Aké boli vaše veľmi skoré príznaky tehotenstva?
Ahojte maminky,
Prosím tie z vás, čo mali naozaj veľmi skoré príznaky tehotenstva, aké ste mali a kedy?
Ďakujem krásne ❤️
@julka97646 musime teda len cakat 🙁
sandrusa777 .No jedine 😉 ale počula som že keď budeš na to stále myslieť že sa to nepodarí a keď na to prestaneš myslieť že v tedy otehotnieš ... Ale to nejde na to prestaň nemyslieť ide ma už z tohto poraziť 😥
Dievčatá aj ja mam dostať menzes 2.2 snažili sme sa 17.1 veľmi ma bolia kríze tak ako ma ešte nikdy nebolelo pred menzesom môže to byť znakom? A sem tam ma bolia vaječníky raz jeden raz druhý a celkovo taky zvláštny pocit jasne ze test ešte robiť nebudem myslím ze by to bolo zbytočné
@julka97646 nieco take podobne menzesu to bolo...take zvlastne to bolo...a v den menzesu som len slabucko zacala spinit jeden den a dalej nic ...
anonymka11 my s mužom sme sa tiež snažili 13.1, 15.1, 17.1, poslednu MS som mala 6.1 , a neviem či v tie dni boli plodné dni však uvidíme ... A ano kríže môžu bolieť na začiatku tehotenstva moja sestra tak zistila že je tehu 😉 držím palce aby si si našla // 😉 Ja na 100% dostanem lebo príznaky žiadne 😥
@julka97646 ale ved takto skoro ešte nemusíš mať žiadne priznaky snažili ste sa presne vtedy kedy my aj 13 aj 17 a tiež neviem ci som vtedy mala plodné dní ale tak možno áno a možno nám to vyšlo aj Vám aj nám.. Ja ti držím palčeky aby si si tam našla aj ty tie dve kolejnice na ktoré určite cakas 😉
anonymka11 si zlata a ano čakám na kolajničky už 4roky a príznaky mám každý mesiac 😁 no tento mesiac vôbec 😁 iba ked podckočim tak ma máličko pobolivaju prsia ale to si asi namyslam ako každý mesiac 😁 Dúfajme že tento mesiac už konečne budeme obe spokojne a nie sklamane
@julka97646 napodobne hlavne ked som sa dozvedela ze kamaratka je tehotna tiez sa im nedarilo dlho a je v 14 tt velmi im to prajem ale cloveka to potom mrzi ze preco my furt nic🙁
sandrusa777 U mňa vsetke ženy tehotné kamarátka mi pred večerom oznámila tehotenstvo a ja sklamaná prečo nie ja.... Ja už neviem čo zle robíme...
@julka97646 julka ale. Ide, ja som na to myslela v kuse, malé. Deti som. Nemohla ani vidiet lebo som hneď plakala, a stále nič, a napokon som sa zmierila s tým ze už nič, proste ze som neplodna, mala som ísť na kliniku a vtedy to vyslo😉😉😉😉😉takže vôbec na to nemyslieť, absolútne, zabavj myseľ úplne niečím iným lebo ver ze. To nevyjde
@julka97646 stále. Na to myslite, tam robíš chybu
cica8 neni to také ľahké
@julka97646 tak keď ich máš každý mesiac a tento nie tak verím tomu ze to tam konečne bude po takej dlhej dobe lebo asi je niečo ináč tak to možno vyšlo co by som bola naozaj veľmi rada kebyže Vám to vynde my teda už chceme druhé bábätko a zatiaľ nič ale tak my to skúšame len 3 mesiac 😉
anomynka11 Nie pochybujem moja pri poskočeni ma zabila prsia a keď sa ich dotknem tak ich mám normálne ako stále vobec nebolia to si len domyšlam ako stále .... A dúfam že tebe sa podarí čo najskôr a dúfam že vy nebudete čakať 4 roky ako Ja ...😉
@julka97646 ahoj,mne dne srano stupla teplota tak som si povedala ze si urobim test a vysiel pozitivny normalnee nechapem 🙂 a to som si vcera dala pohar vinka po 2 tyzdnoch abstinencie ze uz aj tak dostanem kramy..... :D
