Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
Ajuska aj duduska s tamarkou boli doobeda u nas 😉
takze hlasim, ze ocko je v poriadku, ale vysetrenie stalo dudusku papucku na aute...ale zhandlovala na 10€ 😅 😀
no zatial haja, tak idem riady umyt a ked vstane, tak uz len padame na to ockovanie 😅
tak drzte palce...to bude zase revuuuuuuuuuuuuuu 😝
cawes
no tak ocko je v poriadku akurat tamainka bude vynimocna na to jedno ocko 😉 , ale je funkcne a to je hlavne.
noa ako pipi ujz pisala stalo ma to papucu na aute a 10 eciek od mestskych 😒 inac ani som si tu papucu nevsimla, keby ma neboli zastavili, tak sa rozbehnem a auto mam pokazene 😒 😠 😠
dudu tesim sa s vami
inac ste boli na tretej strane,tak aspon teraz nemusite hladat 😉
no my uz kukame modre z neba...a V uz slzi 😅 😀
ale aj mna tu uz natahuje...chudatko, aky zlaty chlapcek 😔 ☹
vevi, dakujeme za zachranu 😀
veva akoze ste boli ??? sme boli 😠 😠
a ta juliska sa nam kam stratila? 😕 co im vypli internet? 😕 😒
boze, ja som uz natlacila druhy puding s bananmi, piskotkami a kopou slahacky 😝 😅
inak ockovanie sme zvladli v pohode...nastastie 😉 plac bol len chvilinku, kym som ju vyzliekala...ale uz samotne pichnutie a hned potom bolo uz ticho a uz jej pusa isla, lebo dostala mandarinku a maleho macka 😀
ahoj kocky
pipi uz zacinaju tehu chute? 😅
jeeemine evi...sak uz neviem co by som si dala...tlacim piate cez deviate 😅 😝 😝
vcera som este v noci kešu oriesky žrala 🙄 uz nech som v druhom trimestri...tam sa to snad trosku skludni 😅
ja som mala na veceru vyprazany syr - tomu sa hovori superdietne lahke jedlo 😅 😀
ja som to mala dnes naobed 😀 😀 😀 na veceru este jeden ostal...lebo sme ratali, ze u nas bude papat ajka, ale kedze nepapala, tak som syrik darovala nasmu tatinovi...nech mi v noci nie je bleeeeeee 😝 😀
evit, ty si uz kupila novy kocik? 😕
pipi hej, v sportovej verzii sa vozi Adamko, lebo ked nam tak poriadne nasnezilo, tak s tym nasim sa vobec nedalo
no nic, idem do postele, rano vstavam do poradne, dobru noc
a kde si kupovala? ja mam zalusk na bexu tiez, ale ja stem B4 😉
v Tvrdosovciach, potom ti poslem link zajtra
oki, tak dobru nocku 😉
dudu si zlata 😉
my mame syr zajtra. Dnes sme mali pecane zemiaky na veceru a moj syn mi povedal" chutia mi,su take dobre az po skrinu" 😀
vevi...no akeeeee vyznamenanie 😀 😀 😀
my mame zapekane zemiaky s vajkom a sunkou zajtra 😉
on je lichotnik,mame mojej "babka ty si dobra kucharka" 😀 sam od seba
no som zvedava,ked hanula bude uz normalne rozpravat na jej hlasky 😅 😀
sa tes pipka to uz je taka sranda. Tie deti maju taku logiku neskutocnu. Asi by som si mala niektore aj zapisovat,lebo on sa tak dotrepe a ja chcem muzovy porozpravat a nic ma nevie napadnut
no presne, treba si zapisovat 😉 aspon do mobilu si v rychlosti natukat 😀
fuuuu, to tu dnes este nikto nebol? 😕
no ja mam zapekane zemiaciky so sunkou hotove, aj brokolicovu polievocku 😉 tak sa idem vyvegetit zatial 😎

ja som hanke robila, ked mala 6 mesiacov, tak odtlacok rucicky, ale len namalovala som jej dlan a otlacila do tej pamatnej knizky, sadrovy zatial nema, ale uz na to veci mam, len sa k tomu neviem odhodlat 😅 😝