Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
mixi, neviem presne kedy...ked v chce ist do toho anglicka, ale urcite nebudem stahovat sama s bruchom...tak mozno este v aprili...potom uz budem len detaily doladovat 😉
no ja este dokukam zufalky a tiez uz padam 😝 😉
dobruuuuuuuuuu 😎
a juliske dnes pisem absenciu 😠 😀
bre ranko bosorky 🙂
dobre rano, nejako sa mi nedari uz zaspat... 🙄 sak ale po lopatovani a venceni v tomto pocasi, sa asni nedivim... 😒 😀 😀 😀
vcera som mala problem dostat sa domov a to este ani tak velmi zasnezene nebolo, som zvedava, ci sa dostanem na cas do roboty... 🙄 🙄 🙄
pipi, to sa vazne budete stahovat? 😕 😕 😕 🙂 aj V suhlasi? 😕 😕 😨 😨
ahojte
baby co je toto???? 🙄 u nas je nakydane ze az, ja uz nechcme sneeeeeeeeeeeeeeh ved to je katastrofaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😒 😒 😒 😒
wiiiiiiig aj u naaaaas......no dalsie otrasne zasnezene rano 🙄 🙄 🙄 🙄
a este k tomu aj fuci jak besne,normalne je tu fujavica jak na severnom pole,dnes nejdem ani von 🙄
vcera bol maly do 11 tej hore 🙄 ordinaciu som sice videla,ale nic som nepocula 😠
jul ja som ani nekukala ci fuka ,boooze a decko chce ist von a aj budem musiet ist brrrrrrrrrrrrrrrrr
ty koki to si ako s nim vydrzala 😀 😀 😀 asi by som ho klofla po hlave nech zaspi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
mne zas laura celu noc spala so mnou o 3 som sa zobudila a bola total prestata,tak som ju prezliekala a potom som ledva zaspala a hore je uz od pol 7 🙄 hlava ma boli jak kona 😝
😀 😀 😀 😀 ja spim do 9tej alebo do 10-tej...teraz je to super,ked maly spi sam v izbe,on rano vstane a bud si pride ku mne este lahnut alebo sa hra v obyvacke alebo v deckej.....chvalabohu mam v tomto klud 😎
co dnes varite?
ja som si vytiahla kuracie prsia,ale neviem co s nimi 😒 nic ma uz nenapadaaaa 😒
jul wow a kto mas super zeje risko taky dobrucky
mala mi vstava medzi pol 7a pol 8, potm ide kukat do obyvky rozpravky tak ja si len prenesiem paplon na sedacku a spim dalej ale to je uz len akoze spanie lebo musim stirehnut ci nieco nevyvedie 😝 😀
ja nevarim nic, mam ece perkelt a vcera nas nabalila svokra kacicou a ryzou takze mala aj muz mali co jest asebe som len rychlourobila brokolicu a salat
ahojte,
juliššš,vies ako ti zavidim,ze ti tolko prespi Rišššii?? 😀
ja som varila zeleninovu a kridla grilovane,tarhona...
cafet
to do kedy bude este snezit? 😕 🙄
my uz sme boli doobeda vonku...isli sme na navstevu kamoske...skoro sme u nich zapadli, ked som parkovala...smyka sa jak hovado, cesty neodhrnute...sak naco 😠 😅
ja mam navarene od vcera, tak dnes tiez vegetim 😉 😎
julis...ved bodaj by nespal do deviatej, ked do jedenastej v noci buntosi 😅 😀
ja som radsej, ze o osmej zaspi...a o pol osmej rano vstava, radsej ju tiez spod periny jednym okom sledujem , spravim jej mliecko...a ona sa motka po byte, stale mi nieco nosi a hra sa s tym potom v spalni 😵
ale absolut neviem, co mam spravit na zajtra 🙄 asi nieco bezmasite len spravim...nejake zapecene zemiaky alebo cestoviny s brokolicou
a v nedelu bravcove na sampinonoch s ryzou a uhorkovy salat so smotanou
ja som dnes spravila bryndzove halusky 🙂
mnaam, vidis, to som uz davnejsie nerobila...v tyzdni niekedy aj ja spravim 😉
krpky papaju bryndzove? Ci im davas nejake bambino na to? 😕
no babo sa uz vyhajalo, zatrsalo na Stasaka, dopapa a ficime do tej fujavice 😅
toto debilne pocasie uz nema konca kraja 😠
ja dam malemu jest a idem s nim na hodinku na dvor 🙄
jeeej mixi, ake su baby kraaasne velkeee slecny 😵 normalne skolkarky 😎
no ja som nakoniec isla len do obchodu,mala ostala s tatom a nelutujem lebo tu je nenormalna plackanica a aj trochu prsi, no hroza,isla som len do obchodu a prisla som mokra 😝 😝 😝
pipi, krpky nepapaju bryndzove, ale ja hej 😀 krpky mali rybu a zemiaky 🙂
mixi
babulky su kraaasne juuuj ako narastli 😵 😵 😵 😵 a z ociciek im poriadne kuka sibalstvo 😀 😀 😉 😅
jaaaj mixi 😀 myslim, ze hanka ochutna...ona ma vzdy radsej to, co mam na tanieri ja...ako to, co ma ona 😅 😀
davas si aj smotanu na halusky?y

halo baby co robite???ved nie je streda 😀 😀 😀 😀 😀 😀
mna nic nebavi tak asi pojdem do haji