icon

5DPO - podporme sa navzájom

milka1988
2. dec 2020

Pridajte sa ku mne, koľké ste 5dpo a čakáte na deň či príde ms alebo nie? 🙂 Poďme sa podporiť aby sme mali krásny vianočný darček ❤️🎄🤰

jaaty1
3. feb 2021

@milka1988 potrebujem sa poradit, pri doktorke som bola minulý týždeň v utorok, povedala mi, ze veľkosť folikov je 16 a 18mm, ovulku som teda mala mat okolo piatku, preco teda dnescitim na ľavej strane vaječníka bolest ? Akoby ovulacnu?

milka1988
autor
3. feb 2021

@jaaty1 fuha to pochybujem lebo si vezmi že už v utorok si mala dosť veľké foliky, a keď každý deň rastu 2mm cca tak dnes by mal ten menší 32mm alebo ten väčší 34mm co je už skôr cysta než ovulácia. Mohla to dnes cysta prasknúť kľudne. Môže to byť aj hocičo iné. Ťažko takto povedať :/ ak ťa to bude bolieť aj zajtra radšej zavolaj dr.

jaaty1
4. feb 2021

@milka1988 skúsila som napísať do poradne ale veľmi som tomu nepochopila, možno som sa zle vyjadrila ?🤷‍♀️

jaaty1
4. feb 2021
jaaty1
4. feb 2021

@milka1988 len rozmýšľam, ze gynekolog to nevidi ? Chodila som k nemu pravidelne na 12. Den kazdy mesiac ..je možné že sa vytvorí cysta len o pár dní na to a o par dni ked praskne tak zanikne a doktor ju preto nevidi ?

milka1988
autor
4. feb 2021

@jaaty1 prakticky to vôbec nepodpísal k veci 🙈🤦‍♀️
Cysty samé vedia zaniknúť, prasknúť. A keď pôjdeš k dr už tam neuvidí nič. Je to veľmi indi vindi ale určite by som šla na kontrolu

jaaty1
5. feb 2021

@milka1988 no to uz rovno na klinike budem riešiť keďže sa uz najbližšie tam mam objednať ale aj tak ďakujem za radu 🙂

jaaty1
5. feb 2021

@milka1988 nechcem byt otravná ale skúsila som napísať ešte raz len inak sformulovat otázka, posielam odpoved, co si o tom myslíš?😂

jaaty1
5. feb 2021
milka1988
autor
5. feb 2021

@jaaty1 😃 presne bože to ako keby odpovedal nejaký automat. Je jedno čo tam napíšeš dostaneš vždy rovnakú odpoveď 😃

danusa64
9. feb 2021

@milka1988 ahoj, hlasim sa po kontrole, vsetko v poriadku, srdiecko bije, velkost zodpoveda 9+0. Dalsiu kontrolu mam o tri tyzdne, to ma uz caka velky utz a odbery. Pridavam aj fotku, ale nic moc, schovavalo sa, ledva ho nasla🤭 maternicu mam vzadu tak asi aj preto. Hlavne ze je vsetko ok. Strasne mi po dnesnej kontrole odlahlo🤗
Tebe sa ako dari? Mate nejake vysetrenia za sebou okrem toho spermiogramu? Ci este cakate na termin?

milka1988
autor
9. feb 2021

@danusa64 tak to je krása ❤️ nech sa drží maličké 🙂 budem sq tešiť na ďalšie fotky. Srdiečko už bije že?
U nás nijako resp zvláštne. Lebo co mi pichli ovitrelle tak tie teploty su strašne nízke až netypický. Akoby sa od injekcie kusok zvýšili na 36,4-36,5 a posledne 4 dni to klesa na 36,3 a ja mam pocit ze mi ani folikul nepraskol po injekcii. Ani teploty tomu nezodpovedaju ani pocity ze by bola ovulacia. Celé divné :/
Speemiogram zatial len na tom jednom sme boli

danusa64
10. feb 2021

@milka1988 ano srdiecko krasne blikalo, strasne mi v tej chvili odlahlo ked som ho tam videla☺️ po dalsej kontrole sa znova ohlasim😉
Och stym nemam ziadne skusenosti, ale nejako to na teba opacne ucinkuje. A na sono si nebola ci ovu prebehla?

