icon

A mrcha zase prišla

bibinkasestka
19. mar 2011

☹ uz tolko sa snazime s priatelom o babo ze som zufala.....
teraz este ako naschval mi tie hnusne kramy zacali spinenim....co sami predtym nestalo....to bolo naschvallll.......:(
uz som si myslela ze je to tehu spinenie,,,,, a nic.... tie hnusne kramy prisli a este aj s vysmechom.....:( tak mi to pripada
baby co mam robit??????????????
mam 26 a som na pokraji :((((( fnuk

drobik1
18. apr 2011

ahojte baby..som smutna zase vcera prisla mrcha.. 😠 😠 ja uz fakt neviem.. 😉

denda29
18. apr 2011

@nera123 ahoj. a test si uz robila??? BT je dobra 😉 tak drzim palce 🙂

denda29
18. apr 2011

@drobik1 nebude. mas dalsi cyklus pred sebou 😉 . tak sa to mozno podari tento krat 🙂 .

mamartinka
18. apr 2011

@drobik1 Ja som mala v stvrtok a piatok taku depku ze az.Hlavne stvrtok som cely vecer preplakala.Cervena prisla zas.Vcera som objednala ovu testiky tak uvidime aky bude tento mesiac.Dufam ze toto uz bola moja posledna cervena a da si uz konecne na 9 mesiacov pauzu.Ale to si len ja mozem napisat a povedat ked to je kazdy mesiac to iste.Ty si neskusala ovu testy?Kolko sa snazite,kolko mas rokov a aky je u vas problem ze sa nedari?

lucka_220809
18. apr 2011

@nera123 neri, najma teplota nehovori o tom,ze by ti mrska mala prist 🙂 Mozno ti pogratulujeme 😉

lucka_220809
18. apr 2011

Inak ja cakam ms akurat teraz ... stale trosilinku dufam,lebo sak kto by nedufal... ale tak asi z toho nebude nic. Tak s blbymi spravami asik napisem kazdym dnom...
Tak zas dalsi mesiac sa budeme snazit jasne.. ale je to drustrujuce teda. Clovek keby vedel,ze sa to podari,tak sa tolko nenervuje z toho .. :-/

nera123
18. apr 2011

@denda29 ďakujem🙂 nie, ešte nerobila a ani nebudem ešte, lebo je asi skoro...teda určite by už ukázal, keby bolo keby, ale možno "kamoška" dorazí zajtra - pozajtra, tak si nebudem robiť zbytočné nádeje a dnes som mala v bruchu presne tie tlaky, akoby som mala dostať, tak ešte počkám🙂..

nera123
18. apr 2011

@lucka_220809 si zlatá, lucka, ale bazálka tuším býva normálne vysoká pred krvácaním, teda, ak som to dobre vyčítala, tak na to sa veľmi nespolieham...a mám taký pocit, že mrcha je tu každú chvíľu..no ale veď keby neprišla, ja sa nebudem hnevať 🙂 ...a bolo by dobré, keby veru neprišla ani tebe🙂..to by bola haluška 😉

nera123
18. apr 2011

@drobik1 nevešaj hlavu, teš sa na ďalšie príjemné snaženie... 😉 želám, nech mrcha rýchlo odíde a ty môžeš znova pracovať na bábätku 🙂

lucsyia
18. apr 2011

úprimne vám všetkým prajem aby vám ta hnusná mrcha neprišla...a aby ste sa dočkali svojich vytúžených bábätiek 🙂
ja sa tiež tajne modlím aby tá mrcha nedošla aj ked mne má príst až o týžden no dúfam že to konečne vyšlo...
pomaly mi to už lezie na hlavu ....že by som chcela a neni to ☹

denda29
18. apr 2011

@nera123 a mas pravidelny cyklus? budem drzat aby BT neklesla a aby si nasla //. teplota by ti den pred BT mala klesnut no niekomu klesne az po mrche ale to zistis az ked si si merala uz niekolko cyklov. mne tiez klesne az po MS.

