icon

5DPO - podporme sa navzájom

milka1988
2. dec 2020

Pridajte sa ku mne, koľké ste 5dpo a čakáte na deň či príde ms alebo nie? 🙂 Poďme sa podporiť aby sme mali krásny vianočný darček ❤️🎄🤰

milka1988
autor
18. jan 2021

@christinka1 wow gratulujem! krasa tesim sa s tebou tak teda sa pomaly aj mozes uz objednavat k dr 🙂

milka1988
autor
18. jan 2021

@danusa64 my nic, este cakame na tie vysledky krvi, ale nejako som uz asi rezignovala s takymi vysledkami viem ze to nebude lahke a teda aspon viem na com sme. Sice sa zazraky deju ale kto vie kedy ten zazrak bude. NEchame to asi tak teraz nejaky cas, nechcem aby ma to psychicky nicilo. Meriam si rano sice bt ale to preto lebo ja mam Daysy a ona mi robi vypocty na nasledujuce dni a sluzi potom aj ako antikoncepcia cize je to prakticke si meriat 🙂 lebo ja potom nechcem brat nikdy som nebrala tabletky.

christinka1
18. jan 2021

@milka1988 no ešte myslím že je skoro... Keď tak zavolám a objednám sa ale neskôr keď už to bude vidno a hlavne chcem už fotečku😊

danusa64
18. jan 2021

@milka1988 urcite v merani pokracuj, ci uz ako antikoncepcia, alebo aj nejake vykyvy ti to zaznamena. Ak mas daysy tak urcite je to skvely sposob ako to mat pod kontrolou. Tiez som nikdy ziadnu antikoncepciu nebrala, riesili sme to kondomom🤭 velmi ti drzim palce a presne ako pises netreba na to tlacit, uvidite co vam povedia, nechate tomu volny priebeh. Hlavne musis byt psychicky v pohode a byt na to pripravena, aspon troska (Ano lahko sa mi to hovori po troch potratoch a teraz ked kazdy den ma prepadnu pocity a strach, ze sa to zas pokazi) musime byt silne✊

milka1988
autor
18. jan 2021

@christinka1 tak sa tesim na fotecku potom ju postni 🙂

milka1988
autor
18. jan 2021

@danusa64 ved to ze psychika je zaklad ale kazdy to musi spracovat v sebe. Niekomu to trva dlhsie niekomu kratsie zalezi od kazdeho ako sa v hlave nastavi. Ja sa nastastie viem s urcitymi situaciami rychlo vysporiadat a prijat ich ako fakt ze to tak je a hotovo a ze plac smutok tomu nepomoze 🙂

danusa64
18. jan 2021

@milka1988 presne tak, tiez som nejak podobne nastavena. Zmierila som sa stym, ze vela veci sa ovplyvnit neda a musime to prijat tak ako to je. To, ze budem donekonecna plakat a trapit sa mi nepomoze, skor uskodi. Su dni ked ma prepadne smutok, alebo mierna depka, no nastastie je ich stale menej a menej. Clovek sa nejak casom stym nauci zit😉

christinka1
18. jan 2021

@milka1988 Určite sa pochválim 😊

jaaty1
18. jan 2021

@christinka1 gratulujeeem 😍❤
@milka1988 no uzivam methylfolate a myo inositol

christinka1
19. jan 2021

@jaaty1 ďakujeeeeem ☺️

milka1988
autor
19. jan 2021

@jaaty1 zvlastne lebo ja to.tiez beriem a plus x ďalších vitamínov a nemám nič také 🙂

jaaty1
20. jan 2021

@milka1988 aj mne to príde zvlastne aj som googlila skorsia ms alebo predlzena ms a nic v spojitosti s tym mi nevyhladalo

jaaty1
22. jan 2021

@milka1988 porad...uz dva dni mam po menzese a zase spinim ? Teraz večer ? Co to môže byt, citim jemne bolest na ľavej strane vaječníka ..spinila som 4 dni potom 4 dni menzes a teraz po dvoch dňoch trochu ruzoveho, dnes som cely deň mala výtok akoby som sa pocikala a chodila som sa kontrolovať a stále len výtok

milka1988
autor
22. jan 2021

@jaaty1 hm no v tomto to asi nebudem vedieť poradiť :( pred ms a po ms je spinenie bežné. Môžu za to hormóny a mení sa to aj vekom. Máš nejaké poskytnuté či bolesť? Zapácha to? Prípadne test si neskúšala?

