5DPO - podporme sa navzájom
Pridajte sa ku mne, koľké ste 5dpo a čakáte na deň či príde ms alebo nie? 🙂 Poďme sa podporiť aby sme mali krásny vianočný darček ❤️🎄🤰
Baby pripajam sa uz k tehulkam, podstupili sme nase 1 IUI s morfologiou 0,8%. Odporucali nas hned na IVF ale my sme si povedali, že než dojdeme k takémuto záveru chceme skúsiť šetrnejšie metódy.
Pila som alchemilku prvý krát, a hneď prišla ovu už na 13DC ( bežne chodila na 17-22DC) a sliznica bola 7mm ( bežne som mala veľmi nízku) na 12DC som mala folikul 17mm, a silne pozitívny ovulačný test. IUI bolo naplánované až o 2 dni ale ja som zavolala dr, že teda ten test vyšiel pozitívne, či to neurobíme radšej na druhý deň. Tak aj bolo 🙂 a vyšlo to. Ovulácia prebehla v ten istý deň keď bolo IUI. Od prvého dňa sme si predstavovali ako sa bunky delia, ako sa volajú jednotlivé štádia, prihovárali sme sa k nemu, hovorili sme a tvárili sme sa tehotne. Na 14deň po IUI som išla na krv a HCG bolo 300. Veľmi sa tešíme.
Neviem do kedy by sme skúšali s našimi výsledkami, možno ešte ďalší rok. A možno to nebola ta šikovná z IUI ale tá spred ovu a počkala, alebo tá v ten večer po IUI už sa to nedozvieme 🙂
Inak ovu test mi dnes 15dpIUI vyšiel mega silno pozitívny a digitálny 2-3 týždne.
@milka1988 je to este cerstve, ja som tiez prve dni ani neverila, ze sa podarilo, dlho trvalo kym som to spracovala. Mne do 12tt robili z dola, potom uz len cez brusko, z dola je lepsie vidno tak aj preto, teda aspon u mna to bolo uplne o inom ked mi robila cez brusko tak take rozmazane a z dola pekne bolo vidno☺️ ale to bude asi aj mojou kopou tuku🙈🤣
My tahame uz 28tt, brusko rastie jedna radost, mala kope ostosest tak som uz taka kludnejsia ked ju citim ako si tam tancuje☺️ fotku mam poslednu z 20tt aj to len taku nijaku, na 3D som nebola a o tyzden idem na dalsie sono tak snad uz bude aj fotka pekna☺️ tak aspon brusko pridam😃fotene pred dvomi dnami, uz mi je vsetko male a ja co som neznasala saty tak teraz len v satach chodim, vsetko ostatne ma tlaci a vadi mi na brusku🥴
Tak ženy ja mám nakoniec zle správy, umele oplodnenie bolo prerušené, nakoľko moje vajíčka boli nekvalitne, z 10 ani jedno sa nepodarilo oplodniť 😞 nízka kvalita vajíčok, odporučili mi piť čaj bylinkový, jesť vitamíny a o dáke 3 mesiace môžme proces zopakovat no poviem Vám že neviem či chcem ešte raz absolvovať tu kopu hormónov čo som do seba dávala. Takze by som asi skôr pruistupila na to IUI po tom ako skúsim užívať tie bylinky a vitamíny …hmm vidíte človek mieni a život mení
@jaaty1 spravu som nevidela az teraz citam :( na kvalitu vajicok je dobra aj fytosoja forte aj skor ovulacia mi prisla resp prisla podla "tabulky" a nie neskor ako predtym, tiez aj inositol je na dozrievanie a kvalitu vajicok skus toto ono sa to napravit da 🙂 ale urcite si na vasom mieste dam pauzu a len uzivala tieto vitaminy. Musite byt aj psychicky v pohode. Aj ked je to tazke. Drzim palce nech pomozu. A ber aj vitamin D v lete kludne aj 2000IU. Nepredavkujes sa tym.

@jaaty1 no ja som si dnes mala pichnut ovitrelle lenze mne uz asi ovulacia prebehla. Mala som vcera aj predvcerom pozitívny ovulacny test. Dnes mi teplota stupla idem na utz dnes nech sa pozrú či bola či nebola ovulácia