nera123
18. apr 2011

@lucsyia ahoj🙂..a máš aj nejaké podozrivé príznaky?..uvidíme, či príde, či nie, ale tak, ja som zase šťastná už len preto, že tú možnosť prijal aj môj drahý a že sa budeme trošku snažiť...vy sa už koľko snažíte?

nera123
18. apr 2011

@denda29 ďakujem, si zlatá...ak na to testovanie vôbec príde 😒 no mávam pravidelný 29 dní + - jeden dva dni, poslednú ms som mala 20.3., tak ešte ani nebudem testovať, len keby mi meškalo aspoň tých 5 dní...a s tou bazálkou máš pravdu, preto ju ešte neriešim, lebo si ju začínam pozorovať len prvý mesiac, tak som zvedavá, ako bude skákať...aha..to som nevedela, že môže až po mrche klesnúť, tak dík za info..to je všetko asi u každej ženy individuálne

denda29
18. apr 2011

@nera123 Presne kazda to ma inak. ja som mala po ovulke 37,2 den pred ms klesla ale len na 37 a potom po Ms som mala este stale 36,9 a az druhy den po ms myklesla uplne na 37,6. a mam to tak stale 🙂 . Ale toto nie je pravidlom. Napis zajtra rano aka bola teplota som zvedeva 😉 . Ale vyzera to dobre a bolesti môzes mat aj ked si tehu 🙂

denda29
18. apr 2011

@nera123 no a ja by som uz davno testovala na tvojom mieste 😀 mas dobru trpezlivost 😉

nera123
18. apr 2011

@denda29 hmm..no zaujímavé s tými teplotami, som zvedavá, ako to bude u mňa a napíšem zajtra, aká je teplota..tú trpezlivosť mám asi preto, že sa ešte len začíname snažiť aj to ešte s rezervami a asi si to ešte neviem celkom ani predstaviť, že by tam boli tie dve //...príde mi to neskutočné na prvýkrát a asi by som si oči vykukala 😀a happy by som bola veeeľmi..teba tuším čaká plodná časť cyklu, tak tiež držím palce 😉

lucsyia
18. apr 2011

@nera123 no to je také snažilkovanie že necháme to na náhodu náhode 🙂 ale zasa moj drahý to zasa neprijal ako snaženie ale včera a aj pár dní dpäť nám trošku "ušlo" alebo lepšie povedané nejaký extra pozor sme si nedávali....
to je len zatial taká moja túžba v srdci nech a to podarí . príznaky zatiaľ niesú žiadne je to len dúfanie a modlitba 🙂

denda29
18. apr 2011

@nera123 no to by bolo super hned na prvy krat 😉 . Tak my sa snazime uz rok ☹ a zatial nic. Hej mam plodny tyzden asi od stredy tak uvidime ako to dopadne. V piatok by mala byt ovulka 🙂 . Tento mesiac sme skusili aj vitamin E a femibion. Ale ja uz nejak tomu neverim ze sa podari ale uvidime.

nera123
18. apr 2011

@denda29 jasné, že sa podarí...rok ešte nie je tak veľa aj keď chápem, že to čakanie dokáže byť na nervy, ale treba sa tešiť aj z iných vecí v živote a ono to príde 😉 inak, na vitamín E som počula veľmi dobré názory čo sa tehotenstva týka, tak bude určite nápomocný..je super, že už tak dobre poznáš svoj cyklus...tiež si chcem zistiť, kedy presne je ovulka, lebo som to nikdy u seba neovládala 😒

nera123
18. apr 2011

@lucsyia no v tom snažení si môžeme ruky podať...môj by zase aj chcel bábo, len on je taký racio typ, že potrebuje tú myšlienku určitý čas tráviť...tak tiež tak obaja dúfame, že možno ušlo..ale tento mesiac mi navrhol ísť naostro on🙂nemáme ešte ani byt, ten chceme do roka poriešiť, ale nie je všetko v živote len o matérii a peniazoch...aj keď, samozrejme, treba sa o bábätko z niečoho postarať..čo by sme sa zase vedeli..už mám 25 a cítim, že teraz je ten správny čas a nedokážem myslieť tak racionálne...a niekedy to ani nie je veľmi dobré

