Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
pipi, ale budeš modelka
ja som prišla nato že na týždeň mi treba pre Zojku kostým na karneval, a ja ešte nič nemám
cafet 😉
dudu aj ja som vcera kukla album a malinkate brusenko mas 🙂
pipi to najhorsie uz mas za sebou 🙂
pipi sak tak to chce aj on...., lae ja nnechcem byt prekvapena niekedy v noci ked tu budem sama...
no ninus dik...modelka...ale hladnaaaaa 😅 😀
dudus, rozjest sa nechystam, ale aspon normalne najest by som sa chcela...lebo tieto kasicky mi uz lezu krkom 😝
co ja by som dala za obycajny rozok s bambinom 😔 😔 alebo obycajnu topinku 😔 ...pripadne s tatarakom 😀
mne ide ten kon jak slimak 🙄
aj nam julis 🙄 😠
pipi sak ja viem, ze ked je clovek hladny....,
ja by som si dala palacinky so slahackou a cokoladou a do vnutra by som si dala broskyne alebo mandose..., jaaaj ked ja porodim spravim si take nieco ale asi len s bananom....
pipi ja ta viem asi najlepsie pochopit 😅
dudus a nemozes si s nim dohodnut termin? nech ti porod vyvola + - v termine
asi tak to aj spravim....cca okolo toho 10 az 15 februara, lebo ten jeho datum 20 sa mi nepaci 😅
ninus...ja tu mam lienku, co mala hanka minuly rok, len by si musela nejaku suknicku jej spravit 😉
alebo tohtorocneho anjelika 😉
pipi, ja a sukňu spraviť, ha ha ha nato ja niesom, ja ihly nenávidím
a po hanulke by jej to asi aj tak bolo malé 😠
no ako si pipi hovorila ze si hladne, tak som si dala slaninku cibulku a chlebik... 😀
uz aj ten kon ide rychlejsie, ze? alebo len mne?
aj mneeeeeeeee
tusim sa to konecne umudrilo 😎
nebolo ninus, lebo to je maska pre deti ze 2-6 rokov, to je ciapocka na hlavicku, ja som jej to stiahla gumkou, aby jej nepadala, kridelka som usila, tie len prispendlis zicherkou a ked jej zozenies cervene tricko a cierne pancusky, tak ani suknu nemusis sit 😉
no ked kupim čierne pančušky a tričko, to rovno pojdem do požičovne a výjde ma to lacnejšie 😉
booze dudus 😅 ...ja tu akurat placem V ze by som si dala cokolvek...aj maslovy chlebik...ale ked si predstavim tu bolest v puse, hned ma ta chut prejde...ale fakt uz ani nevidim od hladu 😔
pipi atake ako kakavko a makkucka vianocka? sak to b y si si mohla len namocit do kakavka a ako stare babky by si to papala....ci?
ked ja mam strasnuuu chut na cokolvek slaneeeeeee 😅
lebo stale tlacim len jogurty, vyzivy, kasu...a to je vsetko sladke 😒
a slanu palacinku a nieco donej? 😕
pipi a co tak zemiakove pyre so zeleninkou a dobre si to pomixovat
uz sa V ulutostil a natrel mi striedku chlebika s bryndzovou natierkou...tak uzdibujem...juuuuj, nebo v papulke 😝 😀
pipi 😀 😀 😀
pipi papaj pomalicky... 😉
to si zajtra spravim...si mrkvicku so zemiakmi rozmixujem 😉
ale hanulku si na pusu nebozkavala, preventivne..., ze?
vobec dudus...radsej, bojim sa, len ju tak ovoniavam a tulim...ale pusu jej nedam, kym nebudem uplne fit

dudus...ja by som sa s nim dohodla tak, ze nech ti spravi ultrazvuk tesne pred porodom a ak bude mala hlavou dole, tak porodis normalne a ak otocena nebude, tak nech ti spravi sekciu 😉