Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
kukame Laru na markiza aby sme nepresvyhli particku 😉
helou,
dudu,kazde tri hodky je hore tamarka??
ano lius, az sa bojim ze je presnejsia nez hodinky.
niekedy sa jej ale nechce spinkat tak to je potom aj dve hodky hore, pokojeni....ale zase ked zaspinka tak je tiez tri hodky v limbu
dnes som jej zabudla dat tie vitaminy a ani vytlacit mi mlieko naslo, tak som pockala kym budem kojit , vyhodila som aj druhe prsicko a prilozila lyzicku a hned som ju mala plnu mliecka 😀 😀 , aky zlepsovak 😅 😅
ake vitaminy??
no sak K a D, ty nedavas? 😕
D dve kvapky za den a K jednu kvapku za tyzden v prvom mesiaci a potom jednu kvapku za mesiac do pol roka
vigantol a kanavit sa volaju
davam.kanavit sa ma davat iba raz do mesiaca uz??ja davam raz do tyzdna
ja mam tak napisane ze od jedneho mesiaca len raz za mesiac ale iba do pol roka, cize mi to vychadza na nejakych cca 8 kvapiek dohromady..
http://www.photo.space.eu.sk/albumy/gallery2/ma...
mame nove fotos 😉
dudus Tamaska je naaadherna, juuuj ci by som si vystiskala take drobatenko 😵 😵 😵 😵
jeeeej duduššššš aka je zlatucka 🙂
to sa aj bojis vystiskat, sak ona nema ani 50 cm... 😉
zajtra idem k lekarke , nech pozrie na to ocko tak drzte palce aby nam povedala dobre spravy
dud to verim 😉
neboj dudus urcite to bude ok 😵 daj potom vediet
ale uz sa jej urobila trosku druha brada 😀 😀
asi ju zo zvedavosti dam zajtra odvazit 😀
partickaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀
uff 3 strana 😕
dudu tak ako?co povedla lekarka????
ahojte 🙂
akurat bastim obed 😵 😀
co mate noveho bosorky ???
no, tak my sme prisli asi o tretej, ja som bola hladna ako vlk, ale co uz mala ma prednost 😀
no obvodacka ma poslala na kramare k ocnemu, tam kym som zistila ze sa musim zaregistrovat, tak som behala a autosedackou ako blbec..., no dr. na ocnom ju prezrela a povedala mi ze malej chyba kusok duhovky a ze to nie je az tak zavazne ochorenie, ale aby mi povedala viac tak nas objednala na 3.3. a malej budu robit koomplexsnejsie vysetrenie ocneho pozadia..., povedala este ze na ocko pravdepodobne vidi a ak by to bolo len v tom ze nema kusok duhovky, tak s tym sa da normalne fungovat..., no uvidime
potom sme boli na uskach a tam mi povedalai , ze pocuje.., a este sme boli aj zdravotnu karticku vybavit..., uff, uff som unavena ako bank.. 😉
takze dnesna premiera v aute dopadla super,malu ta cesta autom aspon uspala a neplacka...
super dudu, tak drzim palce na to vysetreni 3.3 rcite bude vsetko oki 😵 😵
my sme dnes boli na velkej prechadzke peso, a samo ze sme isli okolo smykaciek,tak sa slecna musela trochu posmykat,juuj nech je z teplo lebo sa bojim ze mi prechladne ale deck nevysvetlis ze je zimaaaaaa, sa mi hadzala o zem ,jedla zem no hruza, potom sme isli do obchod tak sa ukldnila a urobila som asi 25 palaciniek a zostalo uz len nejakych 8 hehehe mnaaaaam
ahojte
dudu,vy uz ste boli aj na usnom?? 😅 nas objednali od narodenia az na tuto stredu/strasny natresk je tam/a dnes mi pani volala,ze sa im pokazil stroj a ze tak skoro ho ani nebudu mat,ze sa mame objednat na kramare alebo do petrzky a tam mi nikto nedvihal.
ty si bola sama s malou u lekarky??
wigh,posli palacinky 😝
ja som hladnaaaaaaaa
cafet...to tu dnes nikto nie je? 😕
neee pipi,vitaj 😀
vidim,ze aj dnes bude noc perna 🙄
dudus, tak super, ze je ocko v poriadku, my sme boli na ocnom az teraz akoze na preventivke, ale nastastie hanula ma vsetko ok 😉
teraz nas zase po pol roku caka kontrola s tym znamienkom na chrbatiku na klenovej,tak dufam, ze aj tam je vsetko ok.
ja som bola v sobotu na damskej jazde a taaaak bolo dobre, jaaj, musim to zaviest aj castejsie 😎 😀
tatik vsetko krasne zvladol, fifi hajala az do rana vkuse 😉
v nedelu bolo naaadherne, tak sme vyrazili von, no normalne som si vychutnavala tu jar 😵

cawes 😉
ja som akurat dokupala, dokojila a ulozila malu do postielky, tak teraz mam 3 hodky cas 😀