A mrcha zase prišla
☹ uz tolko sa snazime s priatelom o babo ze som zufala.....
teraz este ako naschval mi tie hnusne kramy zacali spinenim....co sami predtym nestalo....to bolo naschvallll.......:(
uz som si myslela ze je to tehu spinenie,,,,, a nic.... tie hnusne kramy prisli a este aj s vysmechom.....:( tak mi to pripada
baby co mam robit??????????????
mam 26 a som na pokraji :((((( fnuk
Ahojte,prepáčte že Vás zase otravujem.Menštruácia bola načas,rovnaká ako vždy a tehotenský test bol 21 dní od tej situácie umytia ejakulátu pod sprchou negatívny.Mám si urobiť ešte jeden test alebo už je to 100%,že tehotná nie som?Zajtra je to 26 dní,ta si mám pre istotu urobiť ešte jeden test?Ďakujem
ivulik211 : no ja som si urobila test 21 dní a dnes 26 dní od tej situácie a vyšli negatívne.Len sa chcem ešte opýtať skúsených žien,ktoré testovali,ak si žena urobí 30 dní od styku test už jej jasne ukáže či je alebo nie je tehotná alebo by to ešte ukázať nemuselo?
@lulucinka áno už by ti to ukázalo. nestresuj, nestrachuj sa. nie si tehotná. kludne môžeš isť aj na gyndu ale povedia ti to isté.
a vôbec nechcem byť zlá, veď každá (alebo skoro každá) sme si prešli aj strachom keď sme nechceli otehotnieť a tak.. ale je dobré keď žena vie ako jej telo funguje, keď vie ako dochádza k oplodneniu. Je dôležité naštudovať si odbornú literatúru a zbytočne nečítať, resp. nespoliehať sa na názory rôznych žien na rôznych fórach. chráň sa sama antikoncepciou, používajte prezervatív a všeetko bude ok. Jáááj ale poučujem čo?? prepáč veď určite vieš čo máš robiť 🙂
ivulik211 : HA uzivam,len v ten mesiac som brala tak hocijako,tak neviem ci bola zachovana 100% ochrana.Ved to,ze niekedy tu zeny pisu take zavadzajuce veci,ze potom clovek nevie co si ma mysliet.Ak pride normalne aj druha menstruacia nie je dovod chodit ku gynekologicke alebo ano?
@lulucinka no jasné chapem že môžeš byť vyplašená, su tu skôr ženy ktoré chcú bábätko takže dúfajú do poslednej chvílky ze tehotné sú. Myslím že vôbec nemusíš isť k dr. ak tak len pre pokoj tvojej duše. a ked príde normalne dalsia tak uz vôbec nie. hlavne sa nestresuj další mesiac či to dostaneš a normalne funguj. lebo tak ako si to popísala, otehotnieť nemôžeš.
ale už sme mimo témy tak späť k tej našej. Kde ste všetky?
tak dievčence nechcem predbiehať veľmi, lebo je to ešte skoro, ale mrcha nikde už dva dni a 6 testov pozitívnych 🙂 dnes ráno bola čiarka dokonca už len o niečo slabšia ako kontrolná, takže asi sa podarilo 🙂 včera som bola u lekára, ale videl len miesto s prekrvenou sliznicou, lebo že ešte je skoro a o dva týždne mám prísť na utz., kúpenú mám kyselinu listovú, tak držte palce 😉
@ivulik211 ahoj 🙂...mala som a dosť...preto som si vlastne začala robiť testy ešte pred mrchou..prsia som mala citlivé už 12 dní pred očakávanou mrchou (u mňa podozrivé, lebo mi to začína tak týždeň pred), zápcha, nespavosť (len som sa prehadzovala a až nad ránom som zaspala), výtok a bolesti krížov a podbruška..také výraznejšie..trošku som tušila už, čo sa deje 😉 a hlavne, ked som vedela, že sme išli tento mesiac na ostro cez plodné dni 😀 tak držím palce každej, aby sa rýchlo podarilo zamiešať 🙂 😉
@tomika Ahoj, chcela by som sa opytat na taku chulostivu vec. Ako si vedela,ze si prisla o babatko? Ja som v 5.tom tyzdni a obcas mam strasne silne krce v bruchu ako pri menstruacii.Strasne sa bojim...snazili sme sa 9 mesiacov a teraz to konecne vyslo,nechcem o drobceka prist. dakujem za odpoved
@darksky
Prepac, ze som sa Ti sem "vtesnala", ale chcem Ti napisat, ze krce v podbrusku Ta nemusia strasit. Ja som si ich v prvom tehotenstve uzila!!! Hlavne v noci a trvali niekolko minut. Vysvetlili mi, ze sa natahuju ligamenta maternice (vnutrobrusne zavesy maternice), ktorymi je spojena s inymi vnutrobrusnymi orgamni. Moje druhe tehotenstvo skoncilo zle a prisla som na to tak, ze som zacala spinit okolo 9tt a v desiatom som mala prist na odbery a poradnu. Tak som isla hned a nebolo dobre. Podstupila som kyretaz. Ale ani spinenie nemusi hned znamenat neuspesnu tehotnost. Je to velmi individualne. Tak vela stastia, uspesne tehulkovanie Ti prajem!!!!
