icon

Aké vyšetrenia žiadať u gynekológa, keď sa mi nedarí otehotnieť?

lenuss1992
Dnes o 04:46

Ahoj ake vyšetrenia by som mohla pýtať u gynekológa aby zistili problém prečo sa nám nedarí už vyše dvoch rokov ďakujem

Strana
z2
anonym_65de67
Dnes o 04:51

@lenuss1992 muž mal aký spermiogram? 🙃

nairobi
Dnes o 05:09

@lenuss1992 hormonalny profil, spermiogram,,,, postupne potom endokrinologia, reprodukčna imunológia, hematologia, genetika páru,,, ak nič nezistia tak možno hysteroskopia, prefuk vaječníkov atď...

lenuss1992
autor
Dnes o 05:26
@anonym_65de67

@lenuss1992 muž mal aký spermiogram? 🙃

@anonym_65de67 ešte nie najprv chcem zistiť či není problém vo mne

gejb
Dnes o 05:28
@lenuss1992

@lenuss1992 toto sa robi naopak.
Lebo u teba bude potrebných asi 6 druhov vyšetrení (ak nie viac) aby si zistila ci je problém v tebe.
Mužovi stačí spraviť jeden spermiogram a viete s istotou.

anonym_7ae54c
Dnes o 05:31

Mne stacil hormonalny profil, uz ten ukazal, kde je problem... ale je pravda, ze v CAR pozadovali hned spermiogram, az potom sa s nami bavili.

anonym_0ea004
Dnes o 05:41

Co viem tak najprv sa zostuje vzdy muz a ked je on OK tak zena, u zeny treba ovela viac vysetreni jemu len jedno. Pri muzovi je vhodne ho urobit uz po pol roku snazenia. Aspon tak nam bolo povedane.

bg92
Dnes o 05:52

Najprv si muz robi spermiogram. Je to jedno vysetrenie oproti tomu co budes musiet absolvovat ty

mondolina
Dnes o 05:52
@lenuss1992

@lenuss1992
najprv zistí či nie je problém u muža. či on nechce?

anonym_67777c
Dnes o 05:56

Neviem ja som si myslela, ze som ok a len u muza je problém nakoniec mi zobrali v CAR hormonalny profil a uz som bola jasná aj ja ... takže vôbec nepotrebuješ gynekologa objednajte sa s muzom do CAR a tam vam vsetko spravia.

denisa_deniska
Dnes o 06:01
@lenuss1992

@lenuss1992 ale to sa takto nerobí. Treba poslať muža na spermiogram, ak bude ok, rovno do CAR a riešite teba. 🙂

sense
Dnes o 06:03

Najprv muž spermiogram. A keď vylúči problém u muža ,tak potom u ženy hormonalny profil, folikumetria, hematologia, endokrinologia atď...

anonym_e62702
Dnes o 06:17
@lenuss1992

@lenuss1992 Ano, to je velmi logicke, robit xy vysetreni u zeny, aby sa napr. potom zistilo, ze muz ma nekvalitne spermie. Treba rozmyslat trochu. Asi je panko jesitny.

anonym_841b4f
Dnes o 06:19

@lenuss1992 pred tým ako sme sa objednali do CAR my moja gynekologička urobila hormonálny profil a pár mesiacov som chodila aj na folikulometriu. Muž si zašiel na spermiogram. Keď bolo toto ok objednali sme sa do CAR

anonym_f2390a
Dnes o 06:54

nám moj gyn spravil hned hormonalny profil a mužovi spermiogram

lenuss1992
autor
Dnes o 07:45
@anonym_7ae54c

Mne stacil hormonalny profil, uz ten ukazal, kde je problem... ale je pravda, ze v CAR pozadovali hned spermiogram, az potom sa s nami bavili.

@anonym_7ae54c a kde si mala problém

anonym_472f71
Dnes o 08:17
@lenuss1992

@anonym_7ae54c a kde si mala problém

@lenuss1992 prečo mám taký pocit že ten spermiogram odmietas, alebo s tým nesúhlasí tvoj muž?

anonym_50e07a
Dnes o 08:23

@lenuss1992 ja len taká otázka.... Ty si pýtaš vyšetrenia? Podľa mňa sa necháš liečiť doktorom a on navrhuje postup a vyšetrenia. Ty s nimi môžeš alebo nemusíš súhlasiť. Ak doktorovi veríš a súhlasíš s postupom, absolvuješ vyšetrenia. Ak nie, vymeníš doktora

lenuss1992
autor
Dnes o 08:47
@anonym_472f71

@lenuss1992 prečo mám taký pocit že ten spermiogram odmietas, alebo s tým nesúhlasí tvoj muž?

