icon

5DPO - podporme sa navzájom

milka1988
2. dec 2020

Pridajte sa ku mne, koľké ste 5dpo a čakáte na deň či príde ms alebo nie? 🙂 Poďme sa podporiť aby sme mali krásny vianočný darček ❤️🎄🤰

jaaty1
27. apr 2021

@danusa64 dakujeem❤️ kiežby po dvoch rokoch by som sa dočkala ❤️ Áno a v piatok idem na krv to ma už hneď objednali po IUI 😊😊

danusa64
27. apr 2021

@jaaty1 juj tak super, budem na teba mysliet☺️✊✊❤️

milka1988
autor
27. apr 2021

@jaaty1 jej tak to aj ja tam vidím čiarku ale pozerám že si po iui čiže ti pichli pregnyl ze? Alebo ovitrelle? Lebo tam môže robiť čiarku až 14 dni :( skús znovu o 2 dní či to silnie ale držím palce aby bola silnejšia ❤️

jaaty1
27. apr 2021

@milka1988 áno pichali mi ovitrelle ale minuly mesiac som si tiež skúsila robiť dva testy v takomto čase a boli snehobiele, tak mám malú nádej že by to už nemusel byt toho účinok no najistejšia budem v piatok 🙂

milka1988
autor
28. apr 2021

@jaaty1 no tak to je potom velmi dobre znamenie! ja som myslela že prvý krát aj my uvažujeme nad tým IUI je to náročne? Koľko to asi tak stojí? Ja ani neviem či to má vôbec zmysel ked mame zlú morfo. Mame naplánované stretnutie s dr v Heliose tak sa ho asi opýtam na túto možnosť

jaaty1
29. apr 2021

@milka1988 test som si robila znova a už tam nebolo vidno čiarku no náhodou dnes som stretla v práci androgologicku ktorá je z toho centra a vravela mi že by nemal skresľovať výsledok ta injekcia ale že aj keď mi vyšiel druhý negatívny tak že to ešte neznamená že to nevyšlo že preto sa robia testy z krvi lebo toho HCG môže byt ešte malo, tak má povzbudila a uvidíme zajtra už idem na testy ..no a je to úplne jednoduché, bezbolestive a rýchle, je to ako obyc vyšetrenie ani nevieš že ti niečo vstrekne, polezis si 15 min a ideš domov a už len čakáš 😊 ...a inaaak ja tiež chodím do Helios v BB 🙂

milka1988
autor
29. apr 2021

@jaaty1 no super tak daj vedieť ako krv 🙂 drzim palcekyyyy

milka1988
autor
1. máj 2021

@jaaty1 no ako?

jaaty1
2. máj 2021

@milka1988 nič 😕 má budúci týždeň idem na konzultáciu chcem Sa informovať o IVF koľko stojí atd, kvôli tej pravdepodobnosti, že je vyššia ako pri IUI

milka1988
autor
2. máj 2021

@jaaty1 och to mi je luto :( cize ta ciarka bola iba cisto z tej injekcie? :(
ja zvazujem IUI ale neviem ci to ma zmysel ked morfo mame 0,5% teda uvidime v utorok mame mat vysledky ci sa nieco po vitaminoch zlepsilo alebo nie. Ak nie tak neviem...,

milka1988
autor
5. máj 2021

tak buduci cyklus ideme aj my na IUI, morfologia sa nam zlepsila o skvelych 60% :D a to z 0,5% na 0,8% no aj to su pozitine spravy ked uz nic.

bobricek1979
5. máj 2021

@danusa64 no ja som o tehu prirodzene po slovách v gyncare že prirodzene určite nikdy neotehotniem a dvoch nevydarený h umelých otehu prirodzene v 40tich rokoch, tehu ukážkové

danusa64
5. máj 2021

@milka1988 to su super spravy☺️ silno silno drzim vsetky palce✊✊✊✊

danusa64
5. máj 2021

@bobricek1979 kamoska tiez otehotnela prirodzene po tom co jej v gyncare povedali, ze inak ako umelym to nepojde. V pohode donosila, tehu sice nebolo uplne idealne, ale rodila az po termine a narodil sa jej zdravy chlapcek. Zazraky sa deju☺️

milka1988
autor
5. máj 2021

@bobricek1979 tak to znie super 🙂 ja viem ze zazraky sa deju

milka1988
autor
5. máj 2021

@danusa64 ja dnes idem kupit pycnogenol citala som studie o tom ako zlepsuje morfologiu sice nie je to najlacnejsie ale stale lepsie ako ist na IVF

milka1988
autor
5. máj 2021

@danusa64 a u vas ako vlastne?

