icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

wighy
11. feb 2010

halo baby co robite???ved nie je streda 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mna nic nebavi tak asi pojdem do haji

pipka
11. feb 2010

mixi, neviem presne kedy...ked v chce ist do toho anglicka, ale urcite nebudem stahovat sama s bruchom...tak mozno este v aprili...potom uz budem len detaily doladovat 😉

pipka
11. feb 2010

no ja este dokukam zufalky a tiez uz padam 😝 😉

dobruuuuuuuuuu 😎

pipka
11. feb 2010

a juliske dnes pisem absenciu 😠 😀

mixka
12. feb 2010

bre ranko bosorky 🙂

ajka23
autor
12. feb 2010

dobre rano, nejako sa mi nedari uz zaspat... 🙄 sak ale po lopatovani a venceni v tomto pocasi, sa asni nedivim... 😒 😀 😀 😀
vcera som mala problem dostat sa domov a to este ani tak velmi zasnezene nebolo, som zvedava, ci sa dostanem na cas do roboty... 🙄 🙄 🙄

ajka23
autor
12. feb 2010

pipi, to sa vazne budete stahovat? 😕 😕 😕 🙂 aj V suhlasi? 😕 😕 😨 😨

wighy
12. feb 2010

ahojte

baby co je toto???? 🙄 u nas je nakydane ze az, ja uz nechcme sneeeeeeeeeeeeeeh ved to je katastrofaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😒 😒 😒 😒

jul
12. feb 2010

wiiiiiiig aj u naaaaas......no dalsie otrasne zasnezene rano 🙄 🙄 🙄 🙄

a este k tomu aj fuci jak besne,normalne je tu fujavica jak na severnom pole,dnes nejdem ani von 🙄

jul
12. feb 2010

vcera bol maly do 11 tej hore 🙄 ordinaciu som sice videla,ale nic som nepocula 😠

wighy
12. feb 2010

jul ja som ani nekukala ci fuka ,boooze a decko chce ist von a aj budem musiet ist brrrrrrrrrrrrrrrrr

ty koki to si ako s nim vydrzala 😀 😀 😀 asi by som ho klofla po hlave nech zaspi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mne zas laura celu noc spala so mnou o 3 som sa zobudila a bola total prestata,tak som ju prezliekala a potom som ledva zaspala a hore je uz od pol 7 🙄 hlava ma boli jak kona 😝

jul
12. feb 2010

😀 😀 😀 😀 ja spim do 9tej alebo do 10-tej...teraz je to super,ked maly spi sam v izbe,on rano vstane a bud si pride ku mne este lahnut alebo sa hra v obyvacke alebo v deckej.....chvalabohu mam v tomto klud 😎

jul
12. feb 2010

co dnes varite?
ja som si vytiahla kuracie prsia,ale neviem co s nimi 😒 nic ma uz nenapadaaaa 😒

wighy
12. feb 2010

jul wow a kto mas super zeje risko taky dobrucky

mala mi vstava medzi pol 7a pol 8, potm ide kukat do obyvky rozpravky tak ja si len prenesiem paplon na sedacku a spim dalej ale to je uz len akoze spanie lebo musim stirehnut ci nieco nevyvedie 😝 😀

ja nevarim nic, mam ece perkelt a vcera nas nabalila svokra kacicou a ryzou takze mala aj muz mali co jest asebe som len rychlourobila brokolicu a salat

lia
12. feb 2010

ahojte,

juliššš,vies ako ti zavidim,ze ti tolko prespi Rišššii?? 😀
ja som varila zeleninovu a kridla grilovane,tarhona...

pipka
12. feb 2010

cafet

to do kedy bude este snezit? 😕 🙄
my uz sme boli doobeda vonku...isli sme na navstevu kamoske...skoro sme u nich zapadli, ked som parkovala...smyka sa jak hovado, cesty neodhrnute...sak naco 😠 😅

pipka
12. feb 2010

ja mam navarene od vcera, tak dnes tiez vegetim 😉 😎

pipka
12. feb 2010

julis...ved bodaj by nespal do deviatej, ked do jedenastej v noci buntosi 😅 😀

ja som radsej, ze o osmej zaspi...a o pol osmej rano vstava, radsej ju tiez spod periny jednym okom sledujem , spravim jej mliecko...a ona sa motka po byte, stale mi nieco nosi a hra sa s tym potom v spalni 😵

pipka
12. feb 2010

ale absolut neviem, co mam spravit na zajtra 🙄 asi nieco bezmasite len spravim...nejake zapecene zemiaky alebo cestoviny s brokolicou

a v nedelu bravcove na sampinonoch s ryzou a uhorkovy salat so smotanou

mixka
12. feb 2010

ja som dnes spravila bryndzove halusky 🙂

pipka
12. feb 2010

mnaam, vidis, to som uz davnejsie nerobila...v tyzdni niekedy aj ja spravim 😉

pipka
12. feb 2010

krpky papaju bryndzove? Ci im davas nejake bambino na to? 😕

pipka
12. feb 2010

no babo sa uz vyhajalo, zatrsalo na Stasaka, dopapa a ficime do tej fujavice 😅

jul
12. feb 2010

toto debilne pocasie uz nema konca kraja 😠

jul
12. feb 2010

ja dam malemu jest a idem s nim na hodinku na dvor 🙄

pipka
12. feb 2010

jeeej mixi, ake su baby kraaasne velkeee slecny 😵 normalne skolkarky 😎

wighy
12. feb 2010

no ja som nakoniec isla len do obchodu,mala ostala s tatom a nelutujem lebo tu je nenormalna plackanica a aj trochu prsi, no hroza,isla som len do obchodu a prisla som mokra 😝 😝 😝

mixka
12. feb 2010

pipi, krpky nepapaju bryndzove, ale ja hej 😀 krpky mali rybu a zemiaky 🙂

wighy
12. feb 2010

mixi

babulky su kraaasne juuuj ako narastli 😵 😵 😵 😵 a z ociciek im poriadne kuka sibalstvo 😀 😀 😉 😅

pipka
12. feb 2010

jaaaj mixi 😀 myslim, ze hanka ochutna...ona ma vzdy radsej to, co mam na tanieri ja...ako to, co ma ona 😅 😀
davas si aj smotanu na halusky?y