icon

A zase ďalšie sklamanie - žiadne dve čiarky

luciagdt86
14. feb 2014

Zažívate aj vy každý mesiac to isté? Čakáte na tie dve čarovné //? Aj ja.... minulý rok v máji som mala MMT a odvtedy sa už druhýkrát nepodarilo.. ☹ Každý hovorí, že sa nemám báť, že to príde... Ale kedy??? Ja chcem UŽ!!!!! ☹

Strana
z4
erka77
7. jún 2014

Ahojte baby ,chcem sa spýtať v stredu som zvracala,prehnalo ma ,boleli ma prsia dokonca aj kvapku mlieka som z nich vytlačila som pred ms asi 3 dni ,nevydržala som a spravila som si test bohužial negatívny môžem byť aj napriek tomu tehotná?poradte prosím

luciagdt86
autor
7. jún 2014

@misicka2207 Ďakujem mojko, za krásne a povzbudivé slová. Kiežby si tak mala pravdu. Ale verím, že keď sa nám touž raz podarilo ,tak snáď aj druhý krát. Tiež sme prešli kadečím a už som prestala aj dúfať. Akurát, že som pri prvom mimomaternicovom tehotenstve prišla o jeden vajíčkovod, takže naše šance sa znížili o polovicu,,, Ale to nič... trpezlivo čakáme... verím, že aj ja sa dočkám tej druhej čiarky. 🙂

misicka2207
7. jún 2014

@luciagdt86 dockas jasne ze dockas treba verit a my budeme drzkat vsetkych 20 prstekov aby to vyslo 🙂 🙂

jalito
10. jún 2014

@erka77 Kvapku mlieka z prsníka? Pričom nekojíš? Prepáč, možem vedieť, čo si si s prsiami robila?

luciagdt86
autor
12. jún 2014

@misicka2207 Ďakujem veľmi pekne... 🙂 Verím, že to príde... 🙂

erka77
15. jún 2014

@jalito prepáč pred rokom som kojila a pred dvoma mesiacmi som potratila takže s prsiami som nič nerobila vždy ked som otehotneôla som si kvapku mlieka našla niesom prvorodička ani 18cka viem o čom píšem prepáč

kattu2
23. jún 2014

Ahojte, predam gel Conceive plus za 12 EUR, povodna cena 22 EUR, nie je ani raz pouzity a caj Ludmily Mojzisovej za 3 EURa z povodnej ceny 7 EUR, je z neho minutych asi 6 cajovych lyziciek. Nam uz netreba 🙂 Odber v BA, info sprava ;)

gabuska7
12. nov 2014

@hviezdicka111 presne ako ja. clovek si uz v nadeji, ze by sa mohlo zadarit, dokaze vsugerovat take veci... ach, clovek ked je zufaly,... ale tu uz naozaj funguje zakon schvalnosti asi. cim viac tu na MK citam Vase skusenosti, tym viac som o tom presvedcena, ze je to tak. ale keby sa tak clovek dokazal nad to aspon kusok povzniest a mysliet na nieco ine. ale tazke to je, ked je to najvacsim snom zeny pocat zdrave babatko. casto sa zamyslam nad tym, ze sakra, preco to je taka veda??? preco, ak su obaja partneri zdravi, je kazdy mesiac sanca na pocatie len 25 percent? to je strasne malo, ze?

danusa21
13. nov 2014

Ahojte, ja sa potrebujem vyzalovat :( Dnes rano som testla ( den ocakavanej MS- 35dc) a ziadne 2 ciarky. S manzelom sa nesnazime, ale mame nechraneny sex a vraj mu parkrat uslo. Nic by nebolo, keby sa mi nezacali snivat tie hlupe sny o tehotenstve... Tak zacalo aj sebapozorovanie a citanie na forach zaroven s priznakmi, ktore boli samozrejme len jedno- alebo dvojdnove az na bolest podbruska. To mam uz od 3.11., vtedy sa mi zacalo aj snivat. Som v zahranici a na gyndu vas tu neposlu, prinajlepsom odporucia pockat alebo nasadit paracetamol. Zrejme u mna ide len o prechladenie alebo cystu. Napriek vsetkemu to vyrazne podkopalo moje sebavedomie, kedze ma moje telo a moja psychika tak oklamala... :(
Nedavam si nadeje na neskorsie testovanie, lebo rpi prvom dietati mi ciarky v takomto case boli viditelne vidno. A ked mi vysiel test negativne, tak to aj bola pravda.
Vsetky snazilky, klobuk dole, ze to dokazete prezivat mesiac co mesiac.

Strana
z4