bobricek1979
5. máj 2021

@danusa64 myslím že to nebolo o zázraku..

danusa64
6. máj 2021

@milka1988 treba skusat co sa da, ak to moze pomoct tak preco nie😉✊
u nas vsetko v poriadku☺️ vyzera ze to bude dievcatko🥰 tahame 21tt a uz tyzden citim aj kopance, kazdym dnom castejsie. Dnes ma rano zobudila tym ako zacala kopat😍

milka1988
autor
6. máj 2021

@bobricek1979 a o com?

milka1988
autor
6. máj 2021

@danusa64 tak to je krasne tesim sa s tebou 🙂

danusa64
6. máj 2021

@milka1988 dakujem☺️

bobricek1979
6. máj 2021

@milka1988 napíšem v súkromnej správe

milka1988
autor
7. máj 2021

@bobricek1979 dobre 🙂

jaaty1
11. máj 2021

@danusa64 tešiim sa aj spolu s vami nech Vám ide všetko ako má 😊😊 @milka1988 super že aj u vás sa to niekam posunulo 🙂 treba skúšať a predsa to IUI ti dá aspoň ako takú šancu že sa môže podariť, ja idem tento týždeň na ďalšiu IUI nakoniec lebo potom čo som počula čo obnáša IVF tak som si povedala že dám ešte šancu tomu IUI, predsa dva razy ešte nie je tak veľa aby som zahodila flintu do žita tak skúsim do tretice a už potom uvidíme s partnerom čo ďalej, ja mám vraj len lokálny problém s hlinenom, ktorý sme obišli a už som mala byt vraj dávno tehotná tak to ešte skúsime s tým IUI 🙂 držím nám všetky palce nech sa môžme o mesiac spolu tešiť 😊😊

danusa64
12. máj 2021

@jaaty1 dakujeme❤️ a drzim palce aby to tento krat vyslo, budem na teba mysliet✊✊ super ze sa nevzdavas, treba vyskusat vsetky moznosti a ked tam je sanca tak preco nie☺️

milka1988
autor
12. máj 2021

@jaaty1 my ideme nakoniec uz teraz v piatok na IUI ale toto bude nasa prva 🙂 som zvedava sance tomu moc nedavam vzhladom k tomu ze mame 100% poskodene hlavicky :D nuz kto neskusi nevie ale tiez to IVF by som povedala ze je nieco na co sa clovek musi psychicky pripravit a urcite to nespravime len tak ako keby to bolo lizat zmrzlinu. To musime mat premyslene a stotozeny s tym ze to prirodzene nejde. Ty mas mat kedy IUI?

milka1988
autor
12. máj 2021

@jaaty1 inak to kedy mam pichnut Ovitrelle? lebo v papieroch nemam cas len datum, a v Heliose povedali ze to je jedno kedy ze to iba pri odbere vajicok sa musi presne na cas a minutu inak netreba.

jaaty1
13. máj 2021

@milka1988 mne pichali ovitrelle 24h pred zákrokom, takze ak ideš piatok doobeda tak štvrtok doobeda si pichni …ja idem dnes na folikumetriu a predpokladám že tuto sobotu alebo nedeľu idem tiež na IUI podľa dnešnej prehliadke..áno možno tomu nedávas veľkú šancu ale aj ta mala šanca poteší a vidí trochu človek aj zmysel toho cyklu 😋 držím nám palce, IUI je lahoda len keby chcelo byt úspešne 🙂

jaaty1
13. máj 2021

@danusa64 ďakujem krásne bodaj by už sa nám tu všetkým zadarilo ❤️