jaaty1
23. jan 2021

@milka1988 nic praveze mi nie je a test som si skúsila vcera večer a negatívny, v utorok idem ku gynekologicke tak snad mi to vysvetli

milka1988
autor
23. jan 2021

@jaaty1 no daj vedieť čo zistila 🙂

jaaty1
26. jan 2021

@milka1988 takze takto ..to špinenie tu doktorku nezaujímalo, počítali sme ms od spustenia a dnes som teda 12DC no co je zaujímavé je ze mam dva dominantne folikuli, ovulujem z obidvoch strán 😃pytala sa ma ci beriem clostyl hovorim ze nie ze teraz mam kombináciu týchto dvoch vitamínov, takže určite každej odporúčam..mam dvojnasobnu sancu tento mesiac otehotnieť no keďže sa uz dopredu neviem tešiť po skoro dvoch rokoch snaženia tak ani necakam ze sa zrovna tento mesiac zadari..len sa jej nezdalo, ze nevidí ďalšie male folikuli takze mi zobrala krv pri ktorých zisti neviem čoho hladinu a podla toho to budem ďalej riešiť ale uz na klinike ..ak budem pod dakou hodnotou vraj 1 tak nechce čakať a rovno umele ale ak bude viac ako 1 tak este budeme hľadať cestu ..inak som mala všetko ukážkové

milka1988
autor
26. jan 2021

@jaaty1 to ti asi brala krv na ahm - antimullerov hormón- kolko mas zasobu vajíčok. Mne tiež uz prišli výsledky, ja mam hodnotu 2,1

jaaty1
26. jan 2021

@milka1988 tak to je super sprava! 🙂 no drzim nam palce veľmi

milka1988
autor
27. jan 2021

@christinka1 ahoj vám sa ako darí? Všetko ok?

milka1988
autor
27. jan 2021

@danusa64 ahoj au vás ako? Všetko v poriadku?

danusa64
28. jan 2021

@milka1988 ahoj, asi ano, kontrolu mam az o dva tyzdne. Ale cele dni mi je statocne zle od zaludka tak sa tym ukludnujem☺️

milka1988
autor
28. jan 2021

@danusa64 neboj to vydrzis, to prejde hlavne aby bolo male zdrave a dotiahli ste to do konca 🙂 tak napis o 2 tyzdne co noveho aj fotku 🙂

danusa64
28. jan 2021

@milka1988 jasne vydrzim, uz som aj manzelovi vravela ze kludne budem aj cely den zvracat len nech je vsetko OK. Napisem urcite, uz sa neviem dockat☺️

jaaty1
29. jan 2021

@milka1988 tak super, výsledok mam 1,95 🙂 normalne sa tesiiim z toho, bála som sa lebo sa mi pohrozila umelým ak bude pod 1 a su skoro 2 🙂

christinka1
29. jan 2021

@milka1988 ahoj... Jasné zatiaľ všetko v poriadku a vôbec si nepripadam ani ako tehotná 😃 najprv som to mala stále v hlave a teraz si pripadám že som si to iba namyslala😃 ešte to nemám potvrdené od gyndu až 12.2 idem

milka1988
autor
29. jan 2021

@jaaty1 no tak to je skvelá správa 🙂 človek sa teší aj z takých maličkosti 🙂

jaaty1
30. jan 2021

@milka1988 tak ako som sa potešila tomuto mesiacu, tak mi dnes prišiel výsledok z PCR testov, ze som pozitívna, asi sa moje očakávania o tehu na temto mesiac vytratili

milka1988
autor
30. jan 2021

@jaaty1 prečo? To sa nejako vylučuje?

jaaty1
31. jan 2021

@milka1988 neviem, skusala som aj googlit, niektorým sa podarilo aj hned mesiac na to otehotnieť ale ci konkrétne aj v ten mesiac kedy boli pozitívny som sa nedocitala