icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

jul
25. feb 2010

no a uz ma zas vola z izby 🙄

veva1
25. feb 2010

Skus vtedy ked nikde nejdete a len sa doma poflakujete.tomo zopar dni nespi,potom ho to zmohne zo dva dni pospi a zasa nie.

pipka
25. feb 2010

nooo, pekne...teraz ste tu, ked idem spat 😠 😅 😀

pipka
25. feb 2010

dufam, ze zajtra sa tu konecne zideme 😎

zatial dobruuuuuuuu 😉

dudu
26. feb 2010

breee ranko 😉

dudu
26. feb 2010

pipi? ty mas znameho ktory robi plavecke kurzy pre babatka?, ze? prosim ta mohla by si mi dat kontakt? lebo ja som na webe hladala a na pasienkoch je len vodne polo, aspon si myslim, ze je to na pasienkoch 😕

lumah
26. feb 2010

Ahojte! Som tu dlho nebola. 😀
no pekne, podľa pipky už mesiac, lebo ked som tu bola naposeldy, mala 7tt. 😝
Len som prišla povedať, že sme dnes boli u zubárky s malými-je to povinné po roku dieťaťa a chodí sa dvakrát do roka. Tak ak ste ešte neboli- napr. pipi- aby ste deti nahlásili a išli.

lumah
26. feb 2010

Ešte som zabudkla napísať - ak chodíte na preventívky od toho 1 roka-máte opravy zubkov svojich ratolestí zadarmo, ak nie, posiťovňa to nehradí a platíte si to vy.

lia
26. feb 2010

ahojte

tak my sme bez bubinky ☹ ja som na atb a R je tiez chory 🙄

veva1
26. feb 2010

Lius a kde je?

dudu
26. feb 2010

lius booooze a co mate? chripku? 😒

wighy
26. feb 2010

ahojteeee

juuuô liuska nechsa vam rychlo polepsi 😉

lumi to fkat??ja ked som sa zubarky pytala tak povedal ze to 3 rokov nech mau ani neberiem ze to nema zmysela a poprosila osm svokru nehcsa spyta svojej zubarky a ta tiez povedal ze je skoro 😕 😨

pipka
26. feb 2010

halooooooooo 😎

pipka
26. feb 2010

boooze lius ☹ a kde mas malu? U babiny 😕

aj my sme to tak riesili...lepsie ako keby mala nejaku pliagu chytit...a co vam je? 😒 😲

dudu
26. feb 2010

halo halo kuriatko sa pokakalooooo 😉

pipka
26. feb 2010

lumi, u zubarky sme zatial neboli...a ani neviem kam s nou mam ist? ved ani neviem, ci by moja zubarka vzala aj take male dieta 😒
inak toto by mi snad mala povedat dokina, ked sme boli na poradni v jednom roku...a nic mi nepovedala 😠

pipka
26. feb 2010

halo dudus...kuk na www.waterbabyclub.sk 😉

pipka
26. feb 2010

my sme chodili tam a bolo ok, predtym sa to volalo alva klub, tak po novom je to WBC, je to na Banšelovej ul.

dudu
26. feb 2010

jaaj , dik pipi sak ale na tejto stranke som bola ale nikde nepisu o cenach??

lia
26. feb 2010

ano,u babkovcov.teraz som stadial dosla,mama nieco zabudla u nas,tak som mala zamienku 😉
mame sople,uzliny atd 😠

jul
26. feb 2010

no ja si neviem predstavit maleho u zubarky...staci mi co robi u doktorky ked mu este nic nerobi 😖

pipka
26. feb 2010

ved tam je telefon, zavolaj, teraz maju zapis na april...ale vy tak od juna by ste mohli...to je od 4. mesiaca tusim 😉
ten prvy kurz je tusim 148€ a tie dalsie su uz lacnejsie, 132...a postupne menej...ale nechcem klamat, pre istotu zavolaj, oni ti presne povedia

pipka
26. feb 2010

no julis presne...u ocnej sme to ako tak zvladli...ale keby sa jej niekto rypal v puse...no neviem 😅 🙄

lia
26. feb 2010

co varite zajtra??

pipka
26. feb 2010

dudus, to som ti skopirovala z uvodnenej strany
😉 treba len lepsie citat
😀

Kedy môžem ísť so svojím dieťaťom plávať do Strediska plávania: Water baby club ? -

Keď je dieťa vo veku od 4 mesiacov do 5 rokov.

Ako dlho trvá kurz, ako často sa pláva a koľko stojí? -

Jeden kurz trvá 4 týždne. Frekvencia lekcií je 2x do týždňa a cena za prvý kurz je 146,-€ vrátane DPH. Za každý ďalší kurz je zvýhodnená cena 134,-€ vrátane DPH. Pre 10. kurz je cena 67,-€ a pre 20. kurz je cena 1,-€. Súrodenecká zľava je 10% pre druhé dieťa v jednom kurze. Ceny sú platné v zmysle cenníka s platnosťou od 1.9.2009. Jeden kurz v sebe zahŕňa 8 metodicky pripravených lekcií. Ak dieťaťko ochorie, je možné si všetky vynechané lekcie nahradiť za podmienky, že bude každá vynechaná lekcia ospravedlnená v zmysle Záväznej prihlášky.

DOPLNOK: často dostávame otázky k výške ceny. Preto veľmi stručne k základným kritériám, ktoré cenu najviac ovplyvňujú:

cena energií a hlavne výsledná cena teplej vody pre najmenšie deti až 34°C;
náklady na udržiavanie hygienickej spôsobilosti bazéna a celej prevádzky;
profesionálny a odborný tím pracovníkov;
prenájom priestorov.
Uvedené kritériá podmieňujú schopnosť poskytovať kvalitné a profesionálne služby.

Aké možnosti platby môžem využiť? -

Platba je možná v hotovosti priamo na prevádzke (vždy pri 1. kurze), príp. prevodom na náš účet č.ú. 262 070 9247/1100, Tatrabanka, a.s. (variabilný symbol k platbe je potrebné si vyžiadať na stredisku WBC). Ponúkame Vám zároveň možnosť využiť Vaše SODEXHO poukážky (Flexipass, Relaxpass, Universalpass). Poukážkami je možné platiť pri objednávke uceleného kurzu a to do výšky 500,- Sk (16,60 EUR)/kurz.

pozn. 1€ =30,1260 Sk

pipka
26. feb 2010

lius, my cigansku, opekane zemiaky a miesany rajcinovo-uhorkovy salat s cibulkou

pipka
26. feb 2010

dudus...o 2€ som sa sekla...hore dole 😅 😀

lia
26. feb 2010

mnam,boze teba mat za manzelku 😉 😀
ja asi budem varit morcaciu polievku a gnocchi s hovadzim masom a hribmi
jaj a pochvalila som sa vam,ze som jepadla zo schodov??cela som dolepena,tak ma boli ta kostrc do rici 😠

pipka
26. feb 2010

boooze lius ☹ 😕 a to co si stvarala 😲 😨

sak aj V si chvali...len keby to na vahu nemalo vplyv 😅 😀

lia
26. feb 2010

tak som letela,ze som vyletela do vzduchu a z vysky padla na kostrc a hlavu

sak sa ani necudujem V 😅 pri tebe by som mala 100kg 😀