Ako a kedy užívať Infolic?
Dakujem ti krasne ❤️ Tak dnes mi zacal menzes mozem zacat brat? V lekarni mi povedala ze 2x1 sacok po dobu 2 dni iba 🤔
Staci brat 1 sacok denne kazdy den, idealne uz 3 mesiace pred snazenim. Zasoby inositolu a kyseliny listovej sa nam velmi nerobia a v beznej strave jej taktiez mame za hrst ;) ked budes teho mozes brat 2x1 denne, ale je podstatne ze ten jeden balicek ti staci na znizenie rizika NTD o vyse 80/90% 🙂
2x1 som brala
A nemôže sa počas celeho cyklu? Ja som myslela že sa môže veselo 2x1 stále tie tri mesiace bez prestávky
@kvecinka321 ja som brala cely. V zivote mi nikto nepovedal ze cast cyklu. To by bolo v letaku
Ja tiez beriem 2x1 , počas celého cyklu.tak mi povedali v lekárni
ja ho užívam tiež od 2DC..a chystám sa celý cyklus, nikde som nenašla že sa má do ovulky..viem že alchemilku beriem do ovulky..o tomto neviem..
@amalka1991
@arcanne2 veď práve som zostala zaskočená ale tak teda môžem smelo ☺️ Lebo ešte len prvý mesiac si idem merať bazalku tak vôbec nemám poňatia kedy budem mat ovulaciu
@romci22 hej alchemilku aj ja pijem ale len počas ms nakoľko neviem kedy mám ovulaciu a či vôbec takú pijem len prvý týždeň.. snáď to stačí...
@kvecinka321 jasne ze mozes smelo. Pila som to 2x dennr od 30.6.2017 a 28.6.2018 sa mi konecne narodila dcerka. Ja si to velmi chvalim.
@amalka1991 no dúfam že to pomôže aj nám ako aj mnohym maminkám pomohlo 🙂 už by som brala všetkými desiatimi opäť cítiť každý pohyb svojho dieťatka... a potom to vytúžene držať v náručí 🙂
@kvecinka321 tiez budem brat pri druhom. Aj manzel bral folandrol. Len je to pekne drahe...
@amalka1991 ani nehovor..teraz som bola v lekarni a kupovala som pre seba a pre muza a ze 65,-evri..ach jaj..🙄
ale dúfame ze to stoji zato..
@romci22 tak ak aj otehotnie zena, tazko povedat ci je to zasluha inofolicu. Ja som otehotnela po 4 mes brania...skus pozret pilulka.sk ta maju lepsie ceny ako v kamennej lekarni. Tam som vzdy kupovala inofolic aj folandrol
@amalka1991 mne je jasne ze v eshope budu mat lacnejsie..ale akurát vcera som dobrala posledny sacik a nechcela som vynechat..tak som zbehla do lekarni..

Ahojte babulky uz je tu dost toho o tom ale aj dosta starsie prispevky najde sa tu mila osobka ktora mi poradi ako a kedy to zacat uzivat a ci sa to moze aj pocas menzesu?