5DPO - podporme sa navzájom
Pridajte sa ku mne, koľké ste 5dpo a čakáte na deň či príde ms alebo nie? 🙂 Poďme sa podporiť aby sme mali krásny vianočný darček ❤️🎄🤰
@jaaty1 fuha to pochybujem lebo si vezmi že už v utorok si mala dosť veľké foliky, a keď každý deň rastu 2mm cca tak dnes by mal ten menší 32mm alebo ten väčší 34mm co je už skôr cysta než ovulácia. Mohla to dnes cysta prasknúť kľudne. Môže to byť aj hocičo iné. Ťažko takto povedať :/ ak ťa to bude bolieť aj zajtra radšej zavolaj dr.
@milka1988 ahoj, hlasim sa po kontrole, vsetko v poriadku, srdiecko bije, velkost zodpoveda 9+0. Dalsiu kontrolu mam o tri tyzdne, to ma uz caka velky utz a odbery. Pridavam aj fotku, ale nic moc, schovavalo sa, ledva ho nasla🤭 maternicu mam vzadu tak asi aj preto. Hlavne ze je vsetko ok. Strasne mi po dnesnej kontrole odlahlo🤗
Tebe sa ako dari? Mate nejake vysetrenia za sebou okrem toho spermiogramu? Ci este cakate na termin?
@danusa64 tak to je krása ❤️ nech sa drží maličké 🙂 budem sq tešiť na ďalšie fotky. Srdiečko už bije že?
U nás nijako resp zvláštne. Lebo co mi pichli ovitrelle tak tie teploty su strašne nízke až netypický. Akoby sa od injekcie kusok zvýšili na 36,4-36,5 a posledne 4 dni to klesa na 36,3 a ja mam pocit ze mi ani folikul nepraskol po injekcii. Ani teploty tomu nezodpovedaju ani pocity ze by bola ovulacia. Celé divné :/
Speemiogram zatial len na tom jednom sme boli
@milka1998 no co niečo nové? Pomohlo to ? Ja som práve po IUI, nakoniec bol problém v mojom hliene ze zabíjal spermie takže ma nadopovali clostilom, mala som 3 dozrete folikuli, pichli mi vyvolavacku a týždeň som cítila ovulaciu, volala som aj na kliniku vraj je to normálne, keďže som mala 3 vajicka a ze mohli za sebou prasknúť a uz o týždeň budem vedieť ci to vyšlo presne na 1. Apríla..priateľ má spermiogram ukážkový ba výborný, tak verím, že keď sme prišli na problém tak by sa mohlo zadarit, iné mam všetko v poriadku, prešla som všetkými testami
@jaaty1 ahoj vieš čo u nás nič nového. Mne ako naschvál už druhý mesiac hapruje zrazu celý cyklus. Vajíčka dozrievajú neskoro a čo som doteraz mala cyklus pekný 30-35 Max teraz zrazu aj 40 dní. Mala som pol clostilu prišla som na 12dc folikul mal 15mm prídem o pár dní a zase mal 15 :/ ale aspoň som dosiahla to že mi sliznica narástla lebo vždy som ju mala nízku na daný deň cyklu. A to je problém lebo vajíčko sa nemá do čoho závrtat. Kúpila som na to Femigard 🙂 a pomohlo po par použití. Len neviem čo s tým mojim cyklom sa deje ako schválne keď som prišla do centra blbý cyklus. Okej snáď ďalší bude ok a zase nie je. Nechápem... No už tomu nevenujem čas veľmi to človeka depta
Inak vám držím palce dajú vedieť to by vám mali vyjsť keď ma spetmiogram výborný 🙂)))
Ach jaj 😕 ako to čítam tak som rada ze všetko ostane som mala v poriadku ved a doktori co ? Aké vyšetrenia mas za sebou ?
Som 11. Dni po IUI vidíte tam aj vy že sa niečo črta ? Zajtra ráno spravím znova a mám pocit že kus znehodnotilo kvalitu fotky ako som ju pridala lebo mám pocit že v mojom albume je vidieť krajšie čiarka

@milka1988 potrebujem sa poradit, pri doktorke som bola minulý týždeň v utorok, povedala mi, ze veľkosť folikov je 16 a 18mm, ovulku som teda mala mat okolo piatku, preco teda dnescitim na ľavej strane vaječníka bolest ? Akoby ovulacnu?