Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
tak ani tolko nemam 😀
tak vidis, si este lan proti tejto velrybe... 😉 😀 😀 😀 😀 😀
cafet
zachrana z 3 strany 😒
co robite?
ja som konecne uspala maleho,zas nechcel spat 😠
varim este zemiakovu polievku kyslu
bola som na nakupe,kupila som vsetko co som si napisala aj plno navyse 😅 a mam upecene kare a uz len popijam caj
u nas sa rozprsalo jak besneeee 🙄
u nas tiez prsi ako svina...
ja som uz konecne zistila preco mala nechce zaspat po kojeni...
ona si musi dva krat odgrgnut, 😅 raz nestaci... 😕 😉
ja cakam kym pride milacik z nakupu a som zvedavva ci kupi aj nieco naviac..., minule kupil plno sackovych polievok, ze aby som varit nemusela 😅 😅
tak som dnes spravila sackovu zeleninovu a s pol litra mlieka palacinky 😅 , na to som cakala asi tri mesiace... 😅 😅 😅 😅
uff, dalsi krasny den za mnou... 🙄 🙄 🙄
dosla som jak kura mokra a okrem toho som cestovala domov hodinu a pol, po celom meste skolabovali trolejbusy, tak stoja v jednom jazdnom pruhu a do toho ta spicka a je kolaps dopravy... 😠 😠 😠 🙄 🙄
ja si dnes dam hranokovy vecer, som doma len s otcom, M isiel na spomienkovu akciu za kamarata, co sa zabil na aute... 😒
ale dobre ze isiel, lebo som sa s nim stihla povadit cez telefon, som ho chcela varovat, ze vsade su zapchy a este ci kupil prasok na pranie a uz bol ohen na streche, tak som mu polozila, este sa snazil 2x dovolat, ale zrusila som ho... 😠 😀 😀 😀 😀
a co mu vadilo, ze si mu to pripomenula? 😕
idem zehlit, sa mi nechce 😝 , ale nemam toho vela, tak to aspon nebude trvat dlho
vadilo mu, ze som sa ho opytala ci ho kupil, vraj mi to uz 5x hovoril, ma koleginu, co ma sestru co robi pre hekel a ona to ma so zlavou, ale sak ona mu to nedala zadara, tak co! 😠 😠 😠 no hotentot... 😀 😀 😀
dala som si parky a zapila pol litrom granka, dufam, ze sa nedogrcam... 😝 😀 😀
idem sa vyhriat do vane... 🙂
naaa, de ste dnes? pisem vam absenciu... 😠 😠 😠 😀 😀 😀
chce to ospravedlnenku, inac mate dvojku z chovania... 😀 😀 😀 😀
tak som sa vas nedockala, som smutna a idem spat... 😔
ahojteeee
aji uff tazky den 😒
ja som bola od 11 u svokry, svagrina zajtra odchadza do anglicka,tak sme sa boli rozlucit a o pol 6 sme isli na veceru k otcovi a dosli sme nedavno tak som dieta umyla nakrmila pohrala sa s nou, urobila muzovi jest a dala mu cajik s kolacikom a uz som tu
ajka staci ako ospravedlnenka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
heheheh ajiiiiiiiii,to je ale kominacia parky a kakao 😀
my ideme asi zajtra do aqaparku,tak som zvedava ci nam to vyjde
ajuskaaaa, uz hajas?
teraz, ked ja pridem 😅 😀 😀
ja som dnes prvykrat grcala 😝 🙄 a pritom som nic nejedla 😅
pipi bleeeee ,mozno je to len jednorazovka snad 😉
a poobede som bola vonku...akoze vramci vychadzky na nakupe...a tiez sme dosli mokre jak mysi 😝 🙄
ale na kocari igelit, pod igelitom fifina s mandarinkami v ruke, tak bola ticho 😀 a ja som mokla jak truba 😠 😀
halloute 😀
som robila na obed placky, mala som tu kamosku zo Svajciarska, mnam...a taaak mi chutili...a zaujimave ze po nich mi uz nic nebolo...ale na lacno som grcla 😅
halllou mixi 😉

evi, asi je myslena riadna obezita, takych 140 a viac... 😉