icon

5DPO - podporme sa navzájom

milka1988
2. dec 2020

Pridajte sa ku mne, koľké ste 5dpo a čakáte na deň či príde ms alebo nie? 🙂 Poďme sa podporiť aby sme mali krásny vianočný darček ❤️🎄🤰

zbibo
7. dec 2020

Ahojte
tak my tento mesiac nic :( V sobotu som robila test, uz som mala byt 15 DPO a test biely ako sneh. Mala som ovulaciu na 11-12 den cyklu a menzes nikde. Vobec tomu nerozumiem, je lutealna faza vzdy rovnaka 14 dni?

miky25117
7. dec 2020

@zbibo ano lf je vždy rovnaka ale nie každý ju má 14dni byva v rozmedzi 10-16 dní

danusa64
7. dec 2020

No zienky hlasim, ze som rano zacala spinit, zatial len trocha na vlozke, ale asi to vyzera tak ze sa spusta ms, takze u mna to neplati ze ked sa berie progesteron treba ho vysadit, aby prisla ms🤣 moje telo si robi co chce. Prisli presne na den presne, este vecer nic len ma bolelo podbrusko. Tak nic asi to nechame tak, sice manzel ma lame aby sme skusili este jeden mesiac a ked nic tak to nechat na prirodu, ale ja neviem ci to chcem. Uvidim do stredy co povie dr. Tak sa drzte a drzim vam palce, budem na vas mysliet🍀❤️

1342
7. dec 2020

Ja som dnes 8dpo... Snažíme sa od augusta... Včera večer som mala bolesti podbrušku a krížov.... Dnes už nie ale stále cítim tlak v podbrušku

milka1988
autor
7. dec 2020

@zbibo no mala by byt vraj, plus minus 1 den mam aj ja ale ja mam 14--15 ale viac ci menej nie
je mozne ze ti ukaze neskor ciarku stava sa to 🙂 pokial teda nemas ine problemy cysty a tak :/

milka1988
autor
7. dec 2020

@danusa64 ved spinenie nie je este ms 🙂 citis sa na ms ci praveze inak? lebo pokial sa ti uplne nepustila netreba to hned zahadzovat 🙂

milka1988
autor
7. dec 2020

@1342 kedy planujes testnut?

jakoma
7. dec 2020

ja som dnes 9 alebo 10 DPO .. kedy sa testovat? zaroven mam uz 35. DC, mam strasne dlhe cykly :( v stredu idem na preventivku (ak nebude MS), uvidi cez UTG, ci ovulacia prebehla tak ako mala? aj ked to teoreticky bude uz 11-12 DPO?

danusa64
7. dec 2020

@milka1988 praveze uplne ako keby som ms mala, hlava sa mi kruti, taka nesvoja som aj prodbrusko ma boli. Viem, ze to nemusi byt hned ms, ale pred potratom mi presne takto ms zacinala, den dva spinenie a potom sa spustila, teraz som zatial mala tak ze hned krvacanie tak mozno sa mi to len vracia to "starych kolaji" uvidime, kym nezacnem krvacat tak mala nadej tu je. Dam vediet keby sa nieco zmenilo😉

1342
7. dec 2020

@milka1988 hm to neviem.... Na jednej strane mam tusaka že sa podarilo na druhej sa bojím výsledku..... Skúšala som v sobotu to som bola 6dpo a bol negat ale tak bolo to skoro..... Tak neviem ci počkám do MS tu mam mat 14.12. Alebo vyskúšam skôr

1342
7. dec 2020

milka1988 ovulaciu som mala na 16dc a viem to podľa hlienu ale aj bolesti silné mávam ani chodiť poriadne nemozem

milka1988
autor
7. dec 2020

@jakoma ja som mala tiez 35 dnove predtym, ale od kedy som zacala brat vitaminy sa mi skratili a ovulacia mi nechodi na 20DC ale na 15-16 DC co je super! cize cyklus mam cca 30 dnovy 🙂 a konecne nemam ani ziadne pms priznaky dokopy ani prsia necitim co predtym som nemohla spat kvoli nim :/
ja budem testovat az keby meskali, spravila som si na 9DC ale biely, nemam ziadne priznaky, teplota sa nezvysuje, nemam ani IP, nic, ani prsia sa nezvacsili takze ja ocakavam ms urcite. som na to uz nastavena 🙂

milka1988
autor
7. dec 2020

@1342 6 je neskutocne skoro , podla grafov na FF vysli niektorym najskor az 7DPO aj to bolo tak 1% grafov, a potom dalsim az na 9-10 dpo a najviac 12-15DPO cize 6DPO to najskor na 99% neukaze nikomu :( ale pockaj par dni aj ked viem ze je etazke pockat 🙂 ale co ine ostava ze?

jakoma
7. dec 2020

@milka1988 ake beries vitaminy? resp. co na to pomaha? mas ich predpisane od doktorky?

