icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

pipka
18. feb 2010

duduska, babatku to cvicenie nevadi, ja som prestupila na aquaerobik pre tehulky 😎 lebo ta permanentka nastastie plati aj aj 😉 ale aj keby som chodila na ten normalny, tak to cvicenie je v pohode a ak citim tlak na brusko...tak som sa ulievala 😅 😀

pipka
18. feb 2010

ajus...tak prijemny pracovny den...budem na teba mysliet 😅 🙂

a co vase snazilkovanie tento mesiac? 😕

pipka
18. feb 2010

akurat v zenskom magazine hovoria o urieknuti...idem kukat 😉 lebo neviem ci fifina niekedy nie je urieknuta, ked tak bez priciny v noci vresti... 😒 😀

wighy
18. feb 2010

pipi aj ja to kukam

dudu
18. feb 2010

sak o prispevok mi nejde, alle nemam karticku poistenca a nahlasenu na trvaly pobyt 😒

dudu
18. feb 2010

mala ma na lavom ocku roztecenu zrenicku ☹ ☹ ☹ ☹ , hore ju ma gulatu a dole roztecenu, dufam ze bude vidiet 😢 😢 😢

wighy
18. feb 2010

dudu??roztecenu zrenicku?? 😕 😕 😕 😕 😕

dudu
18. feb 2010

nooo, 😢 😢 😢 😢 ked si predstavis tak dole nie je zagulatena ale konci na okraji duhovky 😒 😒 😒 ,, som si to az vcera vsimla 😢 😢

wighy
18. feb 2010

dudu ved sa spytaj lekarky co to znamena

dudu
18. feb 2010

no sak sa spytam, ale do poradne idem az 2. marca...,

ajka23
autor
18. feb 2010

cafte, sa ulievam v praci... 😀 😀 😀 😀 😀

ajka23
autor
18. feb 2010

inac, som to pripoistenie radsej zrusila, no krava jedna, ked nevedela ani poradit aj z M urobila tupca, sa tam skoro s nou povadil... 😀 😀 😀 😀
pipi, uvidime, ako dopadneme tento mesiac, som ho ani na lyze v tom case nepustila, sa ma pytal, ze co ma povedat kamaratom... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ajka23
autor
18. feb 2010

lius, krasna je mala, rastie jak z vody... 😵 😵 😵

ajka23
autor
18. feb 2010

aby ste boli v obraze tak u nas sme vstavali o piatej, lebo M siel kukat hokej ku kamaratovi, sli cela banda kolegov, potom mi vrcal alarm na dome, tak som sa vobec nevyspala... 🙄 🙄 🙄 🙄
padam uz, papapa 😉

jul
18. feb 2010

dudušš a nezavolas radsej doktorke,ze co to ma s ockom?

jul
18. feb 2010

mne maly nechce zas jest,len same kraviny by jedol,teraz namiesto polievky co som mu zohriala chce tycinky,ked som mu ich schovala,zacal vrestat jak pavian.....no krasny je 🙄

jul
18. feb 2010

chystam sa piect zajtra pernik,no co sa dava navrch? cokoladova poleva?

wighy
18. feb 2010

dudus ja by som urcite necakala do poradne, proste jej zavolaj

ajka uff tak to bol den

jul to robi aj moja ma take dni ze nic neje len somariny a potom zas dni ked je ako mala kyselina 😝 😀 😀 😀

dudu
18. feb 2010

ano julis, na pernicek ide poleva cokoladova, ale ja ju tam nedavam, len to posypem praskovym cukrom

tak zajtra zavolam doktorke a opytam sa 😒

jul
18. feb 2010

dnes je ordinacia huraaa

jul
18. feb 2010

ja chcem ist na 50 centa ☹ 😒 😖

jul
18. feb 2010

no idem si zapalit konecne,dnes maly vymyslal a 2 x treskol z odrazadla,raz sa rozehol a celou silou naschval do steny a padol,udrel si hlavu a oskrel si xicht a 2x ked uz prestal revat,tak sa vykydol 5cm od rohu stola,no som myslela,ze ma porazi 🙄

dudu
18. feb 2010

mne dnes baula nechcela spat..., bola nakojena , prebalena brusko ju neboli, len cuci aj hodku dookola , potom je nervna, pusa sa jej furt otvara, a ked ju vezmem na ruky a tochu pohyncujem tak spi..., no dufam ze uz neni navyknuta na ruky 😕

dudu
18. feb 2010

jul, ten tvoj nezbeda je ako z divych vajec 😅 😉

pipka
18. feb 2010

julis, ja do perniku davam marhulovy lekvarik a navrch cokoladovu polevu 😉

pipka
18. feb 2010

dudus...ja by som jej tiez asi zavolala hned zajtra, pre klud duse...aj ked osobne si myslim, ze to nic nie je 😉 ale radsej nech sa na to kuknu, nez by si mala nieco zanedbat 😒

pipka
18. feb 2010

no padaaam ja zase... 😉

jul
18. feb 2010

pipi ty zavislak 😀

pipka
18. feb 2010

ten latinák sa mi tu luuuubi 😀 😀 😀 sa tu rehlim jak hovado na nom 😀

jul
18. feb 2010

ta chladnicka mi tu huci jak besna,ze nepocujem zas co v telke hovoria 🙄 😠