lucsyia
18. apr 2011

no presne a mne na tom snažilkovaní ešte pridáva aj to, že jeho sestra ostala tehotná a ja ked som sa to dozvedela tak ma to ešte viac k tomu posunulo a mám v hlave takého chrobáka že až 😀 (ticho jej závidím) a priatela este posúvam tým že spravíme jeho mamu dvojnásobnou babkou :D( uvidíme či zabralo)
ved určite že je potrebné zabezpečiť bábo o tom niet pochýb ale to iste kaaždá z nás vie ...
no ved ty už máš ten správny čas na bábo 🙂 tak ja dúfam s vami že sa vám poštastí.... 😎

nera123
18. apr 2011

@lucsyia a ty máš koľko rokov, ak sa môžem spýtať? 🙂 veď ani mi nehovor, že mám správny vek...a to chcem deti aspoň tri 😀 vieš čo, na mňa to prišlo strašne zhurta...posledný pol rok som sa začala nad tým tak vážnejšie a zamýšľať, no a posledné dva mesiace už na nič iné ani neviem myslieť🙂 a to mám posledný štátnicový rok...dúfam, že vám sa pošťastí tiež a čoskoro sa stretneme v inej téme 😀

lucka_220809
19. apr 2011

Jeej,baby, ako ste sa fajne rozkecali 🙂 Hned si to to vsetko pri svojej rannej kavicke studujem 🙂 .... Ja stale aspon trosicku dufam,ze sa to tento mesiac podarilo..ms este neprisla, BT neklesla...ale v podstate cakam,ze dnes sa to prevali a ms pride ako keby sa nechumelilo 🙂))...preto aj ta ranna kava, uz som tolko mesiacov od polky cyklu prestala srkat kafco a nic ...a teraz mi to pride fakt nepredstavitelne,ze by tie 2 // boli...
Idem sa vypaprat do prace,prajem vam zatial pekny dnik, dievcata 🙂

veonka
19. apr 2011

ahojte žienky, no tak pozerám, že každá sa tu nádejá, tak držím palčeky... u mňa to dopadlo klasicky... mrcha hnusná prišla po takom dlhom meškaní hneď po teste, na ktorom bol mimochodom taký dušík, že som sa začala pomaly tešiť, že predsa sa podarilo... no a večer už som začala špiniť a neskôr sa rozbehla mrcha a to teda riadna. Neviem, či mám zájsť po mrche k dokymi kvôli tomu meškaniu, čo myslíte? Akosi sa mi strááááášne predlžil cyklus a tak sa mi to vôbec neľúbi. Sem tam pijem alchemilku a myší chvost, tak budem musieť asi viac spravidelniť, aby sa mi ten cyklus dáko upravil. Najradšej mám bylinky a tieto prírodné alternatívy na liečbu nie lieky. Ale dúfam a trošku sa teda bojím, či je všetko dolu tak ako má byť. Máte niekto skúsenosti?

lucka_220809
19. apr 2011

@veonka ahoj veonka.. mne sa zda celkom zvlastne,ze si tam mala naznak tej ciarocky druhej.. pokial viem,na tehu teste to naznacuje pozitivny vysledok... (??)... niekto moze mat aj ms pocas tehu..ale nechcem ta natahovat, nemam az take skusenosti,mne vsetky tehu testy doteraz vysli snehobiele v mieste test.ciarky ...
Alchemylka je vraj na to vyborna. A skus aj ten vitanim E...ten je vraj ozaj dobry na cinnost zenskych organov a tak. Drzim palec. A ak sa chces snazit postupne o babo,asi by som zasla k dokimu, bo pri velmi nepravidelnom cykle je to snazenie asi o dost komplikovanejsie,ked nevies ocakavat, kedy co ma prist a odsledovat si to... Skus, uz pre tvoje pohodlie - je lepsie,ked ti to neskace hore-dole 🙂 Dr. ti povie,co s tym ...
drzim palce 😉

