Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
mozno ti to nechaju ako odskodne 😅 😀
ozaj ako bolo na ockovani?
na ockovanie ideme zajtra 😉 dnes sme na tej onkologii boli..a nastastie vsetko ok 😉
myslis,????
ja im to vratim, sak furt by som to mala na ociach , ze som to ukradla , alebo tak.....
no nehrozi dudus, ona bude chodit, ale larom farom...ja ju nahanat nebudem, ked budem potrebovat ist na dlhsie vzdialenosti, a hlavne ked nechcem aby mi cesta trvala tri hodiny 😅 😠 😀
jaaaj
to viem ze znamienko je OK, ja som si myslela ze to mas spolu v ten isty den, tak to som ti mohla zavolat na kocikovanie, lebo ja som bola od 4 na hodinku volna 😉
ale ja som tu dnes mala babku a deda na kocikovanie...ja som bola cvicit poobede 😎
to co v tej ordinacii riesia, sak ani ta omnio nie je na 100 %
a tu postielku mas bukovu, so spustacim bokom aj so suflikom? 😕 ci ma len tie tycky na boku vyberatelne 😕
jaaaaaaaaaaaaaj sak aj to si hovorila, co som ja akasik vedla , ci co 😅 😅 😅 😕 😕 😕
neviem ale myslim, ze spustaci bok to nema a nema ani vyberatelne palicky..., na to som sa nepytala a za tie peniaze to asi nema....
noooo vedla jak ta jedla 😀 😀 😅
presne 😀 😀 😀 , ale sak tehu demencia mi mala vymiznut porodom? 😕 😕 , ci?
dudu mi mame podobnu postiel so suflikom ale ma vyberatelne palicky
pipi veru veru skejtik sati zide len aby fifinka spolupracovala 😅
nieee, az po sestonedeli 😀 😀 😀 alebo az kym budes kojit 😀 😝
wigh, myslim, ze bude...ona sa celkom rada vozi 😉
a este som dnes objednala aj totok
http://detskahracka.sk/-p-1397.html?cPath=211_226
plus dvojramik pre nasich a svokru na vianoce
boze ta tereza je ale strasna krava 😅 😅 🙄
ahoj wighy 😉
ano? tvoja postielka to ma? 😕 , mozno bude mat aj ta moja
no a neviem co mam kupit pre T na meniny 😒 ☹
aj moja ma vyberatelne tycky...podla mna ak nema spustaci bok, tak tycky bude mat urcite 😉
asi mu zabalim malu do masle 😀 😀
nooo do balika s maslou jak my fifinku pod stromcek 😀 😀 😀
aj ja si myslim, stym spustacim bol´kom som uz davno nevidela tak podla mna tiez tie palicku sa budu dat vyberat
uff 30 eciek za ramiky a otlacok dobra cena 😔 😔
je to vela , ja viem, ale nic lacnejsie sa mi nepodarilo najt, tak som to objednala....,
u nas sa na ine hovadiny minaju ecka
ja mam trojramik z IKEI za 3€ a odtlacky si tam spravim sama 😅 😀
dud minaj kym je co 😉 😀 😀 😀 😀
pipi na to som aj ja myslela, ale normalna sadra je dost agresivna, a tato sadra co je k tomuto ramiku nie je tak skodliva 😕
nastastie, ze ja teraz uz aspon tak 80% vybavicky nemusim riesit 😉 aspon na prvy rok...dokupim len malinke vecicky, lebo tych mam menej...ale ostatne budem kupovat len podla potreby 😎

naco ti to je? sak mala uz bude chodit ako drak 😕 😕