icon

A mrcha zase prišla

bibinkasestka
19. mar 2011

☹ uz tolko sa snazime s priatelom o babo ze som zufala.....
teraz este ako naschval mi tie hnusne kramy zacali spinenim....co sami predtym nestalo....to bolo naschvallll.......:(
uz som si myslela ze je to tehu spinenie,,,,, a nic.... tie hnusne kramy prisli a este aj s vysmechom.....:( tak mi to pripada
baby co mam robit??????????????
mam 26 a som na pokraji :((((( fnuk

lucka_220809
20. apr 2011

@nera123 to chapem,ze nechces testit, ked nemas este pocit,ze je preco.. ja som neviem preco myslela,ze uz ti meska dlhsie...
No aj ja som uz strasne zvedava.. dam vediet,ked budem mudrejsia 🙂 Zatial sa neodvazujem ani velmi sa tomu podavat ... ale joj,tak rada by som bola... 🙂 🙂 Zajtra rano testnem ked mrska neodje 😉

denda29
20. apr 2011

@nera123 no ja zvyknem mat skoro stale pravdu 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

denda29
20. apr 2011

@lucka_220809 Tak citam ze mrska este nedorazila. 😀 To som rada. Teraz musim utekat pre Karoli a potom sa ti ozvem. Paaaaaa zatial

lucka_220809
20. apr 2011

@denda29 😉 uz som ti odpisala aj na IP... bezkaj pre malu a uzi si dnik!!! 😉

nera123
20. apr 2011

@lucka_220809 no v podstate mala doraziť už pred dvoma troma dňami a väčšinou mi chodí načas, ale zase som mala veľa stresu, tak preto ostávam pokojná....no ale brucho ma bolí teda riadne a čudne...to keď dorazí, bude asi poriadna mršisko 🙂...ty mávaš pravidelné cykly?...tak som zvedavá na teba, už aby bolo zajtra 🙂

lucka_220809
20. apr 2011

@nera123 ja mavam dost pravidelne,vlastne uplne 🙂 mavam vacsinou 28-dnove cykly, t.j. ms dostavam tak 29.den doobeda (vraj takto sa to spravne pocita).. takze tych 28-29 den dostanem vzdy.. Teraz som ale aj ja mam abnormalnu zataz a stres,ale mne sa toto nikdy na ms neodrazilo... Tak uvidime...faaakt som z toho uz uplne nahopkana, len sa bojim,ze ak tu ms dostanem,tak sa z toho tu potom rozlozim od tolkeho ocakavania... to radsej nech mrcha chodi vcas a nenapina takto 😀 ... teraz uz ani nemam pocit, ze by mala prist inak.. celkom ma to preslo. Neboli ma skoro nic, vcera mi bolo uplne poriadne predkramovo, dnes som len unavena ako sisi,ze zyvam tu kazdu polminutu asi... .🙂))

nera123
20. apr 2011

@lucka_220809 hehe 🙂 tak uvidíš zajtra..aspoň budeš vedieť, na čom si, keď sa testneš...hneď potom napíš. a áno, tak sa počíta cyklus, že ten 1. deň mršky sa už do ďalšieho ráta..ja už viem, na čom som...práve som to dostala, ale neva..mám pocit, že keď to bude mať prísť, tak to príde (možno bud. mesiac 😀)...ja som hlavne rada, že si už nedávame až taký pozor..pomaly si na tú možnosť zvykáme a stotožňujeme sa s ňou. a mám aspoň takú nádej 🙂 my sme vyskúšali ešte len prvý mesiac a vám ostatným, čo sa už dlhšie snažíte by som to veľmi veľmi želala..a s tou mrchou máš pravdu..nech aspoň nemešká, lebo nevie, čo všetko sa deje potom v tých našich hlavách 😀

lucka_220809
20. apr 2011

@nera123 no veru, neri.. teraz by som uz bola normalne uplne sklamana, ovela viac ako by som bola napr vcera..ale tak zvladne sa, nech to uz bude akokolvek. ked aj teraz babo nebude, bude neskor 🙂 Pockame si... len bola by to teda krasna velka zmena - vediet,ze take nieco nam uz prichadza do zivota-novy cloviecik. Ani si to neviem este predstavit 🙂 ..tak ale nejdem o tom uz basnit tolko, nech to nie je uplne trapne,ked ta mrcha nahodou dorazi a budem musiet napisat,ze nist z toho 🙂)

nera123
21. apr 2011

@lucka_220809 luci, no ako? nebola som tu dlhšie..testla si sa?..daj vedieť, som na teba zvedavá 🙂

lucsyia
21. apr 2011

nuž,tak mrcha dnes prekvapila o týždeň skor ako mala prísť ☹ ....trošku som sklamaná (trošku viac) ale asi to tak má byť 🙂
tak budeme snažilkovať dalej....raz to výsť predsa musí 🙂

nera123
21. apr 2011

@lucsyia no úplne ťa chápem, sklamaná som bola aj ja, ale ako hovoríš, asi to tak má byť 🙂 ale neva, raz to určite vyjde a treba myslieť pozitívne 🙂 ..

