5DPO - podporme sa navzájom
Pridajte sa ku mne, koľké ste 5dpo a čakáte na deň či príde ms alebo nie? 🙂 Poďme sa podporiť aby sme mali krásny vianočný darček ❤️🎄🤰
@christinka1 to mi je ľúto tak znova odznova zaciname aspon mozeme pit na Vianoce no 🙂 ovulka ti kedy vychadza?
@milka1988 to práveže ja neviem nakoľko mám cyklus rozhádzany,tak ja vlastne ani neviem kedy mám 😂
Snazilky prajem vam krasne a pokojné Vianoce a bohatého Ježiška a ovuláciu so šikovnou spermijkou 🙂
Inak dnes som 12 dc a tak som začala už s testovaním, a ostala som dosť prekvapená lebo mi vyšiel pozitívny ovu test čo som teda nečakal lebo minulý mesiac mi vyšiel test pozitívny až na 14dc a bt stúpla na 16dc. Tento mesiac som ju mala mať až po vianociach pres silvestrom 🙂 Brala som fytosoju väčšiu dávku namiesto toho Clostilu, a aj inostiol 2x denne. Takzrejme mi to privodilo skoršiu ovuláciu. Tak asi by sme si mali dať tutu mutu po sviatočnej večeri :D s plným napraskanym bruškom to bude asi ťažšie. Vy ako?
@paulli vieš čo ja som už od 12dc mala pozitívne testy tri dni po sebe
až som nechápala. Na druhej foto je 14DC len raz som spravila inak 2 x denne stale pozitívne boli...Až dnes bol negatívny. Ale snažíme sa presnejšie sa
tulime každý deň- každý druhý deň teraz. Aj teplota mi dnes klesla tak
som zvedavá či ráno stupne už. Len vôbec ja nemám ovu hlien :(
@milka1988 wau krásne testy, ale nemyslite na plodenie dieťaťa, hlavne si tie chvíle užívajte 🙂 u teba teda bola ovu na 14dc, no ja mám ovu nakoniec asi dnes, lebo sex ma príšerne bolel a to bol jemný. Ja mám ovu hlien asi 5dní pred ovulaciou ale to že riadny, to tak mám každy mesiac. A 24.12 som mala riadne soplovitý hlien preto som mysela že už bola ovu, ale prekvapilo ma to 😃 zajtra keď sa zmení hlien tak budem vedieť že bola ovulacia. Tak teda uvidíme o pár dní ako to dopadne 🙂 držím nám palce 🤩❤️
@paulli juj ako my si to užívame teraz lebo si sviatky žiadna práca kľud viac času netreba ísť skoro spať, máme nejaké tie hry aj :D takže príjemné s užitočným. Toho hlienu mi posun😃🙏 zišiel by sa lebo jedine mokro čo som spozorovala bolo v ten 12 dc inak sucho mám. Bt nemerias?
@milka1988 tak to má byť 🙏🏻😄ono to skor či neskor pride. Mozno si v januari budeme písať že sme tehotne 😀
nie teraz nemeriam kašlem na to 😃 a aj tak doteraz sme vstavali dosť neskoro a zajtra budem vstavať skoro lebo idem do práce tak by to nemalo nijakú výpovednú hodnotu. Ty si meriaš?

@jaaty1 ja nic ja som uz tyzden po ms 🙂 a test ako?