@julka97646 ahoj ináč kedy si budeš robiť test? Ja rozmýšľam ze asi v piatok keďže mi majú prísť už 2.2.. Lebo mňa strašne bolia tie kríze co vôbec nechápem keďže mňa nikdy takto kríze pred menzesom nebolievaju a teraz hneď od rána celý deň komplet plus dnes už aj prsia mam ich úplne citlivé a neviem ci je to tým ze príde menzes alebo tým ze sa to podarilo najradšej by som test urobila hneď zajtra 😁
anonymka11 budem si robiť test až keď mi bude meškať a ak máš príznaky sprav si test už piatok to by ti už asi ukázalo.... Mne prídu určite nemám žiadne príznaky vôbec 😥 .... Dúfam že ty budeš mať //😁
Ahojte, ako priznak, moze byt aj ,,zadychcanost,, pri malej namahe?? Ani nie namahe staci vyjst hore schodmi a vydychujem par minut :D
bejka90 ja to mám na dennom poriadku že sa zadichavam ale to preto lebo mám problém zo srdcom 🙄 ale u teba to môže byť ako priznak ak si to takto nepociťovala 😉
Boli to menštruačné príznaky , ale oveľa intenzívnejšie a už niekoľko dni pred ms . To bol jediný mesiac kedy som si povedala že určite nie som tehotná a mensturacia to bude ako hovado 😀
Kikaaa444 a iné príznaky?
@julka97646 žiadne 🙂 typické menštruačné príznaky , bolesť prs a kŕče v podbrušku ale riadne kŕče vtedy som každú chvíľu čakala že sa mi spusti krvacanie . A nakoniec to bolo tehu . Keď som predtým mávala ms často bez príznakov pripadne len mierne .
Kikaaa444 No mňa tiež asi týždeň boli podbrusku ako pred MS ale neni to až taká bolest je to mierna bolest inak nič príznaky žiadne MS ma prísť nedeľu.
@julka97646 príznaky nepriznaky podla nich sa tehotenstvo neurčuje 🙂 treba len spraviť test keď mešká ms nie sa porovnávať s inými ženami . Každá ma iný organizmus jedna ma tehotenstvo bez príznakov iná s príznakmi. Predtým keď som otehotnela tak som napr mala úplne bez príznakov . Cize vždy a u každej je to inak . Držím palce 😘
aj ja sa pridávam na čakačku na test 🙂 MS očakávam v piatok, ovulka bola 12.01. milujeme sa každý deň. Prsia ma bolia ako dávno už nie, bolesti v podbrušku mám aj pichanie asi tak ako aj zvyknem mať pre mrchou. No mám stále kyselinu, je mi ťažko od žalúdka, točí sa mi hlava a akoby som zrazu všetko viac cítila. To inokedy nie je pred mrchou. Tak uvidím. No pri mojom šťastí mrcha zase príde :( a my budeme zase sklamaný.....
@zuzkalujza aj mne bolo od zaciatku tazko od zaludk a aj hlava sa mi obcas zatocila akoby som ,,stratila rovnovahu,, na sekundu...a ovulaciu som mala 2 dni po tebe takze by ti uz mal test ukazat ;)
bejka90 ty ideš kedy testovať?
@julka97646 tak ja som nezvykla sa tak zadychcat v podstate pre mna ,,z nicoho,, :D ucim v skolke a tam kondicku som si vycvicila pri detoch :D takze toto je moc na mna....:( a ja som uz urobila vcera test, nepisala som ti niekde v komentari??? Lebo mne sa zdalo ze aj 2x som ti pisala :D alebo mi to neodoslalo???:( no vysiel pozitivny vcera ;))) a chystam sa v piatok este 1 urobit a tak vecer prekvapit manzela ;)

sandrusa777 ja mám tiež dostať 2.2 A tiež nemám žiadne príznaky mám pocit že dostanem mrchu 😥😥