5DPO - podporme sa navzájom
Pridajte sa ku mne, koľké ste 5dpo a čakáte na deň či príde ms alebo nie? 🙂 Poďme sa podporiť aby sme mali krásny vianočný darček ❤️🎄🤰
@milka1988 noo uvidíme, necháme sa prekvapiť, ja už radšej nemyslím na to či to výjde alebo nie, nedá sa to nejak naplánovať, len sa musia spojiť bunky v ten správny čas 😂ale budúci rok to vyjde už na 200% každej jednej čo si tu píšeme, som o tom presvedčená 🤩
Vy sa už ako dlho snažíte?
Ja mam sem tam pichanie v ľavom vaječníku a dnes už aj v pravom, bazalna sa mi drzi okolo 36,9 stale ale som len 8DPO takze este mam cas týždeň do ms, ach to dlhee čakanie 😃
@paulli my krátko oficialne so sledovanim BT a ovu testov od augusta ale povedala som si rok tomu davam. Teraz pojde manžel na spermiogram ked uz je zadarmo nech mame istotu ze vieme ako je na tom, a ak bude vsetko ok nechame tomu volny priebeh. Nechcem sa tym uz stresovat posobi to na moju psychicku zle a to nechcem. Chcem byt v pohode. Inak dnes mi rano klesla BT uz tak cakam milostivu ze pride cez den
Ja dnes 13dpo včera teplota klesla cakala som ms aj podla bolesti a dnes teplota zase vyskočila ale test negativny
Ja som musela ísť dnes pre ms bolesti domov z práce, ja mávam hrozné tieto dni, už zopár krát som skončila na pohotovosti, odporúčanie čo najskôr otehotnieť, len keby to nebolo také ťažké. Aj teraz ako sme boli v centre tak mi dr povedala že musím čím skôr otehotnieť lebo mám málo vajíčok na môj vek.
@miky25117 tak to mas kratku LF neskusala si si ju predlzit vitaminmi nejako? Ja mam 14-15 a dnes mam tiež termín ráno teplota klesla, nie úple pod hranicu ale klesla a ms nikde zatiaľ, možno večer alebo v noci sa spustí. Ale zvyčajne ráno okolo obeda večer sa mi to ešte nestalo. Uvidíme no 🙂
Tak ja dnes 1dc...☹
@paulli och tak to ti veru nezávidím. Ako ženám všetkým všeobecne. Každomesačná splátka :( muži to majú o hodne lepšie v živote a ešte aj keď majú ísť na spermiogram tak je to problém pre nich. Pričom naše vyšetrenia kde nám pozerá cudzí chlap medzi nohy, strká tam dnu všetko možné, jeme vkuse nejaké lieky na ovuláciu, na ms, proti otehotneniu, na prasknutie cysty, stery z krčka...a kopec ďalších nepríjmených vyšetrení a a potom v den ms keď vrčíme sme nervózne nepríjemne ani pochopenia nedostaneme od tých naších mužov :D hrozné celé zle...
to ti robili tú ovariálnu zásobu vajíčok? toto inak aj mňa by zaujímalo ako som na tom veru...tak to snad nech sa vám podarí čím skôr Alebo nechceš si ich dať zamraziť radšej? lebo ked sa minúúú už asi cesty späť niet :(
@danusa64 inak dnes mi prisiel Conceive gel že veď skúsime čo to spraví, lebo teda podľa môjho takého laického pohľadu, ja mám veľmi málo hlienu, hlavne plodného, keď vôbec troška na gaťkách, tak že či chúdatká majú v čom plávať, a ešte keď mám zlé ph náhodou tak potom ani nie že nedoplavú kam majú plavci ale ich moje ph môže zabíjať. Tak že teda skúsime popri najhoršom vyhodené peniaze. No ale čo človek vyhodí € aj na väčšie blbosti nie? 🙂
@milka1988 jasne vyskusat treba vselicko, uskodit to nemoze, aspon si mozes povedat ze si skusila 😉 o tom gele som pocula, tiez som po nom pokukovala, ale nakoniec som ho neobjednala. Ja zas to neviem rozlisit, obcas na gatkach trocha niecoho je, ale nikdy som nespozorovala hlien ako bielko, priesvitny bol, ale zeby sa tahal ako to opisuju noo neviem🙊. Ked mam pravdu povedat neskumala som to nejak extra, len tak obcas mi to neda a skusam co to je😁😁
Ja dnes 13dpo a test biely ☹️ dva dni do MS

@paulli mrzí ma to ja čakám zajtra že príde, a tiež v okolí vianoc mi vychádza takže super aspoň bude pekné vianočné tutu mutu a ked nám to výjde v januári tak to bude krásny darček 🙂 spolieham sa na štatistiku že počas vianoc najviac párov otehotnie :DDD