Aké boli vaše veľmi skoré príznaky tehotenstva?
Ahojte maminky,
Prosím tie z vás, čo mali naozaj veľmi skoré príznaky tehotenstva, aké ste mali a kedy?
Ďakujem krásne ❤️
anonymka11 no mrcha prišla v plnej paráde 🙄
@julka97646 skoda :(
@bejka90 nevadí som zvyknutá už neverím ani na zázraky 😥 nevadí ide sa ďalej 😉
@julka97646 aaale treba verit;) raz to urcite pride verim v to, ked niekto velmi tuzi po dietatku tak sa ho raz urcite docka.
@julka97646 joj to mi je ľúto ale neboj sa určite sa nám to podarí verím tomu ze tento rok sa toho dočkáme 😉
@sunny_g pripájam sa tu do Vašej diskusie možno mi budete vedieť odpovedať či je možné mať príznaky už 3 dni po nechránenom styku ? radi by sme už mali bábo a teda v nedeľu 5.7. sme mali nechránený styk, podľa kalendára som mala deň pred ovuláciu od stredy mam napäté prsníky take ťažké citlivé a stále to pretrváva, mohol by to byt príznak ? alebo si len namyslam a možno mi príde len skôr mrcha :(
@sabinami mna zacali boliet presne 3 dni po ovulacii, bolo mi to cudne, ze tak skoro... a 13.ty den po ovu ma zacalo boliet podbrusko ako na kramy tak skm aj sla spat ze bud to dostanem v noci alebo pocas dna.... no a rano som si urobila test, lebo som si merala aj teplotu a vysiel pozitivny ;)
Ahojte baby už 3 dni ma strašne pýcha v podbrušku raz na pravej strane raz na lavej strane a vždy keď mám ísť večer spať strašne ma začne v podbrusku pýchať a k tomu sa mi pripojija ešte kríže unavená nebývam prsia ani bradavky ma nebolia... S priateľom sa snažíme o dieťatko test si ešte nechcem robiť nakoľko si myslím že ešte by to bolo asi skoro na test aby mi ukázal dve čiarky 🤷♀️ sex mávame každý deň mali ste to aj vy? Strašne by sme chceli dieťatko a už sa snažíme skoro dva mesiace len minuli mesiac som dostala menštruáciu a teraz by som mala dostať až 3.12
skore tehotenstvo
Mali ste ovulácia hned po MS???
@lenkazadorova1 nerala som si ovulácia hned po menatruaciii a o 10 dní som začala splniť tak som si robila tehu test a ten vyšiel nerozumiem tomuto vôbec ako je to možné....Dakujem

Ja mam odjakživa nepravidelnú MS...takze tyzden mi meskal menzes..a reku vsak ok...ziadne priznaky...aa raz vecer isli sme spat a strasne rada na bruchu som spavala..jak som lahla mam normalne otocilo naspät na chrbat..a uz som vedela...to bol v podstate druhy priznak tehu..bolave bradavky...na dalsi den som si spravia test a bol pozitivny..