Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
to kolko druhov jedla denne varis? 😕 😅 jak restauracia 😎
ved kazdemu nieco ine 😀 😎
hehehe ved polievka je pre vsetkych, perkelt je hotovy a tacos mam hotove za par minut hlavne ked si ho robim len zeleninovy 😀 😀 😀 a kolacik ten musi byyyt a jked neviem neviem lebo svagrina doniesla tolko cokolad ze az a dnes som si otvorila ze dark choccolate with chilli, ty koki vyborna cokolada na normalka bola pikantna so msa rehotalaaaaaaa
vaaaazne? aj ja chcem takuuu okostovat 😠
akde su tie fotecky s Tamarkou?
wigh, no nasla si nejaky dobry kolacik? 😕
ja asi zajtra spravim cokoladovu penu, mam tu este kopu mikulasov a figurok z vianoc...nech sa toho zbavim 😉 a so slahackou a bananikom 😉
ja som uz taku cokoladu jedla, normalne ma huba palila 😝
jul uuplne vaazne kuk tu
http://shop.lindt.ch/shopswitzerland/pages/prod...
pipi urobim tento, je vyborny a rychly 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23057
ja sladke nemusim,tak to ani nekupujem,tak preto neviem o takej cokolade ništ
jul a to ako robis ze sladke nemusis aj ja chceeeeeeem
aha toto urcite vyskusam mnaaaam
ja zas slane tlacim 😖
no to je dobreee,aspon nebudu take mastne
ja uz tlacim kalerab
http://pezincan.pezinok.sk/index.php?yggid=arti...
o zapise u nas do skolky 🙄
jul no ved presneeeeee, ja preto moc sisky nerobim lebo to vyprazanie brrr ale tot sa mi paci,ved vyskusam a dam vediet
ja som sa napchala jablkom, hruskou a vyluskala kopec tekvice 😝 😔 a potom sa cudujem ze vaha nejde dolu 😔 😔 😔 😔
normalne hromadny zapis v neakej sale ty kokos 😀
dnes mi volal kamošš a mi hovoril,ze ake atrakcie su pri tom zapise,ze mala by som byt zamestnana,ked mi ho maju zobrat do skolky....ze nejaky znamy to absolvovali,no fasa....ale mne to je nastastie jjedno,zoberu,nezoberu...tak pojde o rok a to sa zamestnam u R aleo u svokra a basta
jul fiiha sila 😀 😀
julis, to akoze toto myslia vazne ???
Podmienky na prijatie dieťaťa do MŠ:
- dieťa dovŕšilo piaty rok veku
mixiiiiiii to sa podla mna pomylili,tam malo byt asi ZŠ
wigh mnam, aj tie sisky aj ten kolacik 😝 😵
mixi...piaty rok prednostne...lebo predskolakov musia brat MS zo zakona...a samozrejme beru aj mensie, ktore v kalendarnom roku dovrsili tri roky...citaj dalej 😉
nepomylili jul...aj u nas je to tak, deti, co maju 5 rokov MUSIME zobrat, lebo predskolska vychova je u nas povinna, a mladsie deti berieme normalka od troch rokov, ved nikde nemaju plnu skolku predskolakov 😅 😉
neboj, miesto sa ti ujde, od januara, ked bude mat tri roky uz bude v skolke 😎
😀 😀 😀 😀 😀 😀 ze plnu skolku predskolakov
vidiiiš,mali sme sa teba opytat,ty sa vyznas.......ale bohuzial FLAKAS SA!!!!!!!!!!!!!! 😠
PIPI a to ho mozu zobrat aj od februara alebo ajj v maji napriklad,ked sa uvolni miesto?
julis a ty ides dat maleho uz do skolky ???
pipi, cele som to necitala, to je fakt 😅
aaaale hanka sa furt budi...uz som tam bola 3x 🙄
co suseda telefonistka alebo dementi soplaci?

ja prave idem hladat nejaky kolacik na mmb elbo neviem co zajtra upeciem a polievk budem robit hovadziu a druhe mame perkelt a malej urobim nejake cestovinky a sebe tacos 😉