Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
a co si skupila??
aj tomo zabral 😎
co je to zabral vevi??
same hovadinky, sladkosti, nejake udeniny, syry, jogurty, lipanky a pribinaky, alobal, servitky, jar a domestos, pecivo, bagety, granko, nejake caje, cestoviny, ryzu, nejake omajdy, paradajky lupane a pasirovane, atd....doplnila som zasoby, nech mam zase aspon dva tyzdne z coho varit 😉
akoze zaspal 😉
jaaajjj 😀
no dobra si pipi 😀
a vineu som si kupila, lebo V naposledy zabudol, ale kupil sirup, ze mam si s vodou miesat tak ako kedysi 😀 😅 ale som ho ochutnala a umelina jak hovado...brrrrrrrrrr 🙄 😝
V setri a vytiahne paty z domu a ty uz doplnas 😀 😀 😀
no ja mozem sirup jupi pomaranc,to mi pride celkom bez chuti a cize neumely 😉 vidis dala by som si paradajkovu polievku 😝
idem pred tv,mozno s manzom aj pokecame,tak cafte ozvem sa z postele
inac dufam ze neva ze som sa sem medzi vas votrela? pre tie co ma nepoznate ja som veva 😀
aaale nie, zabudol, a uz sa mu nechcelo vracat 😅 a sme sa dohodli, ze ja dnes pojdem...sak sme neboli na riadnom klasickom nakupe snad od noveho roku...vzdy som ho len s listkom poslala a samozrejme som vzdy zabudla nieco....tak som konecne podokupovala aj drobnosti, co ma napadnu, az ked idem regal po regali 😵
my ta zname vevik 🙂
ja vzdy polku zabudnem
neva vevik, sem vzdy mozes 😵
ja som mala paradajkovu v stvrtok u mamy...s pismenkami a syrom 😉
ale chcem taku omajdu na cestoviny robit 😉
ahojte bosorky 🙂
zajtra odchadzame do domu a kym nam zavedu net moja zavislost utrpi ☹ ale potom sa vam ozvem a snad vas aj docitam 🙂 tak sa zatial majte pekne a pekne piste 🙂
ja chcem robit lasagne,len rozmyslam z akeho masa,asi z morcacieho
ty mas plan na dva tyzdne varenia??fuuuhhaaaa 😀 ja tak na jeden den a dalej neviem co 🙄 uz ma to nebavi
jeeej mixi, tak sa vlastne v Dubravke minieme ☹ to ta uz neuvidim 😕
jeejj,teraz som na teba myslela mixka.tak uz sa stahujete teda na trvalo??
pipi,tebe naskakuju nejak rychlo tie tt 😉
mixiiiiiiii tak ahoooj a prajem stastne a krasne byvanie 😵
ja tak raz za dva dni varim lius, V sa stravuje u mamy, tak len pre nas 😉
chystam sa spagetle nejake spravit, to fifi rada, asi aj segedin, som uz davno nerobila, a halusky...a priebezne nakukam do jedalnicka zo skolky a varim 😉
lius...sama kukam 😕 😅 pri hanke sa mi zdalo, ze sa mi to strasne vlecie...a teraz 😨
ahojteeeee 😅
ajoj wiiigh 😎
inak mixi, to aj my ked sa prestahujeme, budeme nejaky cas bez netu...tak budem zase trpiet 😅 😀
my sme boli vonku s odrazadlom....no ten ide jak torado na tom 🙄
pipi a malej chuti ten lipanek? mne ho maly nechce jest,R mu kupil v metre cely karton a nechce to 😒
ahoooooooooooooooooooooooojjjj wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig
boooze, ked pises julis...ma napadlo...ked sme sa dnes vratili z nakupu, vylozila som malu z auta a vykladam nakup...a zrazu kukam...a mala na druhom konci ulice...ide si ide...ani sa neobzrela 🙄 ja som az zamrela od strachu...za sekundu mi zmizla a absolutne jej nevadilo, ze kde som ja ...tak som za nou bezala, auto otvorene, cely nakup na chodniku...no des 😝 😠 🙄
a ked som ju chytila, normalne som od stracu aj cvrkla...alebo uz tehu inkontinencia 😅
bryndzaky som robila v stredu,mnam.vidis!!segedin spravim
julis, ona tieto kelimkove veci tlaci jedno cez druhe...ja jej to stale striedam a zatial papa 😉 najviac ale ma rada jogurty...akekolvek...a ovocie na kila 😅 ked spocitam, kolko za minuly tyzden zjedla ovocia, normalne nechapem 😕 to ani ja tolko nepojem 😒 😅

my sme poobede boli vonku, s buginkou a babikou na peši prechadzke 😉 juuuuj, krasne bolo 😵
a potom sme behli este na nakup do polusu, lebo ked V poslem, donesie len to co ma na listku a ano ň viac 😝 tak som si bola drobnosti podokupovat, co mi do oka padli, brala som regale rad za radom 😀 ale zmestila som sa do 60€ tak to som este dobra 😝 😎