veonka
19. apr 2011

@lucka_220809 ahoj, no ja sa priznám, že keĎ som videla ten náznak tej druhej čiarky, normálne som si musela sadnúť a na chvíľu mi prebehlo hlavou, že fúúúúúúúúha ... 🙂))) sranda, nikdy by som neverila, že normálne v reáli z toho môže byť človek tak vykoľajený. No ale tak mrcha došla a nemyslím, že by som teda bola tehu, aj keĎ viem, že mrcha niekomu chodí aj cez tehu. Mne sa to stalo už druhý krát, že som po celkom dlho meškajúcej mrche robila test a bol tam duch a vzápätí prišla mrcha. Tak si skôr myslím, že to bude asi preto, že to bolo spojené s tým príchodom mrchy a preto bol falošne pozitívny. ... alebo falošne pozitívny býva aj kvôli cystám. Tak sa trochu bojím ... a keĎ naberiem odvahu pôjdem asi k dokymu, sa opýtať čo si o tom myslí a tiež čo si myslí o tých predlžujúcich sa cykloch.
A čo ty ako si na tom so snažením?

lucka_220809
19. apr 2011

@veonka my sa veru snazime ako vieme 🙂)) ... tento mesiac som bola na folikulometrii aj,lebo som si od 8DC robila ovu testy a vsetky az o 15DC boli negativne, tak 16 DC som sla rano k dr, a mala som tam akurat 19mm folik,cite akurat den-dva pred ovu, potom mi aj testik vysiel lepsie uz.. no tak sme sa snazili a teraz cakame... dnes cakam ms,kiez by neprisla,ale neslubujem si nic,bo citim to tak,ze uz sa spusti kazdu chvilu ☹ Tak tak.. dalsi mesiac budeme snazit dalej.. aspon som rada,ze som sa nastvala uz a vykopala k tomu doktorovi a videla som,ze ovu je a ze som ok, aj ked bola taka neskorsia, az 17 DC. Ale to snad neva. Tak uvidime,asi to tento dalsi mesiac budem brat tak trosku viac easy, menej sa na to skusim zamerat (ak sa to vobec da,hehe)...

Na tvojom mieste by som k tomu dokimu skocila urcite... aspon sa uistis, upokojis, bo takyto strach, obavy a stres je ovela horsie pre teba,to si domyslas aj to,co vobec nemusi byt pravda... a to nikdy nie je dobre ani pre samotny cyklus, ani pre pocatie babatka ani pre nic... objednaj sa a chod, ak mas fajn gyn., tak ti to urcite skor pomoze ako ublizi ... 😉

katkarv
19. apr 2011

baby aj moja mrcha zas pride ☹ uz stvrta od kyretu a to sa vkuse snazime 😒

lucka_220809
19. apr 2011

@katkarv a si si ista , ze pride? nespoliehaj sa velmi na nejake skore testy hlavne... naozaj to podla mna nie je pravda, ze test aj s neviemakou citlivostou ti ukaze s istotou. Viem na svojich velmi blizkych kamaratkach, z ktorej jednej test potvrdil az 15 dni po termine ms a jednej tiez az niekolko dni po tom,ako mala dostat ms, a tie predtym negativne. U kazdej zeny inak stupa ten hormon, podla toho,kedy sa babo uhniezdi a tak... Mne ani tie ovu testy neukazali 100% ovulaciu,ale dr na uzv mi videl krasny folik a aj to mi potvrdil,ze normalne praskol...

katkarv
19. apr 2011

@lucka_220809 ked som bola minuly rok dvakrat tehu ta mi ukazal rapidclear 10jednotkovy v 11den po ovu a teraz som 12den a dnes som otestla a nic,navyse bazalku mam uz druhy den len 36,6t a mala by byt aspon 36,8t takze uz len cakam a nedufam.