A mrcha zase prišla
☹ uz tolko sa snazime s priatelom o babo ze som zufala.....
teraz este ako naschval mi tie hnusne kramy zacali spinenim....co sami predtym nestalo....to bolo naschvallll.......:(
uz som si myslela ze je to tehu spinenie,,,,, a nic.... tie hnusne kramy prisli a este aj s vysmechom.....:( tak mi to pripada
baby co mam robit??????????????
mam 26 a som na pokraji :((((( fnuk
@lucka_220809 mala pomoc neuskodi, ale vsetkeho vela skodi. pocula som o vela pripadoch ked uz stratili nadej a ked sa na to vykaslali, psychicky sa uvolnili, tak sa zadarilo. a to aj po niekolkych rokoch, takze urcite na tom nieco bude 🙂 . my tiez len od decembra a tiez som cakala ze to bude hned, ako pri prvom 😅 . ale je pravda, ze vtedy mi to bolo jedno a teraz mi to jedno nie je.....
@lucka_220809 Ahoj. takze dneskajsi vedrdikt dr. nastala ovulacia 🙂 a mame sa vecer snazit. tak dufam ze to dobre dopadne 🙂 .
@denda29 no to je uz ake super! tak to drzim palce... pojdes si to potom dat aj pozret, ci sa ujalo? Alebo budes cakat do konca cyklu,ci pride ms alebo nie?
@lucka_220809 budeme cakat do MS. Dr. povedal mam mu zavolat ci prisla mrcha alebo nie. Tak uz len cakat nam ostava. A to je to najhorsie ale hadam teraz sa to vyplati. uvidime
@denda29 no veru, presne ako vravis.. mne tych posledych par dni pred ms trva vzdy najdlhsie... plodne mi prebehnu len taky fukot 😀
Tak silno drzim palce, nech si dnes vychutnate snazilkovanie a nech to ma ten najkrajsi efekt 😉
Ja sa dnes trepem na tu sluzobku... ☹ ... este ze mam ms a nemusim tomu obetovat ziaden plodny den 😎
@lucka_220809 no budeme. Dnes mam toklo roboty ze ma asi porazi. A kedy ides na sluzobku?
@danula.ch ved to ze clovek si to nenaplanuje 🙂 ale tak treba byt trpezlivy... pockame si,ked to tak ma byt... 🙂
@denda29 na sluzobku ficim okolo obeda - 1nej-pol druhej ... stale tak trosku dufam,ze sa budem vracat este dnes vecer a nie az zajtra vecer... zalezi,ako sa co podari vybavit...
Roboty mam tiez teraz tolko,ze aj bez sluzobky neviem co skor ☹ .. strasne by mi bodlo par dni volna, ale skor ako v maji to veru nebude
@lucka_220809 No tak to ti nazavidím. Ja mam zajtra konecne volno a aj v nedelu 🙂
@denda29 joj tak si uzi vikend.. iste budes mat dobru naladu, ked uz to cele tak pozitivne vyzera a budes sa mat snad na co tesit 🙂 Tak sa drz.. 😉 pa pa zatial, ja o chvilu uz vyrazam..
@lucka_220809 ja som spokojna hlavne ze som v poriadku a ovulujem 🙂 . prijemnu cestu
@nera123 🙂 ja si uz moc pravdupovediac ani nepamätam bolo to pred 9rokmi. Ale mala som myslim normalne pretoze nic podozrive som si nevsimla. dosla Ms a odisla 2krat a potom nic. A bola som mlada cize som to nejak neriesila ci mam alebo nemam normalnu MS 🙂 . ale zle mi vôbec nebolo ani prsia ma neboleli cize absolutne som bol OK. Vlasntne cele tehotnstvo mi nic nebolo ale zato pôrod som mala dost komplikovany. a malá ma kopala aj za troch 🙂
práve, že my sme sa ešte nezačali...síce máme len prerušovaný keksík a chcela by som už baby, stále nič..posl rok študujem a plánujeme bytík a bolo by dobré, aby som ešte odpracovala aspoň tých 270 hodín (aby som mala nárok na normálnu materskú)...no mám 25 a veľmi cítim, že by som už chcela...prišlo to tak znenazdania ten pocit a neviem si pomôcť 😒 ..neboj...rok je normálna doba na snaženie a keď už máte jedno bábo, ste určite zdraví, tak to chce len čas a trpezlivosť 😉 určite to v najbližšej dobe vyjde..a pozerám, že si práve vo fáze snaženia, takže si len pekne užívajte nežnosti a nemysli na to veľmi..mám šiesty zmysel a myslím, že sa ti to zakrátko podarí 🙂
dufammmmmmmmm ze mrcha uz tento mesiac nepríííde 🙂 🙂
@denda29 nech veru nepride 🙂 .... ja zas zacinam mat riadne materinske zachvaty... aby som to zahnala, vypekam cely vecer 😀 ...najradsej by som si vypla mozog na ten mesiac.. Ahh,baby...
@lucka_220809 velmi dobre poznam ten pocit....
@lucka_220809 no tie zachvaty uz zacinam mat aj ja 🙂 . Strasne dlha doba do MS kym vlastne zistim ze to snazilkovanie ci vyslo alebo nie. A co dobre si vypekala ?? 🙂
@denda29 no ta cast mesiaca je najdlshia vzdy... to cakanie... ale mozno zistis aj skor 😉 uvidis ako sa budes citit.
Piekla som taky rychly ovocny kolac, taka lahka piskota s pudingom.. a pizzove kolaciky z listkoveho cesta.. velmi jednoduche tiez a su super 🙂)
@lucka_220809 pizzove kolaciky z listkoveho cesta robievam aj ja 🙂 su vyyyborneeee 😉
@lucka_220809 no nedvam tomu velku nadej teraz. aj BT mam tento mesiac nejaku zvlastnu. skace hore dole. 😅
aj som vcera piekla mafiny 🙂
@denda29 no ja som si teraz len zacala merat BT prvy mesiac... zatial som len pocas ms vlastne, tak mam tiez take ze skace to trosku.. no sak uvidime,co to bude... este aj teraz ta zmena casu do toho, to podla mna tiez celkom narobi v tom sarapatu...
Inak aj v praci zacinam mat taku hektiku,ktora sa uz len bude nasledujuce 3-4 tyzdne stupnovat.. ze sa vobec netesim z toho a asi na babo nebudem ani s nadejou mysliet... pri tomto strese sa asi ani omylom nezadari ☹
@lucka_220809 ja tiez nedokazem mysliet na nic iny. ale nejak sa budem musiet zamestnat lebo trafíííí slak 🙂
@denda29 no ja teraz vlastne aj musim...mam ozaj teraz toho najviac z celeho roka... Tak budem potom aspon dufat, ze ked sa mi polavi toto vsetko,tak budu na to lepsie podmienky... nie ze by som sa teraz aj napriek nesla snazit, to sa teda idem :D ked uz beriem aj ten femigard... fakt som zvedava, ci sa mi daco zmeni pocas toho cyklu pri tom...

@danula.ch my skusame cca 4 mesiace...tak od decembra,co je este ok, ale asi ako kazda zena som cakala,ze to bude hned 😀 .. a kedze to nebolo,tak teraz chcem tomu pomoct aspon ako sa da ... zacala som si teraz merat BT, beriem ten femibion a teraz skusam aj ten femigard.. aj ked celkovo je to mozno naozaj cele o vnutornom rozpolozeni a takej psychickej pohode..