5DPO - podporme sa navzájom
Pridajte sa ku mne, koľké ste 5dpo a čakáte na deň či príde ms alebo nie? 🙂 Poďme sa podporiť aby sme mali krásny vianočný darček ❤️🎄🤰
@miky25117 hm tak clostil neviem ake ma ucinky mne ho tiez predpisala dr, ale ja ked som precitala letak som si to rozmyslela. Radsej fytosoju beriem ako toto :/ to je konska davka hornonov tak u teba to zrejme moze mat nejake tie vedlajsie ucinky alebo to moze byt aj tehu. No asi ukazu najblizsie dni co bude jedine snad ale budu pozitivne aj ked ja uz by som najradsej keby ms pride, a mozeme zacat znova lebo tehu nebudem urcite.
@miky25117
@milka1988 jaaaj dievcata cele dni cakam kedy napisete ci ms prisla ci nie😁 takze zaciname dalsi mesiac, drzme si palce, ja som dnes 7dc od 5dc beriem clostil 2x1 a mam aj progesteron 100 ale bojim sa ho nasadit, aby som potom ovu nestopla kedze neviem kedy presne mam🥴 asi zacnem az po 20dc pre istotu.
Dufam, ze v januari sa dockame //😍
@danusa64
@miky25117 ja som ten clostil tiez mala predpisany ale co bolo v letaciku ma dost vystrasilo a nasla som tu na mk temu o fytosoji ako prirodnej nahrade Clostilu a jednoznacne som ho vymenila radsej 🙂 a je pravda ze ovu mi chodi skor 🙂
tak dievcence uvidime aky plodny bude vianocny cas 🙂 ja som si dnes tak uvedomila ze sme sa tutu mutu iba v case ovu a po ovu uz nie a to je asi chyba tak sa pomojkame asi aj pre istotu po 🙂 ten progesteron sa vklada? ja mam iba Duphaston ale premyslam aj nad progesteronovym kremom 🙂
@milka1988 my sme tiez do predpokladanej ovu a potom este dva dni a uz nic, od 7dc do 21dc sme mali kazdy druhy den a potom uz nejak sa nam nechcelo🙈 tento mesiac uz radsej az do ms budeme mat, snad staci kazdy druhy den, popri manzelovej 3zmenke je to trosku problem😁 aj ked teraz bude soma lebo vianoce, tak to mozme aj kazdy den😃
Progesteron mozes aj vkladat, ale nemusis, pri tretom tehu som vkladala, ale to som mala silnejsie 200mg (ci co je za davka🙈) teraz mam 100. Teraz som ho zapijala, ale tazko na zaludku mi z neho bolo. Ale mam doma aj duphaston tak rozmyslam co z toho si nasadim.
@milka1988 juuj no tak to teda musime kazdy den aj ked naposledy sa nam podarilo ked sme mali 2x za mesiac🙊🙊 take nejake hluche obdobie sme mali, vela v praci (robim v potravinach a akurat korona zacala) robota okolo domu, nejak ani chut nebola. Ale to bola taka vynimka asi, ze sme sa trafili🤣 teraz uz sa snazime mat ozaj aspon ten kazdy druhy den, ked sa neda kazdy, napr ked ma poobedne cely tyzden a ja robim 80%rano alebo medzi tak to sa cely tyzden ani nevidime😬 este ze teraz budu tie sviatky a bude viac volna☺️
@danusa64 och no u nas je to tiez blbe, my s muzom sme taky no, mi lubime sa mojkat, ale nejako nam to tak vo vztahu nechyba, staci nam 2-3x do mesiaca a pritom nam to funguje dobre vo vztahu nemame ziadne hadky problemy medzi sebou. Mame sa k sebe aj cez den vsetko ok len to tak nejako nepotrebujeme. Ale vieme ze takym tempom by sme dieta splodili mozno tak o 5 rokov :D tak ze musime castejsie len to zas uz citime ze je to ako povinnost a nie uzivanie si
@milka1988 presne, tiez to je pre nas skor povinnost mat kazdy den, alebo kazdy druhy ako teraz, nam staci tak raz za tyzden dva. Vztah mame pekny, lubime sa, ale presne ako pises nepotrebujeme to tak casto. Velmi vynikocne dva krat ze rano a vecer ale to musi byt nedela a volno🤣
Ano ano ziadne vyhovorky a pekne kazdy den❤️
@milka1988 ja som dnes 10dpo ... Snáď ms nenastúpi... Robila som si test bol slabý duch,ale spoliehať sa na to nemôžem...
@christinka1 mas foto? 🙂
@milka1988 😔 dnes som dostala MS

@miky25117 aha tak to nesledujem vobec, tak to som zvedava co sa u nas dvoch deje, ja sa bojim ci nemam cystu teda ako nemam ziadny vytok, bolesti nic citim sa normalne, ale cakala som dnes rano ze ta teplota bude uz dole pod ciarooua pride ms, snad nebudem musiet ist k dr na vyvolavacku :/