5DPO - podporme sa navzájom
Pridajte sa ku mne, koľké ste 5dpo a čakáte na deň či príde ms alebo nie? 🙂 Poďme sa podporiť aby sme mali krásny vianočný darček ❤️🎄🤰
@miky25117 niekedy su keasne grafy a nič a niekedy hrozne vyzerajú a výjde to ťažko povedať ukážu najbližšie dni.
my čakáme na výsledky zo spermiogramu čo mali v decembri zadarmo 🙂 mali byť už pred Silvestrom ale ešte nie sú. Boli sme tam 23.12. tak v pondelok budem volať som zvedavá.
@milka1988 ja väčšinou 13, sem tam 14. Inak aj sa cítiš nejak inak? Alebo skôr nie? Ja som dnes mala na papieri ružový výtok ale inak nič. Ale neverím žeby to malo niečo spoločné s možným tehotenstvom 😀 vôbec neverím žeby sa nám to teraz podarilo, aj keď na druhej strane absolutne na to nemyslím, sex máme každý deň, pretože máme chuť. 😀 ale inak sa cítim úplne normálne a už aj prsia ma začínajú bolieť. 🙄
@christinka1 nemusia vôbec. Ja ho nemám nikdy. Občas vlhko cítim ale to je tak málo... ktorý deň cyklu si ?
@milka1988 som 7-8 dpo, 25dc. Nijak zvlaštne sa necítim. Už si počkám na menzes. Ale potom už čakám že otehotniem 😂
@christinka1 nie, cez plodné nemusíš mať vôbec žiadny výtok, resp. hlien.

@miky25117 utroš o je ten utrogestan či tak nejako? to nepoznam to je progesteron že? 🙂 a tvoj graf ako?