lucka_220809
22. apr 2011

@nera123 ahoj.. ano, vcera rano som sa testla a potom vecer prisla ms, takze babo nie ani tento mesiac :-/ Tak som ani nemala naladu pisat vcera, bola som fakt sklamana...
Tak snad cez sviatky sa nakopnem zas a budem ok... Mala som tiez stresy a vsetko, a navyse ovu som mala az 17 DC, tak mozno preto sa mi aj ms posunula. Tak tak ... ale nejdem deptit 🙂
Krasne sviatky ti zelam aj vsetkym!!!!
L.

nera123
22. apr 2011

@lucka_220809 jasné, nedepti 🙂..aj ja som bola sklamaná, ale už zase myslím dopredu 🙂 krásne sviatky aj tebe, aj všetkým tiež želám...veľa vodičky dievčence, aby sme boli zdravé a krásne 😉

katkarv
22. apr 2011

@lucka_220809 ani mne sa tento mesiac nepodarilo ☹ ,chapem ze si sklamana,aj ja som hotova a to my vcera syn ohlasil ze susedia cakaju babo. ☹ Taku depku som dostala len som sedela a cumela do blba.Ak ich coskoro nedobehneme este aj toto ma bude stvat vidiet ju ako jej rastie brusko.Nezavidim im,nech maju ale je to nespravodlive ze my tak velmi chceme a nemame

lucka_220809
22. apr 2011

@katkarv to ma mrzi,ze sa ti nepostastilo tiez. Ja sa ale snazim to uplne z ineho konca radsej brat. Vyhnut sa depkam a stresu z toho,ze ini maju a my nie... vobec sa chcem vyhnut tomu vlastnemu "onalepkovaniu",ze sa nam "nedari". Podari sa,ked pride cas, verim,ze sme zdravi a tak lepsie je byt ok aj vnutorne... takze sa chcem trosku menej na to fixovat,trosku viac si vychutnavat to,co je. Samej mi je to tazko v niektorych chvilkach,ale verim,ze je to to najlepsie, co pre seba a pre nas a aj pre buduce babatko mozem spravit,verit,ze pride a tesit sa uz teraz z toho 🙂..snad sa mi to bude darit,zelam to i tebe!

martina172
23. apr 2011

@bibinkasestka
Ahoj.... my sa s priateľom snažíme dva roky. Po roku a pol sme to začali riešiť a priateľ šiel na spermiogram a ja som absolvovala ostatné testy. Zistilo sa, že priateľ má totálne nepohyblivé spermie a navyše málo no a mne zistili zvýšený hormón štítnej žľazy, čo otehotenie tiež veľmi nepodporuje. Odporučili nás do centra umelej reprodukcie a aj sme tam šli. Dohodli postup a aha... včera som si našla ráno dve čiaročky.. Čiže ja začínam veriť v to, že keď na to človek prestane myslieť, podarí sa. Lebo aj ja, aj polovička sme sa už akosi spoliehali na to, že nám pomôžu lekári a neriešili sme pokaždom milovaní, že či sa to teraz už podarilo, alebo ešte nie.. 🙂 Držím palce...

lucinka289
28. apr 2011

Ahojte kocky...chcem sa pytat ci by mi nevedel niekto poradit...mam taky problem,s priatelom sa uz viac ako pol roka snazime o babo a nejak to nejde...neviem teraz som myslela naozaj ze uz bude nieco a zas som dostala ale inak ako obvykle...normalne mam v nedelu dostat a dnes je stvrtok..mam bolesti ale mz je slaby...prsia sa mi zvacsili omnoho viac ako inokedy a tiez su velmi precitlivele...bojim sa ze nemozem mat deti...v mladom veku som bola na potrate mala som 16 teraz je mi pomaly23..uzivala som antikoncepciu4roky aj lindaxu a meridiu na chudnutie a rozne hnusobstva len aby som schudla nejake kilo...teraz mam strach ci to posobi nejako na mna...lebo mama mi vzdy nadavala co uzivam ze len aby som mohla mat deti potom a teraz chcem a neviem co sa deje...moze byt chyba aj v partnerovi???velmi vela fajci...neviem co mam robit...dnes si idem kupit test a uvidim co ukaze...ale asi musim este par dni pockat.... 😨 😨 😨 😨 nevie mi niekto poradit???

