Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
ty sa mas 😒
ja ani navarene a ani decko nespi este.......sak klasika 🙄
dnes je ordinacia,uz sa tesiiiiiiim 🙂
no idem ho dat spat,lebo stale vybieka z izby naschval a zvlacuje mi tu vsetky hracky z detskej 🙄 😠 a idem sa pustit do toho varenia 😝
my sa chystame poobede tiez von, asi do mesta skocime 😉
musim ju nechat zase dobre vybehat, vcera behala skoro hodinu po vonku a vecer spala od osmej do siedmej rano vkuse vo svojej postielke 😎 nech si zvyka...raťafajka...ked bude spavat vo svojej izbicke a vo svojej posteli 😵
aj si ho uspavala? A nezaspal? ci len sam lezal? 😕
ano ano...na ordinejsn sa aj ja tesiiiim 🙂 dnes som vecer sama, tak si ju snad v klude vychutnam 😉
no my sme boli uz dnes vonku, tak poobede uz nepojdeme, dam ju na balkon 😅
my ideme...sak je kraaasne 🙂
som dnes kupila malej prve topanocky 😅 😅 19 bude mat ako papuce ked zacne chodit, boli zlacnene z 29,90 na 9,96, no nekup to 😀 😀
pipi je naaaaadherne ani nefuka tak ako vcera , normalne mi bolo aj teplo 😉
akoze aj by som isla ale pride T domov a slubila som mu ze nieco navarim ..., no a mala teraz zaspala ja si trosku oddychnem a idemm varit .., mam stehno tak to udusim...
ja som si dala dva pribinaky a makovku a som plna 😝
ja cakam kedy zacne chudnut, potrebujem zhodit 3-5- kil, lebo si nemam co obliect a tehotensske nohavice mi lezu hore krkom 😠 😝
idem sa odvazit odvazit 😅 , som zvedava ci tam je 80 alebo menej
ze kilo naviac 😝 😠 😠
no pokecala som si, a mozem ist 😉
pipiiiiii 😅 😅
maly mi spi uz skoro 2 hodiny 😠 zas ne a ne vstat
a babku som tu mala na navsteve a ta zas ne a ne odist 😅 🙄
ahojte ja budem mat o chvilu fajront
laura dnes zase cez obed nespala ale necudo ked vstal o 8 a dnes bola prva noc bez dudla jupiiiiiiiii,sice ho v noci pytala aj mrncala ale ja som hrala mrtveho chrobaka,stale spomina ale ja jej furt hovorim ze duda uz nie je lebo je sikovna a uz vie spinkat bez nej tak dufam ze aj tuto noc zvladneme 😉
len skoda totho obed neho spanku bez dudy sa jej malox podari zaspat ale neva spon o 7 zalahne hehehe
cafet
no super wiiiig,uz je to velka zena...skolkarka 😎
no my uz hajame, tak mam klud 😉
ale musim zehliiiiiiiiiiiiit 🙄 😝
no super,tak to prve zavidim a to druhe nie 😅
som zvedava kto bude tancovat v lets dance
a dnes bude dobry film po ordinacii
neboj, kym dozehlim, tak aj Risinko bude hajat 🙂
ja som to uz citala, kto bude tancovat...pisali minuly tyzden v eurotelevizii 😵
tak napis kto
ta palenikova aka svina 😅

hanka spi uz od dvanastej, nastastie 😝 😵
ja som dnes spravila farfalle so zampinonovou syrovou omackou, tak som sa uz nadlabla a kukam zensky magazin 😎