5DPO - podporme sa navzájom
Pridajte sa ku mne, koľké ste 5dpo a čakáte na deň či príde ms alebo nie? 🙂 Poďme sa podporiť aby sme mali krásny vianočný darček ❤️🎄🤰
@jaaty1 no tak to je potom velmi dobre znamenie! ja som myslela že prvý krát aj my uvažujeme nad tým IUI je to náročne? Koľko to asi tak stojí? Ja ani neviem či to má vôbec zmysel ked mame zlú morfo. Mame naplánované stretnutie s dr v Heliose tak sa ho asi opýtam na túto možnosť
@milka1988 test som si robila znova a už tam nebolo vidno čiarku no náhodou dnes som stretla v práci androgologicku ktorá je z toho centra a vravela mi že by nemal skresľovať výsledok ta injekcia ale že aj keď mi vyšiel druhý negatívny tak že to ešte neznamená že to nevyšlo že preto sa robia testy z krvi lebo toho HCG môže byt ešte malo, tak má povzbudila a uvidíme zajtra už idem na testy ..no a je to úplne jednoduché, bezbolestive a rýchle, je to ako obyc vyšetrenie ani nevieš že ti niečo vstrekne, polezis si 15 min a ideš domov a už len čakáš 😊 ...a inaaak ja tiež chodím do Helios v BB 🙂
tak buduci cyklus ideme aj my na IUI, morfologia sa nam zlepsila o skvelych 60% :D a to z 0,5% na 0,8% no aj to su pozitine spravy ked uz nic.
@danusa64 no ja som o tehu prirodzene po slovách v gyncare že prirodzene určite nikdy neotehotniem a dvoch nevydarený h umelých otehu prirodzene v 40tich rokoch, tehu ukážkové
@bobricek1979 kamoska tiez otehotnela prirodzene po tom co jej v gyncare povedali, ze inak ako umelym to nepojde. V pohode donosila, tehu sice nebolo uplne idealne, ale rodila az po termine a narodil sa jej zdravy chlapcek. Zazraky sa deju☺️
@bobricek1979 tak to znie super 🙂 ja viem ze zazraky sa deju
@danusa64 myslím že to nebolo o zázraku..
@bobricek1979 a o com?
@milka1988 napíšem v súkromnej správe
@bobricek1979 dobre 🙂
@danusa64 tešiim sa aj spolu s vami nech Vám ide všetko ako má 😊😊 @milka1988 super že aj u vás sa to niekam posunulo 🙂 treba skúšať a predsa to IUI ti dá aspoň ako takú šancu že sa môže podariť, ja idem tento týždeň na ďalšiu IUI nakoniec lebo potom čo som počula čo obnáša IVF tak som si povedala že dám ešte šancu tomu IUI, predsa dva razy ešte nie je tak veľa aby som zahodila flintu do žita tak skúsim do tretice a už potom uvidíme s partnerom čo ďalej, ja mám vraj len lokálny problém s hlinenom, ktorý sme obišli a už som mala byt vraj dávno tehotná tak to ešte skúsime s tým IUI 🙂 držím nám všetky palce nech sa môžme o mesiac spolu tešiť 😊😊
@jaaty1 my ideme nakoniec uz teraz v piatok na IUI ale toto bude nasa prva 🙂 som zvedava sance tomu moc nedavam vzhladom k tomu ze mame 100% poskodene hlavicky :D nuz kto neskusi nevie ale tiez to IVF by som povedala ze je nieco na co sa clovek musi psychicky pripravit a urcite to nespravime len tak ako keby to bolo lizat zmrzlinu. To musime mat premyslene a stotozeny s tym ze to prirodzene nejde. Ty mas mat kedy IUI?
@milka1988 mne pichali ovitrelle 24h pred zákrokom, takze ak ideš piatok doobeda tak štvrtok doobeda si pichni …ja idem dnes na folikumetriu a predpokladám že tuto sobotu alebo nedeľu idem tiež na IUI podľa dnešnej prehliadke..áno možno tomu nedávas veľkú šancu ale aj ta mala šanca poteší a vidí trochu človek aj zmysel toho cyklu 😋 držím nám palce, IUI je lahoda len keby chcelo byt úspešne 🙂

@danusa64 dakujeem❤️ kiežby po dvoch rokoch by som sa dočkala ❤️ Áno a v piatok idem na krv to ma už hneď objednali po IUI 😊😊