@darksky ahoj,to bolo tak,že ked som zystila že som tehu,cca v 4tyždni,išla som k dr,všetko bolo ok.O dva dni som mala hnedy vytok,zlakla som sa,išla som zase k dr a povedala že všetko je ok,plodik ešte aj rástol 1mm 🙂 .O 4tyždne som zase išla na kontrolu,a už bolo odumreté,nevyvijalo sa to-missedabortion-sa tomu hovori.Ze treba vyčistit maternicu-ešte povedala že počkáme 1tyždeň.Neviem načo,ale čakali sme 1tyždeň,nič sa nezmenilo,ani som nekrvácala,to som bola v 8-9tyždni ked urobili kyretaž.Ale noboj sa, tu ako piše @odrik nemysli hned na to zlé.Ked som bola so synom tehu,v 8tyždni som začala velmi silno krvácať,už som plakala že som prišla a bábetko.Hned sme išli do nemocnice,a plod tam bol-neporušeny,bola som tyžden v nemocnici,a všetko dolo ok.Neviem od čoho to krvácanie bolo.A ešte aj v 23tyždni,ale bábetko bolo ok.
@tomika
Ahoj, ja vobec nemyslim na zle. Este to tak! Ja som velky optimista 🙂!!! Praveze pisem, ze krce nie su problem. Prve tehotenstvo ma krce sprevadzali a nic zle sa nestalo! Mam zdraveho a krasneho syna. Moje druhe tehotenstvo skoncilo MA, presne ako u Teba. Nemam pocit, ze som vyjadrila nejake obavy, len som opisala moje dve tehotenstva 🙂. A to Tvoje krvacanie mohlo byt mozno malou krvnou zrazeninkou alebo mozno oslabenou cievkou. Kto vie? Tesim sa, ze vsetko dobre dopadlo!!! 🙂 krasny den Ti prajem!!!
@tomika
Jasne, ja som to tiez nejako celkom spravne neprecitala🙂!!! To nebolo pre mna, prepac. Len kedze tam bol odkaz na moje meno, mne to vyznacilo, ze ma spominas, tak som automaticky precitala tu cast, ktora zacala odrik.... Ale Ty si ma tam len spomenula. 🙂 male nedorozumenie. Ja teraz po potrate cakam uz 43 dni na mrsku a nic. Asi budem musiet zajst k lekarovi. Tak krasny dnik!!!
@darksky
Budem na Teba mysliet, neboj, vsetko bude v poriadku!!! 🙂 mna pre pokoj duse dali na par dni do nemocnice, tam krce trvali este par dni a samo, uplne spontanne to preslo. Ja som sice mala aj ine komplikacie, ale krce tak ako prisli, tak aj odisli. Takze ziadne stresy, nie je dovod!!! Drzim Ti palceky, hladkaj brusko, ten najkrajsi dar na tomto svete to vsetko citi a vie, ako ho mooooc lubis!!!
@odrik Si velmi zlata, takato podpora velmi pomaha. Dnes sme boli u lekara a povedal,ze je vsetko v poriadku. Aj som prvu fotku z ultrazvuku dostala. Taka mala bodka na karticke a ja som z toho mala neuveritelny zazitok....strasne sa tesim 🙂 Dufam,ze sa ti to tiez podari, aj ked s teba tvoj drobcek uz spravil najstastnejsiu mamu na svete ;)
@darksky
Nedakuj, vobec nie je za co! Velmi sa tesim, ze je vsetko v poriadku a mozes pokojne a stastne spinkat!!! Ano, moj 11 rocny drobcek🙂 ma naozaj spravil, a nadalej robi, tou najstastnejsou mamou na svete!!! Ja to uzasny chlapec!!! A ja si to denne uvedomujem a nesmierne vazim!!! A dakujem tomu Panovi tam hore za neho!!! A snad sa mi este raz podari zazit ten zazrak, a ak nie, som vdacna za to, co mam!!! A Tebe zo srdiecka prajem vela stastia! A tiez vsetkym snazilkam a tehulkam a maminkam!!!

@nera123 Ďakujem 🙂 no veď ani ja nepanikárim, je ale super pokecať s niekym kto to cíti rovnako. verím že táto téma bude "plodná" 😀