Aké mená sú obľúbené pre deti v roku 2023?
Ahojte babenky.
Keď tak čítam posledné príspevky, tak mi napadla takáto téma. Ozaj aké mená dáte drobcom?
Začnem asi ja, tak mi máme vysnívané Tadeáš a Laura. A čo vy? 😎
naiki,
v škôlke volaju Dominky,myslim že Domča alebo riadne Dominika. S inym som sa nestretla.
A jedneho Kristiana som poznala a volali ho riadne Kristian. tak som ti asi nepomohla.
My máme pre chlapčeka vybrate Richard - Riško.
naiki moj ex bol Christian 🙂 volali sme ho Chris ja som tiez chcela mat Kristiana ale manzel bol neustupny a tak budeme mat Lukáška
naikii - Kristiana môžete volať aj Kiko, je to milé a nedá sa mu povedať škaredo.My by sme chceli Viktóriu a budeme ju volať Vikina.
melory: pre dievča máme Viktoriu, ale pre chlapca sa akosi nevieme dohodnúť, ja by som chcela Mário, Marko ale môj drahý chce Oskar, Hugo.Hugo je také milé bláznivé a meniny má 1.4.,tak sa asi nechám ukecať.Máš dobré typy, daj ešte niečo.
Díky kočky za info, toho Kristiána si ešte asi rozmyslím, lebo Kiko sa mi nepáči. 😒 😉
...Nikolas sa aj mne páči, ale k nášmu slovenskému priezvisku sa nehodí. A Nikolaja mi zase mangel zrušil.
kocky, pls poradte mi, moj drahy sa rozhodol, ze ked nahodou budeme mat dievcatko bude to Ruzenka. Vzhladom k nasmu priezvisku sa vsak absolutne nehodi.... co mam robit, aby som ho odradila ???
Ahojte
my s drahym sme vybrali meno pre nase prve babatko Dominik alebo Dominika. 🙂 Veľmi sa tešíme
naiki Kristiana ma sesterka a volaju ho v prevahe Kiko, Kristian a tak...ani raz kristus 😉 a Dominiku mame susedku, nepovieme jej inac ako Nika, ak hneva Domina 😉
melory, keby to bolo take lahke 😒 , on to chce presne naopak, ziadne chlapcenske mu nie je take "dusi lahodiace" ako zenske Ruzenka 😢
ano? lebo na chlapcekovi sme sa jednoznacne zhodli. na dievcatku nie. tak moze jedno z toho byt? 😵
zaujimave priezvisko kvakynka...nuz asi ako radila melory to bude najlepsie...alebo nejake vyber ty a opytaj sa na zhodnutie...Ruzenka je pekne meno ale vsak aj tak je to o Vas a Vasom rozhodovani, tak tu nejdem uvazovat...tak ci tak hlavne nech je zdravucke, no nie?
danii Ariana je krasne...neviem je to na Vas a Vasej dohode my mame pre istotu dievcenske Sofia a chlapcenke Mattias, vsak uvidime ci sa predpovede lekarov potvrdia...ale o tom som uz v teme pisala 🙂
my sme si uz davno vybrali meno pre nase dievcatko, tak nejako som hned od zaciatku citila, ze to bude baba 🙂 a uz sa nevieme dockat. najprv vsetci reagovali nie prilis nadsene, pretoze Chloe nie je take zname meno. dokonca im robilo problemy to precitat 😀 , citali to s K a musela som vysvetlovat, ze "citat treba ako je napisane" 😀
No a co, nemozeme predsa mat vsetky Jany a Lucky, no nie? preco to neobzvlastnit..? Verena, Zoe, Chloe, to su vsetko uzasne krasne mena 😵
diky Alex 😵 aspon nejaka spriaznena dusa, ked u svojej rodiny som pochopenie nenasla ☹

Mne sa páči Kristián/Christian, ale môj drahý hovorí, že ho budú volať Kristus. 😝 Nepoznáte nejakého Kristiána? Ako ho volajú? Alebo ako by ste ho volali?
Dievčenské sa mi páči Dominika, ale žiadnu zatiaľ nepoznám - ako ich skrátene volajú?