milka1988
autor
10. feb 2021

@danusa64 nebola zial povedal ze ked pride ms mam zacat s clostilom a potom prist na kontrolu ako rastie folikul, pichne sa ovitrelle a naplanuje styk

jaaty1
24. mar 2021

@milka1998 no co niečo nové? Pomohlo to ? Ja som práve po IUI, nakoniec bol problém v mojom hliene ze zabíjal spermie takže ma nadopovali clostilom, mala som 3 dozrete folikuli, pichli mi vyvolavacku a týždeň som cítila ovulaciu, volala som aj na kliniku vraj je to normálne, keďže som mala 3 vajicka a ze mohli za sebou prasknúť a uz o týždeň budem vedieť ci to vyšlo presne na 1. Apríla..priateľ má spermiogram ukážkový ba výborný, tak verím, že keď sme prišli na problém tak by sa mohlo zadarit, iné mam všetko v poriadku, prešla som všetkými testami

milka1988
autor
24. mar 2021

@jaaty1 ahoj vieš čo u nás nič nového. Mne ako naschvál už druhý mesiac hapruje zrazu celý cyklus. Vajíčka dozrievajú neskoro a čo som doteraz mala cyklus pekný 30-35 Max teraz zrazu aj 40 dní. Mala som pol clostilu prišla som na 12dc folikul mal 15mm prídem o pár dní a zase mal 15 :/ ale aspoň som dosiahla to že mi sliznica narástla lebo vždy som ju mala nízku na daný deň cyklu. A to je problém lebo vajíčko sa nemá do čoho závrtat. Kúpila som na to Femigard 🙂 a pomohlo po par použití. Len neviem čo s tým mojim cyklom sa deje ako schválne keď som prišla do centra blbý cyklus. Okej snáď ďalší bude ok a zase nie je. Nechápem... No už tomu nevenujem čas veľmi to človeka depta
Inak vám držím palce dajú vedieť to by vám mali vyjsť keď ma spetmiogram výborný 🙂)))

jaaty1
25. mar 2021

Ach jaj 😕 ako to čítam tak som rada ze všetko ostane som mala v poriadku ved a doktori co ? Aké vyšetrenia mas za sebou ?

milka1988
autor
18. apr 2021

@danusa64 ahoj no ako u vas? 🙂

danusa64
18. apr 2021

@milka1988 ahoj🙂 zatial vsetko v poriadku, tahame 19tt☺️☺️ tebe sa ako dari?

milka1988
autor
18. apr 2021

@danusa64 jej tak to je super 🙂 uz viete aj pohlavie? My zatiaľ nič :/ zajtra mame znovu kontrolný spermiogram

danusa64
18. apr 2021

@milka1988 este nie, nechcelo sa nam ukazat, tak snad o dva tyzdne uz sa nebude handbit 🤭 drzim palce aby sa to uz pohlo k lepsiemu🙂

milka1988
autor
18. apr 2021

@danusa64 tak to bude dievča ked je hanblivé 🙂

danusa64
18. apr 2021

@milka1988 😁 kiezby, uvidime🙂 mne je to vlastne aj jedno, hlavne aby bolo zdrave a donosila som do konca.

milka1988
autor
18. apr 2021

@danusa64 to aj ja hovorím presne hlavne ze je zdrave 🙂

jakoma
18. apr 2021

@milka1988 zapojim sa, u nas dnes mam opat 1. dc:/ ...drzim palce so spermiogramom,potom dajte vediet

milka1988
autor
18. apr 2021

@jakoma to mi je luto :(
Ozvem sa ci vobec doslo k zlepšeniu od vianoc podctivo vitamíny bral . Bud to pomohlo alebo nie
Ak nie nevadí nevzdavame to budeme pokračovať aby sa zlepsila ta morfologia lebo je fakt mizerna....0,5% je zalostne málo.

jaaty1
Autor odpoveď zmazal
jaaty1
27. apr 2021
jaaty1
27. apr 2021

Som 11. Dni po IUI vidíte tam aj vy že sa niečo črta ? Zajtra ráno spravím znova a mám pocit že kus znehodnotilo kvalitu fotky ako som ju pridala lebo mám pocit že v mojom albume je vidieť krajšie čiarka

danusa64
27. apr 2021

@jaaty1 nieco sa tam crta🙏 urcite skus o dva dni rano ci pekne silnie, ale nieco tam vidim☺️ silno silno drzim vsetky palce✊✊✊