Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
ahojteee
uff pipi to je hrozne, to stara zenska nema rozum??? 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
ta co furt telefonnuje? 🙄
musim si ist farbit gebulu 🙄 jak sa mi chce 🙄
dobry film ide ale na markize 😒
wiiig ako sa dnes mas?
heeeej opice kde ste?
ja som tu len som s azakukala na prime do topstaru hehehe
jul postarom 😀 😀 😀 😀 😀
juuuj takto neskoro by a ani men nechcelo farbit vlasy, ja is farbim vlasy poobede ked mala spi, vecer by mi uz ruka odpadla 😀 😀 😀 😀 😀
no ved vaham ci idem,lebo chcem kukat film 😒
mne maly zacina v aute plakavat 🙄 v pondelok sa bal kamienkov co sa odrazali a klopkali do auta...co posypavali.....a dnes sa neviem coho bal....len plakal...potom mrncal,ochkal,jajkal...
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
aky pekny kocik
no cakala som tu sama...az ma to prestalo bavit 🙄 a ked odidem...tak sem doleziete? 😕 😀
ja ani neviem o com ta babka telefonuje...sak ona po madarsky furt monďokuje 😠 😅
jul ☹ snad ho to rychlo prejde 😉
pipi a uz si si staru zastavila povedala si jej to????alebo ona len madarsky trepe???
aky film kukas julis? ten co teraz zacal? 😕
ci ten dom pri jazere si myslela so sandrou bullock este?
asi musime len doma sediet a auto predame 🙄 😠
nie,to uz skoncilo so Sandrou....teraz kukam:Nikdy ma neopustis
wigh jasne ze sme jej to povedali...velakrat sme u nej aj vecer zvonili...ale to si ona na druhy den podla mna uz ani nepamata, je to pani co ma 86 rokov, total hlucha, a podla mna doma asi nenosi ten nacuvaci pristroj v uchu a preto tak vrieska 🙄
lebo ked ju stretnem vonku alebo na chodbe, tak sa rozprava normalne. A po slovensky...oni boli aj s manzelom taki starí Prešpuraci, oni stale nemecky, madarsky aj slovensky...to striedali aj v jednej vete tri reci 😅
a minuly rok jej manzel zomrel...sme si vydychli, ze konecne bude ticho...a prd 😠 este horsie...furt tu ma nejake kamosky alebo s nimi telefonuje 😠 🙄 🙄 🙄
ano aj ja to kukam 😉
zaujimave...hanka si v aute spieva 😅 teda taku hatlaninku...ale lubi sa jej cestovat, stale kukuckuje von oknom, kyva a vacsinou sa popritom zamestnava este jedenim 😝 dnesny rozok mam roztruseny podla mna este aj pod kapotou motora 😅 😀
no ved aj malemu sa lubilo v aute...neviem co sa stalo 😒
taky dobry slnecnicovy chlieb som objavila v tescu....aj malemu velmi chuti...akurat tlacim do hlavy
nezer v noci 😠 😀 😀
mozno sa len niecoho zlakol...a prejde ho to 😉
pipi fiha, zajimava tetuska to moze byt 🙄
jul,moze byt ze sazlakol alebo len mu je vzadu smtno, snad sa mu uz coskoro rozviaze jazycek a povie ti to sam 😉
baby idem da hajan, zela mdobru nocku 😵
idem si zapaaaaalit
paaa wigh 😉
ja uz padam tiez, dobruuuuuuuuuuu 😉
no klasika, ked ja dojdem, tak uz spiiiiteee 😒 ....my sme boli dnes na nakup....na sobotu, budem mat okruhliny, tak treba troska cosi pochystat 😎 ....teraz to este bude v pohode, pride k nam rodina z mojej strany.....ale buducu sobotu...draheho rodina...neviem si to teraz predstavit v aktualnej situacii 😝
cafte, neda mi uz ta poistovna ani spavat... 🙄
pipi, sak som volala tej pani, co si mi dala cislo a jedna velmi ochotna bola na tej zahradnickej, ale jak som dosla do tej druhej pobocky vcera, tak vsetko som mala zle, bola jak pitbul na mna ta semetrika, mala som to vraj zle a vysvetlit mi nic nevysvetlila, poslala ma za pani, co tam uz nebola, no normalne mi do placu bolo... 🙄 dnes maju nestrankovy den a zajtra tam nabehnem aj s M... 😠 😀 😀 😀 ta pani mi davala najavo aka som blba, ked to neviem spravne vyplnit, tak uvidime, ci aj M bude tak ohodnoteny... 😠 😀 😀 😀 😀
...a ovulku mam na spadnutie... 😉
ahojte
aji no super tak sup sup do tohooooo 😉

no mne zas hanku zobudila nasa hlucha suseda 🙄
telefonuje a vrieska tam jak sibnuta 🙄 ☹ boooze, nech uz sme odtialto prec 😅