sunday1
28. apr 2011

@lucinka289 Najprv si kúp citlivý test (10 IU) a potom sa uvidí.

mamartinka
28. apr 2011

@lucinka289 Ja neviem ale co popisujes moze ist aj o tehu.Ved skus test a uvidis 😉 Drzim palce nech najdes // 😉

denda29
28. apr 2011

@lucinka289 Ja si tiez myslim ze by si mala testnut ale kup ten najcitlivejsi. Držím place aby si nasla // 😉

nera123
19. máj 2011

baby, ako sa máte??...ja som zase pred ms a už len čakám a čakám... 🙄 zajtra al.pozajtra by sa mala dovaliť v plnej kráse 😖 .. ako pokračujete v snažilkovaní?

katkarv
20. máj 2011

@nera123 no ja mam uz zase mrchu,uz piatu od kyretu ☹ Dufam ze tebe nedojde,daj vediet potom

nera123
20. máj 2011

@katkarv neboj, katka, ešte sa nesnažíte tak dlho...a meriaš si aj bazálku?? no cítim, že "pani" prichádza..zajtra najneskôr, ale tiež by som bola radšej, keby nič..ach jo...som si povedala, že to nechám na náhodu, ale nie je to až také jednoduché 😖

katkarv
20. máj 2011

@nera123 meriam,aj uctihodne ovu bolesti mavam ☹ V decembri 2009 sa nam podarilo na prvy sup,ale bol vo missed,cistili ma vo februari a potom sa nam zadarilo az v oktobri a v decembri bol zas kyret.Myslela som ze hned otehotniem,ani mrchu sme nechceli pockat a uz je piata a nic ☹ To sa asi neda nechat na nahodu a nemysliet na to ako to mnohe pisu,bud klamu alebo ich fakt obdivujem ak na to mohli nemysliet

nera123
20. máj 2011

@katkarv aj ja si myslím, že sa na to nedá nemyslieť 🙂..len sa s tým musíš vedieť vyrovnať...a aj dopredu vyrovnať, že to možno bude nejaký čas trvať a myslieť len na to, aké to bude krásne, keď to príde...buď rada, že si zdravá...mrška je pravidelná..takže raz to vyjde...užívaj si už len pocit, že sa vôbec o bábatko môžete snažiť 😉 takže teraz keď skončí "mrochta" ide sa zase na vec 😀 😲 ...ja už tak divne špiním...tak buď mi začne už do večera alebo si na ňu počkám do zajtra 😠

katkarv
20. máj 2011

@nera123 no ja som si 4dni pred ms urobila test a svina bol po 2minutach bol pozit.to bolo radosti!ale na druhy den rano mi klesla bazalka tak som urobila dalsi a ten bol negat.O to je mi teraz horsie ze ten sprosty test bol pozit. a my sme sa uz vytesovali.

mamartinka
20. máj 2011

Caute baby.Nepozerate niektora na STV1 prave ide piknik klub.Budu tam hovorit o tehotenstve.O paroch ktorym sa nedari otehu.Ktora chcete a mate moznost kuk piknik klub Aj o umelom oplodneni tam bude.

nera123
21. máj 2011

@katkarv a aký test si si to robila? (myslím ten, čo vyšiel pozitívny)...to je hrozné..si musela byť veľmi sklamaná, ale hlavu hore 🙂 ďalší mesiac pred tebou.. 😉 mne dorazila mrcha dnes 😒

katkarv
21. máj 2011

@nera123 bol to Gravitest citlivost 12,5 a potom mamatest citlivost 10.Mne uz prestava mrcha a z cyklu na cyklus je slabsia a kratsia,musim skocit k dokimu ze co sa deje.

nera123
21. máj 2011

@katkarv hmm..no dobre vedieť...no asi by si mala skočiť k dokimu, ak sa ti to nezdá...aj keby to nič nie je, budeš pokojnejšia..už ma to dostávanie mrchy nebaví.. 😖 ..už by som veľmi chcela zmenu 🙂 ..ale čo už...asi to takto má zatiaľ byť 😒