milka1988
autor
7. dec 2020

@jakoma to su vitaminy to dr nepredpisuje 🙂
brala som Gynex to mi upravilo cyklus, teraz mam inozitol prašok, kyselinu listovu, vitamin C, D, E, kotvicnik, macu, omega 3 a 6. A kupila som aj vitex teraz, a hlavne co mi pomohla je fytosoja forte namiesto Clostilu, je to prirodne cisto, ma rovnake ucinky ako Clostil len Clostil je cista hormonalna bomba a to ja nechcem brat

adma11
7. dec 2020

Baby, ja som dnes 24dc, vkladam utrogestan a dnes je 11dpo a rano som sa citila akoby mala MS prist. Uvidime, zatra idem na preventivku.

vladka2503
7. dec 2020

Ahojte 🙂 idem sa k Vám pripojit aj ja 🙂 tento mesiac som mala clostyl a planovany styk, dnes som 8DPO, urobila som test ci už bude čistý nakoľko mi pichli ovitrale a je čistý takže skúsim testovať asi vo štvrtok ale príznaky žiadne.. Ani tlaky ani špinenie nič, takže pravdepodobne opäť nič, snažíme sa už rok.. Všetkým Vám držím palce 🙂

milka1988
autor
7. dec 2020

@vladka2503 ja sice neberiem clostil ale detto ziadne priznaky nic citim sa rovnako ako kazdy cyklus :D len ms to rozhodne co bude. Ale drzim ti palce! 🙂

zbibo
7. dec 2020

@milka1988 ach, velmi dufam ze z ovulky nakoniec nebola cysta ako naposledy.
Pri prvych dvoch detoch mi ukazal test uz 3 dni pred MS riadne kolajnuice.Preto myslim ze nic, :( citim strasny smutok , drzim vam palce baby❤

vladka2503
7. dec 2020

@milka1988 ja som ho brala dva krát prvom polroku, teraz som ho mala zasa plus plánovaný a ďalší mesiac by chceli IUI do čoho sa mne viac menej moc nechce.. Ale už mám aspoň dcérku, ty ako?

zuza3210
7. dec 2020

Aj na mám tento mesiac prvýkrát clostil

1342
7. dec 2020

Ja som užívala femibion a teraz mam prenatal a do ovulácie pijem alchemilkovy čaj

jaaty1
7. dec 2020

Zeny mam otázku, nech googlim ako chcem tak sa neviem dostať k odpovedi 😃 tak skúsim sa vas opýtať.. som z tých žien co citi ovulaciu tym ze ma pichne jeden deň v mesiaci vo vaječníku ale citim to len na lavej strane v mesiac ked sa uvolni vajicko, od minulého mesiaca beriem spomínaný inositol a methylfolate no a tento mesiac cuduj sa svete som mala citit to pichnutie no v čase ovulacie som cítila len jemne akoby som to povedala napätie alebo malilinke tlaky, myslite, ze mi neprebehla ovulacia ? Alebo cim je to ze po vyše roku pravidelného pichania som to zrazu necitila ako mesiace pred tym? Ďakujem za akúkoľvek odpoveď🙂

milka1988
autor
7. dec 2020

@vladka2503 no ja nemam este ziadne :(

milka1988
autor
7. dec 2020

@zbibo to ti verim ze si smutna:( kto by nebol aleee aspon mozes si vypit cez sviatky, mozno aj viac ako cez iny den v roku si vypit a mozno skocite na to ako mlade zajaciky, opity a podari sa :D tak to byva ako schvalne

milka1988
autor
7. dec 2020

@jaaty1 niektore vitaminy zmiernuju aj priznaky takze moze to byt aj tym 🙂 ja meriam BT takze viem len podla toho ze prebehla ja nic necitim nikdy, mozno s ami iba zda niekedy ze asi je to ono ale neviem naisto, dokonca ani hlien nemam skoro ziadny len kusok na nohavickach. Mam ho dost malo a to pijem aj dzus grepfruit

jaaty1
7. dec 2020

@milka1988 tak nech uz konecne zaucinkuju aj na pocatie🙈

milka1988
autor
7. dec 2020

@jaaty1 no co som sa docitala tak s vitaminmi je to troska zdlhavejsie kym zacnu ucinkovat ako maju tak cca 3 mesiace ich treba brat 🙂 u muza na zlepsenie spermiogramu, a uz zeny na cyklus. Ale samozrejme to moze byt aj skor uvidime no kedy zaposobia

jaaty1
7. dec 2020

@milka1988 ano prave si podrobnejšie čítam o kombinácii co prave uzivam a musim povedať, ze som potesena, ze som na tu kombináciu natrafila lebo ma veľmi dobre ohlasy, síce zatiaľ málo sa o nej hovorí no za to ma znova nakoplo verit, ze pri dlhodobejšom užívaní mi pomôžu, odporúčam vám si prečítať inositol spolu s kyselinou listovou 🙂

milka1988
autor
7. dec 2020

@jaaty1 o tom som citala uz 🙂 mam aj inositol aj kyselinu teda ten folat, lebo to presne obsahuje inofolic len ten je dost predrazeny :/ a zbytocne