@anonym_472f71 no najprv nechcel riešiť vyšetrenia ale to on vždy dáva čas k tomu sme sa dohodli že keď ja si urobím vyšetrenia že pôjde aj on

lenuss1992
autor
Dnes o 08:56
@anonym_50e07a

@lenuss1992 ja len taká otázka.... Ty si pýtaš vyšetrenia? Podľa mňa sa necháš liečiť doktorom a on navrhuje postup a vyšetrenia. Ty s nimi môžeš alebo nemusíš súhlasiť. Ak doktorovi veríš a súhlasíš s postupom, absolvuješ vyšetrenia. Ak nie, vymeníš doktora

@anonym_50e07a môj mi odporučil inofolic a ten folandrol pre muža už 4 mesiace a stále nič

anonym_472f71
Dnes o 08:59
@lenuss1992

@anonym_472f71 no najprv nechcel riešiť vyšetrenia ale to on vždy dáva čas k tomu sme sa dohodli že keď ja si urobím vyšetrenia že pôjde aj on

@lenuss1992 to chápem, ale musíš mu vysvetliť ze najprv musí ísť on, a potom ty.
Alebo mu povedz ze ti to lekár takto povedal. 🫣

mondolina
Dnes o 09:07
@lenuss1992

@lenuss1992
pekne sa k tomu stavia, môj muž išiel prvý na spermiogram, a nevyšli mu dobré výsledky.
on chce dieťa, či len ty?

sense
Dnes o 09:26
@mondolina

@lenuss1992
pekne sa k tomu stavia, môj muž išiel prvý na spermiogram, a nevyšli mu dobré výsledky.
on chce dieťa, či len ty?

@mondolina presne, môj ani nie po roku povedal, že sa objedná k lekárovi, lebo že jeho kamarát mali tiež problém s že jeho žena musela absolvovať oveľa viac vysetreni

dadis
Dnes o 09:51
@lenuss1992

@lenuss1992 Asi by som zvazila, ci s tymto muzom dieta vobec chcem, ak sa k tomu stavia tak vlazne... k dietatu ten vztah potom bude aky? Bude vsetko iba na tebe?

anonym_e62702
Dnes o 10:32

Podla mna je to stara znama, co sa snazi otehotniet, muzovi cpe stale nejake doplnky, on ale dieta nechce a preto ani k doktorovi nejde. Dnes vynechala detaily, aby nebola napadna, ale podla mna je to ona.

lenuss1992
autor
Dnes o 11:25
@dadis

@lenuss1992 Asi by som zvazila, ci s tymto muzom dieta vobec chcem, ak sa k tomu stavia tak vlazne... k dietatu ten vztah potom bude aky? Bude vsetko iba na tebe?

@dadis my už deti máme a chceme to obidvaja

lenuss1992
autor
Dnes o 11:25
@anonym_e62702

Podla mna je to stara znama, co sa snazi otehotniet, muzovi cpe stale nejake doplnky, on ale dieta nechce a preto ani k doktorovi nejde. Dnes vynechala detaily, aby nebola napadna, ale podla mna je to ona.

@anonym_e62702 kto ona

lenuss1992
autor
Dnes o 11:27

Som objednala ku gynekológovi mám prísť na sono na 12 deň cyklu čo mi pozrie či mám ovuláciu a môžem sa ešte spýtať injekcia ovitreele sa dáva iba keď nemám vôbec ovuláciu?

elanor
Dnes o 11:35
@lenuss1992

@lenuss1992 postup je presne opacny. Zbytocne budes riesit seba, ak tvoj striela slepymi nabojmi.
Jasne, ono sa to chlapom tazko pocuva a chape, ze problem moze byt u nich, trpi ich muzske ego a pycha, ale pokial je aspon trosku rozumny a pricetny, tak to pochopi.

anonym_472f71
Dnes o 11:40
@lenuss1992

@dadis my už deti máme a chceme to obidvaja

@lenuss1992 koľko detí mate, a koľko máte rokov obydvaja?

lenuss1992
autor
Dnes o 11:46
@anonym_472f71

@lenuss1992 koľko detí mate, a koľko máte rokov obydvaja?

@anonym_472f71 máme tri deti a chceme ešte jedno ja mám 34 a muž má 43 môže byť problém vo veku ja by som tomu dala aj čas ale už nie sme najmladší

Strana
z2