Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
lius ale sak tie libenar tak to je len fiziologicky roztok... 😕 , nema to ziadne lieky v sebe, len to trosku zvlhci sliznicu aby ju nemala taku vysusenu, lebo ja jej vyberam susniky vatovou palickou ....
aj my zelame Tomaskovi vsetko naj naj naj 😵 😵 😵
a duduskinmu T tiez 😀 😉
dudus, ja som hanke davala libenar aj preventivne a vsetko ok 😉 je to len slana voda, presne ako pises, neskodny fiziologicky roztok 😉
tak sme sa kôprovky nacpali, ze lezime a ledva funime 😝 ale bola mnaaaaaaaaam 😉
ked sa fifi zobudi, napapam ju a vysupnem ich von, nech mozem konecne v klude poupratovat 😎
pipi...prosim ta....ty si kedysi spominala, ked si V piekla tu tortu, ze tam niekde u vas je predajna s cukrarskymi potrebami...dobre si pamatam ?...nevies, ci by tam nemali taku silikonovu formicku na babatko ?..nieco taketo:
http://www.peceniehrou.sk/index.php?main_page=p...
alebo:
http://www.formicky.sk/formicky/eshop/1-1-Formi...
http://www.formicky.sk/formicky/eshop/1-1-Formi...
zabi, skus kuknut na ich stranke, ak najdes, da sa to aj objednat 😉
ahojky na sekundu... 😉
mama ma vyciciava, tak nic nestiham a este si to tu predlzi asi do stredy... 🙄 🙄
oki, kuknem....
cajicek a kolacik, hmmmmmmm ale si dam 😉 😀
ajus..ta tvoja rodina vie vzdy potesit 😅 😀
dudus..navstevu ste uspesne zvladli? 😕 😉
V bol poobede s hanulkou vonku a dosli po dvoch hodinach jak cenculiky 😝 😅 ale aspon som postihala vsetko upratat, aj sa osprchovat a umyt hlavu 😉 mala by som si aj nohy oholit, ale asi si to necham az pred poradnou v utorok 😅 😵
zabi, kukala som to a nasla som len kocik...babo nie 😒
potom uz len babo v perinke ako cela torta
dakujem za tomaska 😵 ,aj cokosku som zozrala co dostal za neho 😀
a ja gratulujem vasim Tomaskom 😉
pre koho zas pecies na krstiny? 😕 😀
to potrebujes nejako surne, neda sa to objednat z tych stranok, co si sem dala linky 😕
ahojte bosorky 🙂
ako sa mavate 😕 ???
neviem dudu,ale slana voda podla mna aj vysusuje zaroven
ja teraz davam homeo
mixi,uz ste prestahovani??ako sa vam byva??
ajoj lius a vy ako ste na tom so soplikom? Uz lepsie? Chodite v tejto kose aj von?
mixi my fajn, sak vies 😎
prepacte,zabudla som.AHOJTE 🙂
CHODIM S NOU Von,ona ma rada cerstvy vzdusik 🙂 neviem,uz nema tolko,ale stale to pocujem a nic jej nejde,tak neviem 😖 uz osm fakt z toho na nervy
dnes sme tiez boli,ked nesvieti ani slnko,tak nejdeme
ved my sme tiez denne vonku, ale fifi je uz velkacka oproti vam 😎
no to poznam...ze stale jej bubloce a ked tahas, tak nic nejde 😅 ale to je uz v pohode, pokial pekne spinka a papa, tak to uz neries 😉
liu, M je na dome a robil nejake upravy a ja som s detmi a mamcou u mojej tety 🙂 ale spali sme tam uz a v pohode uplne 🙂
mixi a aj si si zapamatala, co sa ti v novom dome prvu noc snivalo? 😕 by sa ti to malo do roka splnit 😵
uz doberieme atb a uz to nebudem riesit.
co preraba este??
pipi, prvu noc som vobec nespala, takze sa mi nesplni vobec nic ☹ tak som sa na to strasne sustredila niekolko dni dopredu, ze to dopadlo takto 😢
lius, mali na prostriedku kuchyne uplne nezmyselne postavenu spajzu, tak to sa vyburalo a teraz treba dat novu podlahu a zlozit kuchynsku linku... zamurovali sme jedny dvere, lebo obyvacka mala dvoje a tie co isli do chodby odtial sla strasna zima...
no tak to ber tak, ze az prvu oficialnu, ked tam budete uz byvat v prerobenom 😵 😎
ahojte 😉

vevi,Tominovi vsetko najlepsie k meninke 😵
dudu,nedavaj jej kvapky,vyvys jej vsetko ,kde lezi-odporuca sa to babatkam