Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
musim koncit...uz si v ziada pc...tak pekny vecer 😉
aaa este som vam zabudla napisat, ze fifinka uz je zdravucka nastastie 😵 uz vyvadza ako vzdy 😅 😀
boooze ja uz 10tt 😕 uz len 30tt a rodiiiim 😨 😕 😅 😀
Jej pipka,akurat ze idem kuknut ako sa mate,ci nejdete druhe kolo a mala som dobreho tusaka. gratulujem drzte sa
caute 🙂
vevi,ty bosorenka 😉
ako sa mate??co varite??
my sme mali vcera strasny den,aj strasnu noc,hnusne koliky ☹
kde ste??haloooooooo
teraz ked mam chvilku cas tu nikto nie je 😠
ja som tu, som si paradne pospala, zajtra idem na cely den do prace, tak sa tesim.. 🙄 🙄
ste sa tu objavili, ked som odisla, coooo? 😠 😠 😀 😀 😀 ja som uz o nejakej pol 10 hajala... 🙂
v noci nam vypol ten vetrisko kotol, tak som sa zobudila do zimneho bytu... 😠 😠 🙄 🙄
ajoj vevulik, dakujeme 😉 a vy co? nebudete nas nasledovat? 😉
my sme dnes mali hurky, opekane zemiaciky a kyslu kapusticku...mnaaam, sme sa zalizovali
a zajtra robim pecene masko, knedlicku a kapusticku 😉
Ahojte,mám dotaz.sú dobré femi kvapky a sarapis na otehotnenie,aj ich kombinácia al.stačí jedno úžívať?mám nepravidelnú ms a nedarí sa mi otehotnieť
ajus, to vam tak fuka na kotol? to kde ho mate? 😕
ja mam dnes babsku jazdu vecer, sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😎 tatinko varuje 🙂
fredy27, absolutne netusim, nemam skusenost ani s jednym ani s druhym 😒
no idem si vylozit fety, kym fifinka haja....paaa a peknu sobotu 😉
Pipka asi nie. celkom mi zatial tomino staci.uvidim ked pojde do skolky,ci nezmenim nazor
ahojte, no tak my sme mali nieco s netom od vcera nam nesiel 😠 😠 , vcera sa T nechcelo s tym hrat ale dnes to uz opravil 😉 , nieco sme mali s jednou ciernou krabickou , ze routerom
pipi, mame ho v pivnici, ale ked vonku fuci, tak cez komin ho sfukava... 🙄 🙄 🙄
katastrofa to pocasie, prespim cely den... 🙄 🙄 🙄
ajus aj ja som jedno obdobie takto vela spala 😉
halooo kde ste
cafet wiiiiiig 🙂
tak my sme dnes boli v tom aqaparku a dopadlo to uplne hororovo......boli sme tam asi 30 minut,namiesto 3 co su v cene,zaplatili pekne 600 korun a isli sme domov 😖
maly mal sok zo vsetkeho asi,hlava na hlave,vsetkeho sa bal ,ked sme vchadzali k bazenom spustil obrovsky rev a skoncil az ked sme boli na odchode pri pokladni,takze sme sa boli v aqaparku len prezliect v satni do plaviek a hned zase obliect 😅 😠
svokor dnes robil ten tatarak,kokso zjedla som 3 chleby ale len polky a mam dost asi na tyzden 🙄 som plna jak sud
mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam tatarak som nejedla teda asi tak 5 rokov , dala by som si 😅 😉 😉 😉 😉
co pozerate? ja klik na markize, celkom dobra komedia 😉
Tatarak az mi sliny vybehli
helou
no som zvedava aka bude dnes noc,dam si jabko a idem zalahnut radsej,ale vratila som sa opat k ha1,tak uvidime,hlavne ze mame nutrilon ar1 5 krabic 😖
parada juliššš,to urcite potesi,bolo tam ludi jak nasratych,co?musite vyskusat cez tyzden.ale drahy spas na skusanie 😅
aji,ty nas tu pekne provokujes 😀 teda momentalne urcite mna najviac 😅
mnam tatarak,moj otec teraz robi ten zo zemiakov,musim mu povedat nech aj mne spravi 😝
ale ja uz cibrim postavu,tak az neskor 😅
No neviem ci mi chyba viac ci spanok,alebo tatarak.
ten zemiakovy aj ja lubim,no naposledy som mala stiplavy jak fras 🙄

mnam placky 😵