Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
ano nejaka ina,ja som videla batorycku jakubiskovu 2x,lebo 1x som to nepochopila 😀
dobruuu wig 😉
julis...tebe by to mali titulkovat do tvojej akcnej eagalovskej reči 😀
no V uz isiel spat, ordinacia skoncila...tak sa asi aj ja poberiem 😅 😉 nejako ma zacina lamat a pusa sa mi otvaaaara 😲 😅 😉
hehehehehe 😀
dobre,ic na kute,pa zajtra 😉
papapapapapapapaaaaaaaaa 😉
ahojte 🙂
tu dnes nikto nie je 😕 ??? normalne som mala problem najst temu na 3 strane a to som 2x hladala, ze som prehliadla 😀
cafte,pisem uz z prace... 😉
pipi, inac som dosla taka vytocena z tej poistovne, som tam bola uz druhy raz a zase prd z toho, ma poslala na inu pobocku, vrak tam nepatrim, tak tam dnes pojdem aj s babami, budeme mat vychadzku, ma poslala na Lazarecku... 😠 😠 😠 😠 😠 😠
no nic, idem pracovat, papapa 😉
pipi, tusim je Tamarka blondava, nie?ci sa mi to len zda? 😕 😕 😕 😕
ale uz fakt letim 😉
no uz som tuuu, mam meskanie, boli sme na karnevale, tak sme isli hajat neskor a potom som sa musela napapat 😉
ajus na lazaretsku? a tam kde je socialna poistovna? 😕 a si nevolala tej pani co som ti dala to cislo? 😕
no neviem ci je tamarka blondava, ale kraaasna je urcite 😵
jej pipi, ako sa dari tebe a fazulke ???
som akurat dotelefonovala s duduskou, vsetky vas velmi pekne pozdravuje, ma sa uz fajn, ranu vraj citi uz len ked vstava z postele, v pohode chodi, aj okolo malej vsetko, zatial ju este nemala na noc,ale vraj od zajtra uz ju bude mat na cely den. 😉
mixi dakujem , zatial sa da, akurat mi zacina byt nejako bleee 😝 😅 teda nevraciam, ale nic mi nechuti, vsetko jem nasilu a absolutne nerozoznavam chut...ako plech keby som jedla 😅
my sme dnes boli v skolke na karnevale 😎 mali by ste fifinku vidiet 😅
velkaaa hrdinka...pri mame 😀 ale ked ju zobral saso maros...tak spustila takyyy rev, ako o zivot 😅 🙄
tak mame z tohto roku urevanu fotku ☹ 😅
http://vvv.interpreting.sk/?q=image/tid/29
nova foto tamarky 🙂
Jeeej Tamarka... 🙂 je krásna! 😉
pipi pozdravujem obidve a maminka nech sa rýchlo zotaví. 🙂
jeeej Tamarka zmurka na nas 😉 😵
aňooo odovzdam 😉
dudusku by mali vraj v piatok alebo v sobotu pustit, tak povedala, ze sa hned ozve 😉
my sme uz doma.....fifina sa pustila do kolacika, co som jej kupila...neprajte si vidiet, kde vsade mame omrvinky 😅 😝 😀
este ze nam jezisko ten vysavac doniesol 😎
ideme kuk bez servitky 😎
ten kuzelnik co tam je, chodieva kuzlit aj k nam do skolky 😀 s balonikmi 😵
ahojte 🙂
jeejjj,tamarka je krasnunkaaaa 😵 😵 😵 .gratulovala som uz duduske??boze,ani neviem,ak nie ,tak dudšššiiikkk gratulujem ,tamarka je uzasnaaaaaa 😵 😵 😵
ako sa mate??mne mala zaspala a teraz neviem ci ju mam zobudit alebo nechat tak,ale to narusim rezim,co mam robit??prosim poradteeeee
lius a bola uz okupkana? 😕 asi nie, co 😒 no tazko radit...ja som hanku kupavala o siedmej a o tomto case mi uz zaspavala po kupani a papani...a kedy ti jedla naposledy? 😕
o 17tej dojedla asi alebo skor,nie praveze nebola okupana,ale idem sa ospr a ked sa nezobudi,idem si lahnut
ja som dnes zase sama...V musel zostat zase dlhsie v robote... 😝

ina? ahaaaa 😅
dobru wigh 😉 ja asi tiez pomaly pojdem 😉