Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
luis ja len pozehlit potrebujem ale nemam toho vela, to R potesi 😀 😀 , hlavne tam mam T nohavice a tam musim aj puky spravit a to sa mi neechce
Nie len nenavidim umyvanie veci co sa nedaju umyt poriadne. okenne ramy,zaluzie. na to by som potrebovala 2dni
no pockaj,ved ty mas svojho poddaneho doma.to len juliššš nema
preco sa ti to neda umyt vevi??
kokos,mna tak boli brucho od kramov 😝
No a tomik co bude robit 2dni? manzel je doma cez vikendy,inac chodi len neskoro. navarime zak.veci upracem,niekde vybehneme,zahrame sa spolu a je po vikende.
prave sme zbastili gastanove pyre 😝 mnammnammnam 🙂
uz mame nasu kvetinku domka 🙂
kukate tv noviny na markize? ta simkovicova je dnes pekne zmachlena 😅 😝
jul videla, no hruuuza
ja mam uz frei mala uz lezi v posteli, jupiiiiiiiiiiiiiiiii
boooze prave kukam program a dnes zase nic normalne nejde 😖
nestihla som ju juliššš
aj moja uz spinka 🙂
TO TI TEDA VEEEEELMI ZAVIDIIIII WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG 😖
zavidim 😀
😀 😀 😀 veriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
ajooooojteeeeeeeeeee 🙂
ajoj pipi 😵
aj moja uz spi , boooze od pol osmiej sa nevedla uspat 😒 , pusa sa jej otvarala ale spinkan nie
aj k nam na to zehlenieeee, prosiiiiiiiiiiiim 😀 😀
julis, tie fotky su bombove, uz som si aj ja spravila 😎
co pozerate?
u nas sa uz tiez chrni...fifinka i tatino 😀 😅
dnes dosiel V az o pol siestej rano...to bol po konferencii s nimi este na pive a nejako cez namestie isli domov uz od polnoci 😅 lebo vtedy mi poslal sms, ze uz ide...nervy som mala jak svina 😠 🙄 tak kukli zaciatok hokeja, potom dosiel domov, lahol si v obyvke, ze to dokuka a zalomil asi tak za tri sekundy 😀 tak ani nevedel, ako sme dopadli 😅 a o desiatej uz śedel zase na konferencii...a dosiel o siestej vecer, uplne grogy, tak hodku pospal pred spravami, okupal malu a hned s nou aj zalahol 😀 😀 😀
my na CT1 film cesky
čavelo 😉
aj ja sledujem CT 1 😵
ja stv je tam miso hudak a perfekne vtipy rozprava sa tu vaaaaaaaalame 😀 😀 😀
uff pipi tak tazky vikend za vami
ja kukam primu alebo lepsie povedane pocuvam hehehe
aj my sme mali piatok takyto predlzeny, milacik bol na pive a hovoril, nebudem dlho dam si dve tri a pojdem domov..., no a prisiel o tretej, tak som mu nechala vychutnat malu hned o siestej a potom o deviatej tak bol celu sobotu mimo 😅
http://en.picjoke.com/?date=2009-07-2
pipi aj tu su dobre obrazky na foto....klikaj na tie datumy nalavo
dudus...aj ja by som mu ju s chutou nechala...ale ked tu nebol 😅 ale sak buduci vikend ho to neminie 😠 😎
wigh, co je na prime? nemam tu program 😝
julis, super 😉
pipi ale uzemnil ma tym ,z e bol veeeelmi rad ze ju ma 😉 , hnusak, ani mu nevadilo ze toho velmi nenaspal

pipi aj ja som mala tehu inkontinenciu ale az v poslednych dvoch mesiacoch, aj som si objednala tena vlozky , ale uz som ich nevyskusala, mozem posunut, dosli mi z kazdej velkosti jeden kus 😀 😀 😀 😀 😀
ja nic nestiham, mame asi prvu mliekovu krizu mala je kazde dve hodky hore a pyta papat, tak si pripadam ako chodiaca mliekaren a cumel zaroven 😀 😀 😀 😀, som zvedava kedy to skonci a naskoci na normalny papaci odstup