icon

Aká je šanca na tehotenstvo mimo ovulácie?

4. jún 2026

Ahojte aka sanca je otehotniet mimo ovu? Posledný menz 11-15.5 styk 2.6-3.6. Nesnažime sa ale potešilo by

anonym_0db1b2
4. jún 2026

Otehotnies len po ovulacii, inac to nejde, ale ovulacia sa moze rozne posunut. Ked nemas USG potvrdenu ovulaciu, mohla prist skor, neskor alebo aj vobec.

catherinah
4. jún 2026

Vzdy sa da otehotnieť iba cez ovulaciu. To, ze ju aplikacia neukazuje, neznamená, ze nebola. Treba rátať s tým, že spermie dokážu prežiť (výnimočne) aj 5 dní

anonym_f62040
4. jún 2026

Nie neda sa otehotniet bez ovulacie 🤦🏼‍♀️ ja som otehotnela tak ze som ju mala tyzden posunutu. Su aj ovulacne testy ak chces presne vediet kedy ju mas.

anonym_b0ec9a
4. jún 2026

vôbec nerieš apky a podobne veci ktore ti vypočitavaju ovulaciu
jedine meranie alebo testy ano tym zistiš ovulaciu a je väčšia šanca, ovšem to že máš ovulaciu
alebo zaplatit sono u gyn
neznamena že otehotnieš stačia menej kvalitne spermie

anonym_2de40d
4. jún 2026

0,0%

anonym_e9de19
4. jún 2026

Otehotnieť sa dá len cez ovuláciu. Ak máš styk počas plodných dní, tak spermie vedia prežiť pár dní, počkať na ovuláciu a otehotnieš počas nej. Mimo ovulácie to nejde. Otázne je, či si si na 100% istá, že si mala styk mimo ovulácie a plodných dní. Ovulácia nemusí byť pravidelná a už vôbec nemusí byť vtedy, kedy píše aplikácia.

spanielka44
4. jún 2026

Ja som prvú plánovala do poslednej body aby som otehotnela a teraz som tehotna Ani neviem ako 😁 sex sme mali 3 dni po skončení MS cca 4 dni pred ovuláciou takze mozne je vserko

anonym_68e1e1
4. jún 2026

@anonym_autor dievcata co tak si nastudovat biologiu skor ako sa zacnete mnozit?? 🫣🫣🫣

anonym_e9de19
4. jún 2026
@spanielka44

Ja som prvú plánovala do poslednej body aby som otehotnela a teraz som tehotna Ani neviem ako 😁 sex sme mali 3 dni po skončení MS cca 4 dni pred ovuláciou takze mozne je vserko

@spanielka44 nie, možné nie je všetko. Ale otehotnieť zo styku počas plodného obdobia ako u teba je jednoznačne možné. Len som to mala potrebu napísať, že netreba zavádzať iné ženy ako je možné všetko. Spermia vo vašom prípade počakala 4 dni v tebe, lebo bolo vhodné prostredie a otehotnela si cez ovuláciu. Inak to naozaj nejde.