icon

Aká je šanca otehotnieť mimo ovulácie?

4. jún 2026

Ahojte o bábätko sa nejak extra nesnažíme ale keby sa podarí boli by sme veľmi radi.
Aká šanca je otehotnieť mimo ovulácie? Posledné ms 11.5-15.5 tento mesiac má prísť 11teho / styk predvčerom a včera.

anonym_b1a000
4. jún 2026

No takto, otehotniet mimo ovulacie sa neda, lenze nikdy nevies (pokial to nesledujes), kedy ju naozaj mas. Ale ak mas cyklus cca 28-30 dnovy, tak tesne pred MS je neplodne obdobie. My sme sex mavali po potvrdenej ovulacii uplne bez ochrany a nikdy som z toho neotehotnela. Po MS je to do ovulacie mozne, lebo ovu sa vie posunut, na skor, neskor,...mam deti z posunutej ovu na skor a manzel ma ocividne veeeelmi zivotaschopne spermie, minimalne 5 dni vedia prezit a pockat na vajicko😅. Prave som v 28tt,, otehotnela som zo styku 5-7 dni od ovulacie (pred). Po ovulacii mas uz vajicko odumrete, tam je sanca uz nizka, az ziadna. Ked si si samozrejme, ovulaciou ista.

anonym_44296c
4. jún 2026

neexistje sanca otehotniet mimo ovulacie

anonym_041898
4. jún 2026

ked uz mas dostat menzes tak sa neda otehotniet, vajicko po ovulacii veľmi rychlo zanika

anonym_a8d4ec
4. jún 2026

Zenske telo tak nevyspitatelne, ze v podstate mozes otehotniet kedykolvek. Samozrejme, ze mimo ovulacie nie, ale problem moze byt v tom, ze nikdy nevies presne, co sa v tvojom tele odohrava. Posunuta ovulacia, skora ovulacia, otehotnenie pocas menstruacie, dvojvajecne dvojicky - to vsetko su dokazy, ze telo nemusi fungovat podla pravidiel. Telo je vystavene bezne takym vykyvom, ze aj doteraz presne fungujuci system zlyha. Ked je nechraneny styk, tak je vzdy moznost tehotenstva. Jedine 100% moznost ako neotehotniet je nemat styk.

anonym_a673a5
4. jún 2026

@anonym_autor Ziadna. Otehotniet sa da len pocas ovulacie. To ale neznamena ze styk musi byt presne v den ovulacie, kedze spermie maju schopnost prezit dlhsie vo vnutri zeny. Takze kludne styk moze byt 3-4 dni pred samotnou ovulaciou, prip. 1-2 dni po. Cize v rozpatí tohto ovulacneho cca tyzdna k otehotneniu moze prist. Podstatné ale je, ako to bolo uz spominane, ze nie vzdy je jasne kedy ovulacia bola/nebola, byva totiz velakrat posunuta z xy dovodov, takze nie vzdy je to podla pravidla ze na cca14 den od poslednej menst. Niekedy o 10 dni pride niekedy meska. Idealne vediet to odhadnut podla hlienu, ked zaciny byt vodnaty. Tak vtedy viac menej isto prebieha ovulacia. Ale to Ti velmi nepomoze, lebo dopredu nevies ktorý den presne takyto hlien bude.

fok
4. jún 2026

@anonym_autor k otehotneniu je potrebná ovulacia.
Otázka je skôr kedy prebehla 🙂

any_soj
8. jún 2026
@anonym_041898

ked uz mas dostat menzes tak sa neda otehotniet, vajicko po ovulacii veľmi rychlo zanika

@anonym_041898 myslím, že ona netuší, kedy a či mala ovuláciu. Čiže kľudne môže otehotnieť aj teraz - ak sa ovulácia z nejakého dôvodu oddialila a ešte len príde, a potom samozrejme menštruácia až o ďalších cca 14 dní...

anonym_598056
15. jún 2026
@anonym_041898

@anonym_041898 Ja som otehotnela tesne pred ms.. A viem to na 100%, ze to bolo vtedy..

anonym_598056
15. jún 2026

@anonym_autor mimo ovulacie neotehotnies.

fok
16. jún 2026
@anonym_598056

@anonym_041898 Ja som otehotnela tesne pred ms.. A viem to na 100%, ze to bolo vtedy..

@anonym_598056 takze ste vtedy mali ovulaciu ;)

anonym_b62743
16. jún 2026
@anonym_598056

@anonym_598056 takže sa ti posunula ovulácia, neotehotnela si tesne pred reálnou ms. Keby neotehotnieš, tak sa ti ms posunie.

anonym_598056
16. jún 2026
@fok

@anonym_598056 takze ste vtedy mali ovulaciu ;)

@fok Ano, samozrejme, mala som ju tesne pred menzesom. Ja som mala rozhadzany cyklus, loposuvany noredisteronom, nepravidelny, cize tam zistit, kedy je ovulacia bolo skor nemozne, takze nejak tak vznikol neplanovane syn 🙂.. a aj to sedi s terminom porodu, to pocatie tesne pred ms, ktora bola.ina, slaba a konecne bezbolestna. A dalsia uz neprisla

anonym_598056
16. jún 2026
@anonym_b62743

@anonym_598056 takže sa ti posunula ovulácia, neotehotnela si tesne pred reálnou ms. Keby neotehotnieš, tak sa ti ms posunie.

@anonym_b62743 ja vzhladom na rozhadzany cyklus som nemala vedomost o tom, kedy vibec nejaku ovulaciu mam a nikdy som to ani nevedela, nemala som rpiznaky. Ms prisla, tak, ako som ju v ruch casom cakala ( hoci bezne chodila plus minus tyzdne hore-dole), sle bola bezbolestna a slabsia, nie slaba, ale slabisia a trvala normalne 5 dni. Takz emi ani nenapadlo, ze sa tam deje uhniezdenie.

anonym_b62743
16. jún 2026
@anonym_598056

@anonym_b62743 ja vzhladom na rozhadzany cyklus som nemala vedomost o tom, kedy vibec nejaku ovulaciu mam a nikdy som to ani nevedela, nemala som rpiznaky. Ms prisla, tak, ako som ju v ruch casom cakala ( hoci bezne chodila plus minus tyzdne hore-dole), sle bola bezbolestna a slabsia, nie slaba, ale slabisia a trvala normalne 5 dni. Takz emi ani nenapadlo, ze sa tam deje uhniezdenie.

@anonym_598056 ja som to len pre istotu napísala, lebo veľa žien vôbec nemá jasno, ako toto celé funguje. Mnohé sa hádajú, ako zaručene otehotneli mimo plodného obdobia a podobné prípady. Ja som tiež otehotnela pri veľmi posunutej ovulácie.

anonym_598056
16. jún 2026
@anonym_b62743

@anonym_598056 ja som to len pre istotu napísala, lebo veľa žien vôbec nemá jasno, ako toto celé funguje. Mnohé sa hádajú, ako zaručene otehotneli mimo plodného obdobia a podobné prípady. Ja som tiež otehotnela pri veľmi posunutej ovulácie.

@anonym_b62743 Ano, vsimla som si, ze mnohe nevedia 🙂. Prosto zaklad je, ze bez ovulacie zena neotehotnie, ale moze ju mat mimo ocakavaneho casu.

anonym_b62743
16. jún 2026
@anonym_598056

@anonym_b62743 Ano, vsimla som si, ze mnohe nevedia 🙂. Prosto zaklad je, ze bez ovulacie zena neotehotnie, ale moze ju mat mimo ocakavaneho casu.

@anonym_598056 áno, presne tak