestala som to riešiť a bum 🥰
@danusa64 a ďakujem 😊

@milka1988 no tak mne nakoniec prisla o týždeň skôr menstruacia🤦♀️ na 24DC...to tie vitaminy co som začala brať mi rozhadzuju cyklus lebo takto skok som ešte nikdy nemala, zatiaľ len spinim ale uz som teda 1DC