Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
ja asi najviac neznasam Judinyovu,ked sa trepe v tej smotanke jak p.ca a rozprava jak retardacka a pritom sa furt akoze smeje....kebyze sa da,tak ju taaaaaak dokopem 🙄
😀 😀 😀 😀 😀 😀 asi kazda mame nejaku milu osobu ktoru nemusime hehhe
pipi tam si sa mala dat ty s V ked ste isli vyobliekaní do divadla
pipi super 🙂
uz to jedeeee
Miezga furt take tricka vesele nosi 😀
sa tu sulam po koberci 😀 😀 😀 😀
dnes im zase ideeeeeeee 😎
no urcite...budem davat svoju velku rit na titulku Vouge 😅 😀 😀 😀
dobry suu 😀 😀 😀
boooze, nejako ma klati uz 🙄 dokukam particku a padam haji 😅 😉
no sranda nam skoncila, tak ja padam do postielky, dobruuuuuuuuuuu 🙂
helouuuu,
ja som to vcera nevidela.
dnes som sa rano objednala k lekarke,mala nemoze dychat od soplov,uz minule jej robila vytery a nic tam nebolo.ale odvtedy mam pocit,ze to je horsie.ved je normalne od narodenia 2x denne odsavat??a aj tak sa v noci budi na to,ze dychat nevie
cafet
liuššš a kedy idete?
ja som sa zobudila uplne dolamana,chrbat mi ide skapat 🙄 jak keby som spala na kolajnicach 🙄
ahojte 😉
chuda leuska, ved ona ma ten soplik stale ☹ ☹ , a nie je na nieco alergicka? moja neter bola alergicka aj na to umele mlieko, vyskusali sme asi vsetky ale nepamatam sa ktore jej potom vyhovovalo..., bolo to daaaavno
nasej pipiske su dobre uz 56 dupky 😀
cafte, ale nam pekne fuci, katastrofa, by bolo teplucko, keby nebol vietor, ale aspon mi pradlo vysusi, ak ho neodnesie ku susedom, tak budem spokojna... 😒 😀 😀 😀
dudus, co jej davas, rastie jak z vody... 🙂 ci ju tahas za usi? 😀 😀 😀
aji 😉 😉 😉 , sak ale ona furt dudluje 😉 😀 😀
aj aj som oprala a vyvesala na balkon, mne to neodfukne 🙂 🙂
na balkone to mas kryte, ale ja, co mam snury pod holym nebom... 🙄
uff, no normalne nadludsky vykon som podala, som to vesala pol hodini a neviem, ci mi to neodveje az niekam na strechuá garaze, postelne pradlo som vesala... 😖 😖 😝
cafet 😎
ja som mala tiez dnes dilemu, ci to mam vyvesit z okna, alebo doma na susiak...ale nakoniec to mam v spalni na susiaku...sak tu fičí jak na sibiri 😝 😒
som sa nazrala, a teraz odfukujem 😝
a rozculujem sa tu, lebo furt tu niekto nahlas hudbu pusta...ale nie stale, ale tak narazovo 😠 uz som aj na chodbe bola, od dveri k dveram isla...a neviem skadial to ide 😠 🙄
na zajtra sme s hankou objednaní na Klenovu na onkologiu, ideme na kontrolu s tym znamienkom na chrbatiku. Ale mne sa zda, ze jej to uz nerastie, tak snad to bude v poriadku 😉
len toho parkovania na Kramaroch sa dost desim 😝 🙄
neverim vlasnym ociam, pipi si tu a cez den? 😕 😕 😕 😀 😀 😀 😀
sak zaparkujes v nejakej bocnej a dojdete peso... 😉 alebo mozno budes mat stastie priamo pri kramaroch... 😉
pipi, su prazdniny tento tyzden, prajem ti pevne nervy... 😉
nooo, ved uz mam konecne od piatku pc 😎
sak ale ty si sova, cez den ta tu nevidam... 😒 😠

wighy to poznam mne tak nesedi fialova 😒 , ja ked ju vidim sa mi nozik vo vrecku otvara