icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

pipka
5. mar 2010

a kedy by ste sa chceli stahovat? 😕

jul
5. mar 2010

no co porabate?

pipka
5. mar 2010

cumime do bedne...sak co ine 😅

pipka
5. mar 2010

sak ty sa pochval...sto rokov si tu nebola 😝

jul
5. mar 2010

ja kukam panelak a akurat som dotlacila cestoviny 😖

jul
5. mar 2010

maly mi uz spi,uz konecne spava normalne,aj poobede pekne zaspi.Zacli sme skor vstavat,tak sa to napravilo,davam budik na 7 rano a potom to vsetko ide super s tym spankom,ale ja som potom nevyspata ,tak chodim aj ja spavat poobede 😅 😀

pipka
5. mar 2010

no ako u nas, aj u nas sa vstava o siedmej...dnes dokonca uz o pol 😝 ale radsej rano vstanem...alebo jednym ockom z postele sledujem a naobed mam uz o dvanastej klud a vecer pravidelne o osmej uz haja...keby to tak chcelo zostat, bolo by fajn 😵

wighy
5. mar 2010

pipi dom bude volny najskor v decembri ale musime ho kupit a medzitym predat nas byt a dalsie veci su tam okolo toho uvidi sa v n edelu ta ideme sa pozriet ale moj muz je uz taky nastartovany ze by siel aj dnes 😒

jul to jesupeeer

mne dnes mala 1x zaspala vecer bez dudla,cez den sa jej to podarilo uz 2x hehehe tak snad jej to vydrzi, len nevie mco robit v noci ked ho zacne hladat,lebo ked jej ho nedam tak zacne revaaaaaaaaaaaat 😒

pipka
5. mar 2010

veru aj ja si sem tam poobede schrupnem 😎 akeeee je to dobreeeeeeeeeee, aj ked len takych 15 min, aj to niekedy staci 😉

pipka
5. mar 2010

wigh, ak uz bez neho dokaze zaspat, tak je to na dobrej ceste...v noci jej ho este daj a uvidis, ze postupne ho uz nebude potrebovat ani v noci 😉

wighy
5. mar 2010

aj u nas je to tka ako u vas pipi, my vstavame medzi pol 7-7 o 12 ide haji ado pol 2 a potom od 8 a mne to uuuplne vyhovuje hehehe sice tento tydzne 2x nezaspala poobede lebo nemala dudela ta kisla spat o 7 lebo uz nevladala

pipka
5. mar 2010

fifinka dnes historicky 1x doniesla sama serblik a zacala si vyzliekat bodyno, ze kako, kako...sadla si a cvrkla 😎 😎 😎 taaak sa tesila, ked sme jej tlieskali 😀

wighy
5. mar 2010

wooooooooow gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeem 😵 😵 sikulka je fifinka 😅

pipka
5. mar 2010

snad do leta to pochopi a zbavime sa plienok 😅

wighy
5. mar 2010

urcite aaano uvidis ak oto pojde lahko ked bde cikat na travicku 😵

pipi ako je to s detmi v skolke ked prestupuju???bude to velky problem?????

pipka
5. mar 2010

nemal by byt, len zahlasis, ze sa stahujete, a oni ti v KN zrusia dochadzku a v NR musis zase nanovo absolvovat...ist pre prihlasku...atd...len nemusis v case zapisu ale hocikedy. Len ak ti mozem poradit, nenechavaj si to, az ked tam budete, obehaj si tam skolky dopredu, lebo nevies ako je to tam s miestami

wighy
5. mar 2010

uff to bude zaujimave 😖 chudatko moje si konecne najde nejake kamaratky a ja ju z toho vytrhnem 😔 😔 😔

jul
5. mar 2010

wiiiiiiiiiiiiiiiig,tak si chodila za malu orodovat do skolky a nakoniec tam ai chodit nebude 😀

wighy
5. mar 2010

jul chodit urcite bude ale asi max rok uvidime ako sato cele zvrtne

zabka132
5. mar 2010

ahojteeeeeeeee 😎

zabka132
5. mar 2010

ako sa mate ?....my mame novinky...spime uz plienky aj cez den aj v noci 😵 😵 😵

jul
5. mar 2010

super zabi gratulujeme a zavidime 😉

zabka132
5. mar 2010

no.....len aby mu to zostalo....ale sranda.....proste jeden vecer zahlasil, ze mami, tenku (plienku) nie a nie....tak som mu ju nedala...a zatial sa nepocikal.
Ved bolo nacase.

zabka132
5. mar 2010

no u nas je veselo...teda u svokrovcov....vsetko sa drbe..same hadky...ohovaracky...no hruza ☹ ...neviem, kam to povedie dalej. Svagrova najlepsia sa stahuje prec...bude to tu bieda.

zabka132
5. mar 2010

naaaa....de ste...ved este nie je tak neskoro 😕

veva1
5. mar 2010

Ahojte. pipka tak teraz by si jej plienku uz nemala dat. uz vie ako to funguje,tak uz len doladte. zabka gratulujem k totalnemu odplienkovaniu.

pipka
5. mar 2010

zabi...tisko zavidime 😵

pipka
5. mar 2010

no vevi...este to asi tak rychlo nepojde, lebo potom si plienku doniesla cistu a do vecera bola nacikana plna 😒 ale mne staci, ked aspon raz-dva krat denne vydrzi na tom serbli sediet...a do leta snad zvladneme odplienkovanie 😎

pipka
5. mar 2010

ja som sa doteraz hrala s fotkami a zakladala som do albumov a pisala k tomu popisky 😝
musim to robit, ked mala spi, lebo cez den by to bola hruuuuza pri nej 😝 😅

pipka
5. mar 2010

ale nejaka som grogy 🙄
som chcela este sedmicku dokukat...ale neviem neviem ci vydrzim 😒

tak zatial dobruuuuu noc 😉